8 din 9
8
Au apărut noile MacBook!!!!!!
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

M-am gandit si eu ca daca le aveau ei le avea si Macgallery si Emag, dar asa e cu lampari de-astia cum e noumax, si se vede destul de bine site. Oricum sunt curios la ce pret o sa il aduca pana la urma

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, Constanta
Macuser din: 11.10.05

noumax au zis ca pretul de pe site este cel cu care se vor comercializa, numai ca nu sunt pe stoc, inca smile

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

e bine daca-i asa, ajunge la pretul care-l speram eu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
kracker - 26 Mai 2006 08:25 PM

M-am gandit si eu ca daca le aveau ei le avea si Macgallery si Emag, dar asa e cu lampari de-astia cum e noumax, si se vede destul de bine site. Oricum sunt curios la ce pret o sa il aduca pana la urma

kracker, experientele mele au fost bune cu noumax impreuna cu ale multor altora, crezi ca emag sau macgallery sunt cu ceva mai presus decat ei? te inseli, nu au nimic in plus, doar site-uri mai bine facute poate si macgalery un magazin ascuns in centrul bucurestiului, ATAT.
pe deasupra, eu vad mai prost macgalery decat noumax, nu stie stanga ce face dreapta, cel putin la mine s-a intamplat, nu dau nume. emag mi se pare complet , sunt si oameni care se intereseaza ce ai facut si vor sa iti ia banii, asta daca ii lasi…

pagina nou max chiar suks de data asta cum arata…

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05
szhoul - 28 Mai 2006 04:51 PM
kracker - 26 Mai 2006 08:25 PM

kracker, experientele mele au fost bune cu noumax impreuna cu ale multor altora, crezi ca emag sau macgallery sunt cu ceva mai presus decat ei? te inseli, nu au nimic in plus, doar site-uri mai bine facute poate si macgalery un magazin ascuns in centrul bucurestiului, ATAT.
pe deasupra, eu vad mai prost macgalery decat noumax, nu stie stanga ce face dreapta, cel putin la mine s-a intamplat, nu dau nume. emag mi se pare complet , sunt si oameni care se intereseaza ce ai facut si vor sa iti ia banii, asta daca ii lasi…

pagina nou max chiar suks de data asta cum arata…

total de acord cu tine si eu am fost dezamagit de macgallery
si chiar daca suge rau site-ul ce conteaza ?
noi vrem apple`s stuff ieftine nu site-uri dragute, right ?

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

mda, tare macgallery, au trecut cateva luni si nu m-au mai sunat pentru noul SD. nici ca ma duc eu, sa-mi prelungeasca garantia si un an de zile daca asta vor ei. noroc ca nu prea-mi trebuie SD acum. smile

macbookul probabil o sa-l iau de pe la baieti daca tot n-am nici un avantaj din magazin, mai e timp de gandire.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
calimac - 17 Mai 2006 03:56 PM
AlexBuga - 17 Mai 2006 11:59 AM

Hmm… sunt curios de niste chestii:
De miscat mai rpd decat Mac mini meu… CLLAR… ii da clasa. Dar fata de un iMac cu aceleasi specificatii la procesor ?
Eu tot vreau sa iau un iMac Core duo, dar mi-ar face o enorma gaura in buzunar. Ma gandeam ca daca iau un Macbook din asta.. scap mult mai ieftin, si .. e portabil.

Eu initial am vrut sa-mi iau un MacBook Pro, care ajungea la 3300 USD
dar pana la urma am hotarat sa imi iau in loc un iMac 20” cu 2GB RAM 256MB Video 2300 USD
si un MacBook alb care ajunge la 1350 USD cu trei ani de garantie

Total ajunge la 3650 USD cu 850 USD in plus

Si am si putere mare si ecran frumos pt Grafica pe iMac
si portabilitate pt lucru pe teren pe Macbook

As fi luat negru, dar nu ao varianta chip pt negru, dar poate o sa mai apara

Nu te inteleg: cum ai facut socoteala? IMac cu 256/2GB e exact 2075! Plus macbook = 3300!

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Nu stiti careva, au primit cei de la macgallery macbook-uri, adica le au fizic sau e doar pretul pe site.  Oricum varianta cu SD si proc de 2 ghz e la 50 de milioane care nu-i tocmai un pret rau. Nici o firma ca lumea nu mai areun notebook asa puternic si asa dotat la banii astia(ce putin in ro). Ar trebui sa fim mandrii

http://www.macgallery.ro/categorie.php?id=102

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
kracker - 05 Iunie 2006 05:12 PM

Nu stiti careva, au primit cei de la macgallery macbook-uri, adica le au fizic sau e doar pretul pe site.  Oricum varianta cu SD si proc de 2 ghz e la 50 de milioane care nu-i tocmai un pret rau. Nici o firma ca lumea nu mai areun notebook asa puternic si asa dotat la banii astia(ce putin in ro). Ar trebui sa fim mandrii

http://www.macgallery.ro/categorie.php?id=102

Lunea trecuta era unul pe masa sus, impachetat, cica “acum a venit, acum pleaca”. Au mai zis ca intr-o saptamana vor fi si jos, expuse.

Deci saptamana asta ar trebui sa fie.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Am o dilema. Vreau sa ii cumpar surorii mele un notebook. Ma gandesc sa aleg intre un MacBook nou si un PowerBook G4 15.2” 1,33-1,67GHZ cu 64VRAM. Motivul pentru care stau in cumpana si vreau si parerea voastra este pentru ca sora mea vrea sa se joace The Sims 2 toata ziua. Asta face acum pe un iMac G5 1,9GHZ. Luand in considerare acest aspect si faptul ca in afara de joc, web, Office si iChat AV nu face altceva, ce imi recomandati?

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

smile Am senzatia ca te mananca degetele sa iei un MacBook… desi ai vazut ce scrie in Macworld legat de jocuri smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Peter Cohen mi-a zis sa imi cumpar PowerBook G4 64VRAM daca The Sims 2 e decisiv. Daca as gasi cu 128VRAM nu mai stau pe ganduri. smile

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cine-i Peter Cohen?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
nevrozel - 05 Iunie 2006 11:32 PM

Am o dilema. Vreau sa ii cumpar surorii mele un notebook. Ma gandesc sa aleg intre un MacBook nou si un PowerBook G4 15.2” 1,33-1,67GHZ cu 64VRAM. Motivul pentru care stau in cumpana si vreau si parerea voastra este pentru ca sora mea vrea sa se joace The Sims 2 toata ziua. Asta face acum pe un iMac G5 1,9GHZ. Luand in considerare acest aspect si faptul ca in afara de joc, web, Office si iChat AV nu face altceva, ce imi recomandati?

Gustul de Sims 2 trece… și fiică-mea de 6 ani stătea 4-6 ore lipită de el, acum l-a uitat complet.
De regulă, se ia ultima generație, adică intel-inside, dar cert Sims 2 ppc nu va merge, dar parcă am văzut zilele astea că au postat un upgrade UB. Verifică la Aspyr și vezi ce și cum.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Peter Cohen
Senior Editor, Macworld.com
Game Room columnist, Macworld

8 din 9
8