Aş vrea şi eu, cu condiţia să ţină bateria 5-6 ore ca la vechile iBook. Din păcate nu scrie nimic despre asta în tech specs.
EDIT: am gasit… cica tine până la 6 ore, 2,5 ore ca DVD player, şi 3,5 ore cu airport on.
Chiar daca de baterie nu scrie nimic, uite care sunt plusurile din punctul meu de vedere.
-mag safe
-display de 13.3 mult mai luminos si “glossy”
-isight
-front row
-faptul ca e disponibil si pe negru
-procesoare de 1.83, 2.00 ghz care zic eu ca sunt super pt un notebook de 13”
@Tudor - pana la urma au scris ei ceva si de baterie
Work Longer Unplugged
MacBook offers up to 6 hours of battery life. (2.5 hours of DVD playback, 3.5 hours with wireless turned on.) Here’s how to squeeze out every last second of battery power when you need it.
pozele de pe site .. nu sunt reale.. ori randate, ori photoshop-ate.
Oricum.. e frumos, dar pe negru arata ca dracu. Powerbook si MB Pro.. sunt mult mai misto.
Alex….. desi esti designer, gresesti un pik omule… Alea’s studio shots…care intr-adevar zici ca sunt randate… IN SFARSIT exista optiunea sa-ti asortezi book-ul cu pod-ul…..
P.S. inca astept sa-mi vina banii de la banca sa merg sa-mi iau MBP-ul…. just a few more hours and i’ll have my precioussssss
1300USD plus taxe (alti vreo 110) e cam mult pentru un simplu iBook intel decent. Daca asta e entry level la Apple la portabile e cam naspa. Tocmai vine din state cu 1400USD (o data cu iPodul meu) un ACER 1,66coreduo cu 2G acelasi RAM, 120G SATA, ATI x1400 128Mb NU share, DVD-DL, wifi, BT, DVI, FW si restu…, da si are si card reader.
Cred ca americanu de rand, va mai astepta scaderea preturilor sa sara la alt OS. Dar daca e tintit spre indragostitii de iBook ce n-au mai avut upgrade de aproape un an… da, e OK. Nici varianta neagra la 1500USD (WTF?) nu mi se pare suficient de “masculina” sa-l tin tot timpu cu mine. De nevoie/munca as accepta unul pe gratis.
Macbook e frumusel, de grosimea unui PB 15”, cu doar 2 cm pe margini mai mic, dar cred ca varianta combo ar fi trebuit sa aiba core solo sau macar pret de core solo. Si DVD+RW chiar si fara DL.
Sunt curios sa vad primul review sa stiu daca au rezolvat problemele PRO.