Eu il protejez cu un iSkin Fuze Red Magna…
Am dat comanda pe ebay si in 10 zile mi-a sosit acasa(40$ cu tot cu transport)!E protejat peste tot si arata si bine…Intra pe site-ul lor (nu trimit in Ro)si poate iti place ceva(dragute sint si cele Solo Fx)!
Daca esti pasionat de munte si drumetii atunci ia-ti un otterbox:)
Am avut su iShield dar dupa un timp la imbinarea de la colturi se aduna praf ,murdarie si arata naspa…
Cauta pe ebay si o sa gasesti mii de carcase si apoi poti cauta pe youtube review-urile despre ele.
Daca tai marginile la iShield cand sunt deja murdare, cu praf nu este o solutie ? Si ramane doar fata si spatele protejat…
Eu vreau cum a mai spus cineva p-aici, ceva foarte subtire,care sa nu deformeze aspectul telefonului si sa fie transparent sa se vada frumusetea de telefon.
iSkin Fuze e prea mare si solid, apoi e greu atat sa bagi telefonul cat si sa-l mai scoti de-acolo, dar pentru cei carora le cade telefonul din mana la ordinea zilei e o alegere foarte buna. Eu am preferat un iSkin Solo albastru inchis. Cat despre bulele de aer care se raman intre folie si ecran, totul este sa respecti anumite reguli, nu folia e problema ci utilizatorul. Daca stergi absolut perfect ecranul mai inainte, pana nu mai ramane nici o amprenta si nici un fir de praf, iar apoi pui foila cu grija, de la un capat la altul, nu ar trebui sa fie probleme. Dureaza destul de mult - vreo 5 minute - ca sa fie perfect, deci rabdarea e totul…
iskin Fuze nu e chiar asa de mare:) insa isi face treaba!Exista si dezavantaje la el cum ar fi deschiderea carcasei,la jocuri unde comenzile sint spre marginile ecranului raspunde mai greu datorita accesului ingreunat de marginile carcasei si de protectia display-ului conferita de iskin.
Mi-a placut solo dar in special solo Fx!Se aplica usor si se indeparteaza la fel de usor(plus ca vine si cu o protectie a displayului sub forma de oglinda).
Poate urmatoarea carcasa va fi un solo fx orange sau albastra(depinde cit de repede ma plictisesc de actuala)!
Ca si calitate nu am insa ce reprosa celor de la iskin sau celor de la Zagg(ishield)
iSkin Solo e super, as incerca si versiunea FX dar nu-mi plac noile culori/nuante, sper sa vina cu altele noi. Ma intreb cum ar arata o husa iSkin transparenta, gen Invisible Shield, dar de o calitate superioara. Cat despre folia-oglinda, ideea e buna dar mi se pare orientata in special catre femei, pe mine nu ma intereseaza atat de mult cum imi sta freza.
Salut, mi-am comandat ishield dupa ishield.ro si a venit in 3 zile . Nu-i inteleg pe cei ce spun ca e greu de montat, eu sincer l-am pus pentru prima oara si n-am avut nicio problema cu bulele de aer sau cu praful.
Chiar e n-am gasit niciun dezavantaj pentru ishield. Unii zic ca scade sensibilitatea la atingerea ecranului, dar… eu n-am observat asa ceva. So…recomand! e cea mai buna protectie pe care am putut s-o gasesc pentru iphone!
Salutare si la multi ani ! Mi-am tinut pana acum iphone-ul numai in huse de toate culorile si toate variantele si sincer sa fiu m-am saturat ca deja era prea stresant de manevrat telefonul si ma enerva sa-l simt asa gros in palma. Asa ca mi-am luat si eu o folie ishield de la iShield Romania si pot sa va spun ca e o diferenta intre cer si pamant. Arata foarte elegant, nu schimba deloc aspectul iphoneului, il simt mai sigur in mana… plus ca iti acopera si zgarieturile existente pe telefon… e super ! Mi l-a recomandat un prieten care il are de cateva luni si e foarte multumit. Pana acum n-am avut accidente grave cu el insa au fost momente in care daca nu aveam folia ishield mi se zgaria 100 %.
L-am comandat de pe ishield.ro si mi-a sosit intr-o zi iar prietenului meu i-a sosit in 2 zile, deci e foarte ok iar pretul e acelasi ca si la zagg. Asa ca mi-am luat si pentru macbook air si pentru ipod si toate se comporta exemplar.
So… eu va sugerez sa mai renuntati la huse care nu sunt comode deloc… si sa va orientati spre ishield.
Numai bine !