Deoarece am observat ca modelul de imprimanta laser ML-1610 de la Samsung e tot mai prezenta prin magazine si mai are si un pret decent (in jur de 250 - 300 RON), mi-am luat si eu una. Problema de care m-am lovit a fost sa-l fac pe OS X sa o vada in timp ce ea era legata (prin USB) de un Win XP. Dupa lungi cautari (din lene si lipsa de timp, nu din negasire de topicuri) am descoperit solutia pe care o voi posta aici in ideea ca cineva se va lovi de aceeasi problema ca si mine si va putea gasi o rezolvare mai la indemana decat sa google-uiasca pe net dupa ea.
Deci, se descarca ESP Ghostscript si samsung-gdi-foomatic package de aici, se instaleaza ESP Ghostscript si p-orma samsung-gdi-foomatic, se face “add printer” din Preferences -> Print & Fax, se apasa “More printers”, se selecteaza grupul din care face parte calculatorul la care este legata fizic imprimanta si va aparea o lista cu calculatoare care sharuiesc o imprimanta. Se selecteaza calculatorul cu imprimanta ML-1610 si, ATENTIE!, se foloseste driver-ul pt. modelul ML-1210. Imprimanta va merge ceva mai incet folosind acest driver in locul celui de ML-1610, dar VA MERGE!
Sper ca va ajuta pe cineva odata s-odata !