2 din 5
2
Protectie Iphone: Huse/ Folii
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05
Tzo - 17 Februarie 2009 02:25 PM

Dupa parerea mea e un telefon mult prea frumos si e pacat sa il bagi intr.un cauciuc sau o husa. E ca la telecomenzile pe care le tin unii in punga de plastic…...
No offence..smile

eu si laptopul mi-l tin in punga de plastic:X cred ca am un fetish ceva ...

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

apropo de invisible shield, e foarte bun calitativ, intr-adevar, mie mi l-a aplicat doamna de la firma de unde l-am cumparat.
intr-un final au inceput sa se dezlipeasca colturile (probabil de la aplicare) asa ca am scos spatele… am ramas cu partea din fata care
este ok iar pt spate folosesc o husa de silicon luata de pe okazii .
atentie la husele de silicon sau de altceva, sa nu acopere in fatza senzorul de proximitate pt ca o sa aveti probleme in timpul
apelurilor

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.11.08

Daca n-ar fi existat iSkin Solo probabil nici eu n-as fi folosit vreo husa, dar modelul asta arata super bine si nu sacrifica nici functionalitatea. L-am luat de pe eBay cu 30 de dolari. Check this out:

http://www.iskin.com/solo/gallery.html

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 12.01.08

intr-un final am recurs la urmatoarea solutie: macally metro snap-on protective cover + o folie pentru ecran.
acum problema e ca nu pot sa bag iphone-ul in dock

Semnătură 

am mere.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Eu folosesc o husa din piele SENA Ultra Slim Pouch. E super eleganta, din piele Napa, hand made, de culoare neagra. La inceput a fost mai greu sa bag telefonul in husa dar dupa vreo 2-3 zile de folosit si-a dat drumul, oricum telefonul nu iese din husa singur. M-a costat 30€, sunt foarte multumit!

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Consider ca tot ce s-a facut pt Iphone pana acum sunt numai prostii de huse

ma mira cum de nici chinezii nu au facut o husa simpla transparenta care sa nu fie magnet de scame si mizerii precum husele silicon care au o aderenta exagerata

daca stiti sunt acele huse din ... nici nu stiu cum sa-l denumesc ... silicon / PVC transparente maleabile nu tari si cu capsa ... de la magazinele de telefoane de 2 bani din piata ...

de cand mi-am luat telefonul iPhone 2G am cautat continu o husa care sa nu-mi transforme telefonul din ceva frumos si slim in ditamai hadaraba de caramida

dar sa fie HUSA nu portofel de dama sau mai stiu eu ce saculete si cutiute

deci unele huse sunt super groase si inestetice

de curiozitate voi stiti o husa Slim transparenta care sa nu fie AntiSock cu 5 mm grosime al peretelui husei smile

uite din ce linkuri ati pus aici astea de la : http://www.iskin.com/solo/features_colors.html

dar designerii de huse nu inteleg ca ne cumparam iPhone ca ne place asa cum arata ... nu toata lumea ” e fetite mici care vor curcubeul si iepurasi multicolori pe telefon ”

husa arata bine e gloss asta e bine nu imi dau seama cat de groasa e DAR ghinionul meu e numai pt 3G

stie cineva o husa :

gloss (sa nu fie magnet de scame si sa imi ia o vesnicie sa-l scot din buzunar)
transparenta (iPhone e frumos asa cum este)
subtire (din punct de vedere al grosimii peretelui materialului)

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Alexi1982 - 18 Februarie 2009 08:53 AM

Eu folosesc o husa din piele SENA Ultra Slim Pouch. E super eleganta, din piele Napa, hand made, de culoare neagra. La inceput a fost mai greu sa bag telefonul in husa dar dupa vreo 2-3 zile de folosit si-a dat drumul, oricum telefonul nu iese din husa singur. M-a costat 30€, sunt foarte multumit!

Foarte tare husa. Asta am dorit si eu sa mi-o iau dar prin unele circumstante “m-am procopsit” cu asta.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

ptr Invisible Shield recomand si Ponti Deluxe SRL daca sunteti din Bucuresti..am cumparat azi de la ei, ff amabila tipa
iShield nu are decat magazin virtual si sediul e in Zalau..deci ptr mine era mai greu cu posta

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Koniaku - 21 Februarie 2009 03:18 AM

ptr Invisible Shield recomand si Ponti Deluxe SRL daca sunteti din Bucuresti..am cumparat azi de la ei, ff amabila tipa
iShield nu are decat magazin virtual si sediul e in Zalau..deci ptr mine era mai greu cu posta

mie nu mi-au raspuns la mail, desi le-am trimis unul acum 7 zile smile

Semnătură 

am mere.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
nks14 - 21 Februarie 2009 03:20 AM

eu nu m-am mai complicat cu mailuri..i-am luat numarul de telefon de pe zagg.com ..uite poate te ajuta 0724033923

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Koniaku - 21 Februarie 2009 04:18 AM
nks14 - 21 Februarie 2009 03:20 AM

eu nu m-am mai complicat cu mailuri..i-am luat numarul de telefon de pe zagg.com ..uite poate te ajuta 0724033923

mie mi se pare normal sa raspunda si la mailuri; altfel, sa nu mai afiseze pe site o adresa de contact (aici ma refer la majoritatea firmelor din .ro). cei de la macally mi-au raspuns imediat la mail si mi-au oferit toate detaliile de care aveam nevoie ....

Semnătură 

am mere.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Ramaneti la obiect: “Protectie Iphone: Huse/ Folii”!
Nu e un concurs de magazine si vanzatori politicosi.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 23.02.09

Salut am deschis acest topic, pentru a prezenta produsele de ingrijire pentru iPod sau IPhone. Prezentati aici cele mai folosite si mai bune produse de protectie. Si ca sa deschid mai bine discutia, eu folosesc pentru un iPod classic 6G 80Gb silver, o husa din silicon http://www.magazinapple.ro/marware_ipod_classic dar problema este ca nu protejeaza ecranul, am incercat cu folie pentru display dar se dezlipeste repede. ce recomandati? Ma gandeam la un Invisible Shield, sunt bune de ceva? Mersi

Semnătură 

[Apple]: iPod Classic 6G 80GB Silver, Firmware 1.1.2

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

eu unu mi-am comandata aceste huse de pe ebay http://www.iskin.com/solo/features_colors.html
astept sa vina in cateva zile.tre sa le multumesc celor care au postat aici link-ul…pana acum nu am folosit decat invisible shield si sunt ff multumit.sunt de parere ca acest telefon este prea frumos ca sa-l bagi intr-o husa.acum sunt curios cum v-a arata cu iskin-ul pe el raspberry
tare imi e ca a la 2 zile dupa primirea coletului voi da anunt ca vand iskin raspberry

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 28.01.08

Eu am folosit folie Zagg, o perioada destul de scurta. Nu am folosit decat pe spate, fata fiind oricum destul de rezistenta. Inainte sa va cumparati folie mai ganditi-va, e aproape imposibil sa o puneti calumea din prima incercare. O sa lase urme. Chiar daca se lipeste perfect si e aproape invizibila nu stiu daca merita, pentru ca e o scadere a senzatiei de calitate pe care o lasa iphone-ul cand il tii in mana. Folia ii da o senzatie de cauciuc, iar pe la colturi simti imbinarile, indiferend cat de bine il lipesti, si asta duce la scaderea satisfactiei ca tii in mana un produs fin.
Pana la urma de ce sa il invelesti in tot felul de prostii cand e nou, poti f bine sa te bucuri de el si sa il invelesti peste un an, cand va fi zgariat si mai putin atragator estetic. In fond daca iti convine sa il tii intr-un plastic, latex, silicon sau mai stiu eu ce invelitoare mai bine il facea Apple direct dintr-un plastic cheap sa ne scape pe toti de-o grija.

2 din 5
2