eu stiu ca nu mai ai aceeai senzatie la atingere….dar nu l-as tine fara invisible shield pt nimic in lume…cum sa-l invelesc peste un an cand se zgarie…nu suport sa vad niciun firiciel de zgarietura pe el…ma doare sufletul…sunt tipicar cand este vb de iPhone…chiar nu vad de ce are face cineva asta…sa-l tina neprotejat doar pt senzatia de al tine in mana neprotejat….iti bati joc de el aiurea…
pe spate se zgarie extrem de repede daca este neprotejat…si chiar este pacat.invisible shield se pune greu…este adevarat….dar dupa prima aplicare,care nu v-a iesi niciodata ff bine,veti deveni experti,eu stiu de la prietena mea.
de curand am schimbat folia…si acum a iesit perfect…fara bule fara nimic…
in concluzie nu l-as tine neprotejat pt nimic in lume…este un produs mult prea frumos ca sa-ti bati joc de el
parerea mea.
Parerea mea e ca nu merita. Al meu e dat pe jos, zgariat, lins, balosit, indoit de la busituri. Al Anei are sticla crapata intr-un colt. Ambele isi fac datoria cum trebuie. E totusi un telefon, e totusi o platforma de jocuri, pentru ebooks, harti si ce mai vreti voi, dar obiect de muzeu nu e. Nu se pune problema sa-l vinzi dupa 2 ani si sa fie “valoros” pentru ca arata bine… O sa fie alte modele mai bune.
Asa ca eu zic ca n-are sens sa-l tii cu folia pe el. E ca plasticul de la telecomenzi si de la ecrane lcd. Cu cele din urma am o boala deosebita. Le smulg de pe toate POS-urile cand nu se uita vanzatorii, de pe tecomenzi, de pe orice, oricine ar fi proprietarul.
@huk
este problema ta ca ai un telefon in acel hal…ca nu este obiect de muzeu sunt de acord…dar asta nu inseamna ca tre sa imi fie jena sa-l scot din buzunar ca arata cum arata…mie unu mi-ar fi mila de el…daca ar avea o zgarietura…parca imi sta pe creier…
am din 2007 iphone…am avut 2g-ul…l-am tinut un an..si cand l-am dat era impecabil…ca nou…de anu trecut am iPhone 3g…si este la fel…impecabil…fara urme…nici macar pe banda cromata…
acum nici pantalonii de pe tine nu sunt obiect de muzeu…asta nu inseamna ca tre sa mergi cu ei rupti in fund…
si inca ceva…totusi iPhone-ul pe langa faptul ca este singurul tel care mi-a placut vreodata si care imi place enorm in continuare…este si un produs destul de scump…cumparat din bani munciti de mine…nu primiti de la ‘‘taticu’‘.
pana la urma tine si de respectul de sine…nu stiu…parerea mea.chiar nu vreau sa supar pe cineva…dar este strict parerea mea.
si apropo…suntem total off topic :D
Si eu ma gandesc serios sa il iau,sper sa gasesc prin Ungaria…daca nu de pe net…Eu zic ca se merita,daca il iau ( in cazul in care gasesc ) inaintea ta te anunt prin PM sau postez aici,am auzit ca e ft bun,si pe youtube e foarte recomandat
Merita sa cumperi daca vrei ca si peste o jum. sau un an sa fie ca nou…
Se gaseste si in Romania, se face comanda online si primesti pachetul acasa.
Am avut pe pe iphone si cand am am dat jos ishield-ul dupa o jumatate de an tel. era ca nou desi a stat cu chei, cu fise, etc. prin buzunar.
Singurul inconvenient ar fi aplicarea uneori mai dificila si faptul ca se aduna mizerie pe la margini
Acum am si pe macbook unibody si stau mai linistit cand il transport langa alte lucruri… nu mai sunt stresat ca se zgarie.
Se merita sincer… eu mi-am luat si pt macbook si pt tel mobil (E71), ambele fiind albe ma stresam mereu sa le pastrez intacte… este o protectie suplimentara unei carcase frumoase si sensibila, in minim un an vei avea carcasa plina de zgarieturi fara sa-ti dai seama de la ce… eu nu regret ca mi-am luat, pt ca reusesc sa-mi pastez macbook-ul imaculat cum nu credeam ca e posibil… daca vrei sa il schimbi dupa un an max, atunci probabil ca nu se merita… chiar de pe site-ul mentionat de cineva mai sus am comandat, sunt seriosi!