Alt desperat cu iPhone care nu stie sa scrie romaneste
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.02.09

salut nush cine e op aici dar va rog sa ma ajutati si pe mine…
am incercat sai schimb firmeware-ul la iphone cu versiunea 1.1.4
initial nu misa intamplat nik dar azi cand am ajuns intrun loc cu wireless si am incercat sal deschid…mi sa intrerupt deodata si mia aparut ceva de genu….single user boot—fsck not done root device is mounted read-only   if u want to make modifications to files:/sbin/fsck-fy /sbin/mount -uw /if u wish to boot the system exit si niste nume de la firmware si hard si mac adress   asta e tot cemi scrie cand incerc sal conectez la itunes nu mi se intampla nimik ramane lla fel nu ma intreaba nnimik nici macar nu-l recunoaste..
ati putea sami spuneti care e problema si ce trebuie sai fac..nu am nici un cd decat cablu de date si incarcator la el..
va multumesc ast raspunsul vostru

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ține apăsat pe butonul mare din mijloc și pe cel din dreapta sus, în același timp, pînă-ți va apărea simbolul Apple (măr) pe ecran, moment în care poți da drumul butoanelor. Telefonul se va restarta și în funcție de ce i-ai făcut, va merge sau nu. Baftă!
@ Administrator Mulțam fain, oricare ai fi.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.02.09

salut am vazut solutia ta dar nu ma ajuta cu nimik..dupa cemi apare marul apare aceleasi probleme…si acelasi text ca cel pe care lam scris ...crezi ca as mai putea sal repar?
mersi mult