1 din 5
1
Protectie Iphone: Huse/ Folii
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 12.01.08

voi in ce tineti iphone-ul? folositi husa la el? (puneti si un link sau poza) ce model? aveti si ecran de protectie?

Semnătură 

am mere.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08

eu am avut un iphone 1g. Ecran de protectie nu mi-am luat pentru ca oricum e rezistent la zgarieturi. Pentru spate am folosit o husa de silicon

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Asta este husa pe care o folosesc. Foarte slim. Cumpărată chiar de pe site-ul cu link-ul.
Produsul este foarte bun. Cei de la macmania sunt de rahat (au lansat site-ul prin dec. anul trecut şi peste 3-4 zile au crescut preţul produsului cu 15 ron faţă de ziua lansării; PLUS… persoana care a primit produsul în numele meu a căzut în plasa curierului plătind ea taxele de ramburs a sumei plătite pe husă... de toată ruşinea).

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

uite-te pe http://more-thing.com/... de aici mi-am luat eu husa mea.. e basic leather case.. acum imi place insa cea Vogue, foarte chic.. doar ca daca iti vei comanda de aici, cu transportul e destul de greutz.. am asteptat o luna, pana le-am dat din nou mail ca na ajuns, si in inca 2 saptamani mi-a venit.. arata foarte frumos si daca venea chiar la timp, poate nu reuseam sa-l sparg smile)

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

si ecran de protectie nu folositi? eu as vrea ceva subtirel, dar doar pentru fatza.

Semnătură 

am mere.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 11.11.08

Cred ca s-a mai vorbit despre asa ceva pe aici… ori prin alta parte, nu mai stiu. Eu folosesc si pentru 2G si pentru 3G folii de la Zagg, Invisible Shield. Le-am luat de la http://www.display-protect.ro. Sunt foarte de treaba cei de acolo. Sediul lor e in zona Muncii.
Sunt relativ scumpe, insa merita. Singura “problema” este aplicarea lor! Trebuie foarte multa rabdare si atentie si urmate instructiunile (in special partea cu aplicarea la colturi). Primele doua (ale mele) nu au iesit perfect, insa dupa al patrulea deja am devenit “expert” smile Pentru aplicare trebuie rezervate cel putin 30-45 min, ca sa iasa perfect si sa nu se desprinda ulterior.
Avantajele din punctul meu de vedere sunt faptul ca telefonul este protejat de zgarieturi in proportie de 99%, nu mai aluneca din mana, nu sunt probleme cu touchscreen-ul… Singurul dezavantaj ar fi ca nu ii mai poti pune o husa rigida suplimentara, in cazul in care vrei, pentru ca nu mai are loc.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 27.06.08

Eu tocmai azi am primit Invisible Shield-ul, de la iShield.ro, unde e un pic mai ieftin am impresia. Cum zicea si ebv, aplicarea lor constitue o problema. Eu am reusit sa le aliniez perfect, si pe fata si pe spate. Ce ma deranjeaza putin sunt colturile, nu s-a lipit perfect acolo si bulele de aer care am inteles ca in cateva zile vor disparea.
Imi place senzatia de siguranta, il pot tine in buzunar fara sa-mi griji ca o sa-l scot zgariat.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 14.05.07

io am așa ceva, una albă ș-una niagră. poate puțintel voluminoasă, dar ține absolut impecabil un iPhone în brațe.

Semnătură 

iMac (27”, i7 + 1TB LaCie d2 Quadra)
MacBook Pro (Intel Core2 Duo 2.4GHz, 4GB RAM, 320GB Seagate Momentus 7200.3 HDD + 320GB WD Passport + 1TB WD My Book Mirror Edition)
iPod Video 5G 80GB
iPhone 3G, 16GB, white (orange)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
andreiard - 13 Februarie 2009 05:37 AM

io am așa ceva, una albă ș-una niagră. poate puțintel voluminoasă, dar ține absolut impecabil un iPhone în brațe.

pe ecran nu ai nimic? (folie de protectie?)

Semnătură 

am mere.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 11.01.08
andreiard - 13 Februarie 2009 05:37 AM

ai incercat sa le mixezi, pentru variatie?

Semnătură 

S⃣

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07

Eu n`am iPhone, dar pe iPod Touch mi`am pus InvisbleSHIELD, l`am cumpărat din SUA, dar am comandat din RO pentru un amic de`al meu care are un iPhone.

Acesta este site`ul.

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 14.05.07

fiecare dintre ele are câte două folii de protecție; am pus-o pe prima și deocamdată e-nvelit cu ea.
n-am încercat să-l fac zebră, dar cine știe, poate i-o coc odată grin

Semnătură 

iMac (27”, i7 + 1TB LaCie d2 Quadra)
MacBook Pro (Intel Core2 Duo 2.4GHz, 4GB RAM, 320GB Seagate Momentus 7200.3 HDD + 320GB WD Passport + 1TB WD My Book Mirror Edition)
iPod Video 5G 80GB
iPhone 3G, 16GB, white (orange)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05
Cookie503 - 13 Februarie 2009 04:47 AM

Ce ma deranjeaza putin sunt colturile, nu s-a lipit perfect acolo si bulele de aer care am inteles ca in cateva zile vor disparea.
Imi place senzatia de siguranta, il pot tine in buzunar fara sa-mi griji ca o sa-l scot zgariat.

alea dispar in timp daca nu sunt bule mari…se netezesc intr-un final, iti zic din experienta

pe mine m-ar interesa un invisible shield doar ptr spate la un ipod touch..dau si la bucata ? :D

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 27.06.08
Koniaku - 13 Februarie 2009 04:46 PM

Ce ma deranjeaza putin sunt colturile, nu s-a lipit perfect acolo si bulele de aer care am inteles ca in cateva zile vor disparea.

alea dispar in timp daca nu sunt bule mari…se netezesc intr-un final, iti zic din experienta

pe mine m-ar interesa un invisible shield doar ptr spate la un ipod touch..dau si la bucata ? :D

Vad ca cei de la ishield.ro au doar pachetul full body. Pe zagg.com au insa si partea fata. Dar nu partea pentru spate…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07
Cookie503 - 13 Februarie 2009 07:32 PM
Koniaku - 13 Februarie 2009 04:46 PM

Vad ca cei de la ishield.ro au doar pachetul full body. Pe zagg.com au insa si partea fata. Dar nu partea pentru spate…

Cine e interesat de iShield pentru partea din față a unui iPhone să`mi dea PM. Am cumpărat din SUA în grabă si n`am citit că e doar Front și stă degeaba.

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 08.11.07

Dupa parerea mea e un telefon mult prea frumos si e pacat sa il bagi intr.un cauciuc sau o husa. E ca la telecomenzile pe care le tin unii in punga de plastic…...
No offence..smile

1 din 5
1