1 din 2
1
Apple TV & filme in format .iso
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.02.09

Salut,
Am achizitionat si eu un marTV de curand. Desi am avut ceva dubii inainte sa-l achizitionez, dupa 2 ore de joaca dubiile au disparut complet si multumirea este acum la 100%. Este clar ca nu exista mediacenter mai silentios, stabil, fiabil si nu in ultimul rand frumos decat marTV-ul smile

Gata cu lauda:)  ... sa trecem la intrebari. Pana acum am reusit sa ma uit absolut la orice mai putin filmele DVD in format .iso. Ma ajuta cineva cu un raspuns pertinent in privinta asta ? Se poate/Nu se poate ? Trebuie ‘preparat’ .iso-ul inainte sa ii dau play cu un player de pe apple tv ?

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Trebuie sa-ti “tunezi” marTV-ul.

Nativ, nu ruleaza decat MP4 din iTunes-ul unui computer, sau continut cumparat de pe iTune Store. Pentru Romania, nu exista ... inca ... acest continut.

Detalii despre ce si cum gasesti aici.

http://www.appletvhacks.net/category/hardware/

sau

http://wiki.awkwardtv.org/wiki/Beginners_Guide_for_1.x

Doar ca ... in caz de nereusita ... pierzi garantia.

Ai grija la aceste “tunari”. E risky daca nu te pricepi la cestii ...

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 11.01.08
mtudor - 16 Februarie 2009 09:11 AM

Salut,
Am achizitionat si eu un marTV de curand. Desi am avut ceva dubii inainte sa-l achizitionez, dupa 2 ore de joaca dubiile au disparut complet si multumirea este acum la 100%. Este clar ca nu exista mediacenter mai silentios, stabil, fiabil si nu in ultimul rand frumos decat marTV-ul smile

Gata cu lauda:)  ... sa trecem la intrebari. Pana acum am reusit sa ma uit absolut la orice mai putin filmele DVD in format .iso. Ma ajuta cineva cu un raspuns pertinent in privinta asta ? Se poate/Nu se poate ? Trebuie ‘preparat’ .iso-ul inainte sa ii dau play cu un player de pe apple tv ?

Multumesc

foloseste Handbrake pentru codare de DVD in format, bagi rezultatul in iTunes si apoi sync.

Semnătură 

S⃣

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06
mtudor - 16 Februarie 2009 09:11 AM

Salut,

Multumesc

Si eu am un MarTV de mai bine de un an….a inlocuit cu succes playerul DVD ce aveam inainte.

Iti recomand sa patchuiesti cu ATVUSB-Creator care iti va instala XBMC si Boxee….ultimul are si capacitatea de a citi direct .iso (se comporta ca un DVDplayer ..cu tot cu meniuri)
In plus ai si 5.1 daca esti conectat optic la un Amplificator Audio.

http://code.google.com/p/atvusb-creator/

Pentru orice nelamurie iti stau la dispozitie

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Pana la urma ce pot face eu cu acest dispozitiv ?
Pot face legatura cu un mbp de pe care sa copiez filme-poze-muzica pe ea apoi sa rulez din media center ?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
szasz - 17 Septembrie 2009 09:33 PM

Pot face legatura cu un mbp de pe care sa copiez filme-poze-muzica pe ea apoi sa rulez din media center ?

Foarte multe in ceea ce priveste Streamingul…văd că ai si Airport Extreme

Nici nu e necesar să copiezi filmele pe AppleTV ...el ti le va rula in streaming de pe macbookpro prin itunes ce ai in librărie sau cu Boxee,XBMC restul de filme

Te invit pe pagina mea si să te abonezi la podcastul meu..acolo am mai multe detalii.

Nu stiu de unde ai scos-o aia cu MediaCenter…se pare că erai pe windows inainte de Mac…e o maaare diferentă intre ele

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07
PegasosII - 18 Septembrie 2009 01:39 AM

Nici nu e necesar să copiezi filmele pe AppleTV ...el ti le va rula in streaming de pe macbookpro prin itunes ce ai in librărie sau cu Boxee,XBMC restul de filme

Te invit pe pagina mea si să te abonezi la podcastul meu..acolo am mai multe detalii.

Nu stiu de unde ai scos-o aia cu MediaCenter…se pare că erai pe windows inainte de Mac…e o maaare diferentă intre ele

Suna bine cea ce zici..ah si media center are windows in mac se numeste altfel.
Adresa ta de web care e ?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca dai click pe butonul PROFILE, gasesti ce a completat userul la www
wink

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
szasz - 18 Septembrie 2009 08:03 AM
PegasosII - 18 Septembrie 2009 01:39 AM

Suna bine cea ce zici..ah si media center are windows in mac se numeste altfel.
Adresa ta de web care e ?

Ai un PM cu linkul cerut

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 03.08.09

Am si eu citeva nelamuriri in ceea ce priveste AppleTV-ul:
1. Face upscaling la fisierele SD? Daca da, o face bine? Eu, pe vremea cind aveam PC cu o placa Nvidia subtirica (din seria 6) am fost absolut incintat cind am vazut ce facea in materie de upscaling si deinterlace. Dupa parerea mea un PS3 e departe de ce putea sa faca placa asta de acum 4 ani. In acest moment pe Macbook nu imi dau seama foarte bine cum sta treaba, probabil din cauza ca nu VLC nu face decodare hardware. AppleTV-ul cum abordeaza aceasta problema?
2. Cum se compara, avind in vedere ca este cam in aceeasi zona de pret, cu un Tvix? E evident ca stie sa faca chestii in plus, sincronizare, play de media/streaming de pe mac, etc, dar ca si flexibilitate a formatelor, calitate a imaginii, limitari soft, cum ar arata o comparatie intre ele?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Apple TV este prin definiție un dispozitiv foarte limitat în ceea ce privește playback-ul. E nevoie de hacking și bătaie de cap ca să-l faci să meargă cu formatele uzuale de filme care circulă pe net. Eu mi-aș lua Tvix fără să stau pe gânduri.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 18 Septembrie 2009 05:33 PM

Apple TV este prin definiție un dispozitiv foarte limitat în ceea ce privește playback-ul. E nevoie de hacking și bătaie de cap ca să-l faci să meargă cu formatele uzuale de filme care circulă pe net. Eu mi-aș lua Tvix fără să stau pe gânduri.

Bătaie de cap este pe Windows după câte stiu.

In cazul că folosesti AppleTV exact asa cum e…inpreuna cu itunes…ai posbilitatea de a streamui continutul de pe calculatoare ssau direct de pe internet cu AppleTV fără bâtaie de cap.

Dacă vrei totusi să vezi all content..e simplu există o aplicatie ATVUSBCreator care instalează pe aparat Boxee si XBMC si de acolo e altă poveste…nu se compara cu nici un “Media Center”

Ai sute de surse de streaming Photo,Audio si Video
eu folosesc de peste doi ani acest dispozitiv si nu am bătăi de cap.

Am văzut Tvix..este bun ca si calitate la filmele de inalta rezolutie ..dar doar atât…nu ai deloc comoditatea lui Apple de a folosi.

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dass101 - 18 Septembrie 2009 05:28 PM

Am si eu citeva nelamuriri in ceea ce priveste AppleTV-ul:
1. Face upscaling la fisierele SD? Daca da, o face bine? Eu, pe vremea cind aveam PC cu o placa Nvidia subtirica (din seria 6) am fost absolut incintat cind am vazut ce facea in materie de upscaling si deinterlace. Dupa parerea mea un PS3 e departe de ce putea sa faca placa asta de acum 4 ani. In acest moment pe Macbook nu imi dau seama foarte bine cum sta treaba, probabil din cauza ca nu VLC nu face decodare hardware. AppleTV-ul cum abordeaza aceasta problema?

Dacă lucrezi cu Boxee sau XBMC pe AppleTV ..ai posibilitatea de upscaling sofware la continutul video

Cei aia VLC?...eu nu mai foloesc acest program de cănd lucrez cu Boxee..e e mama tutuor posibilitătilor.

2. Cum se compara, avind in vedere ca este cam in aceeasi zona de pret, cu un Tvix? E evident ca stie sa faca chestii in plus, sincronizare, play de media/streaming de pe mac, etc, dar ca si flexibilitate a formatelor, calitate a imaginii, limitari soft, cum ar arata o comparatie intre ele?

Tivx e primitiv mă refer la functionalitate,nu are wifi…incă se lucreaza cu cabluri de retea ca in secolul trecut.
Interfata seamana cu cea de la MythTV
La AppleTV poti conecta si dispozitive de stocare pe USB Harddik sau DVD.

Nu am intilnit format video care să nu ruleze pe AppleTV prin Boxee

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Modulul WiFi la Tvix se poate cumpăra separat, deci da, poate avea și WiFi. Plus playback 1080p, posibilitate recepție TV HD, posibilitate hard disk SATA incorporat și alte opțiuni. Având în vedere chestiile astea, pe mine unul nu mă mai interesează interfața…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 18 Septembrie 2009 07:23 PM

Modulul WiFi la Tvix se poate cumpăra separat, deci da, poate avea și WiFi. Plus playback 1080p, posibilitate recepție TV HD, posibilitate hard disk SATA incorporat și alte opțiuni. Având în vedere chestiile astea, pe mine unul nu mă mai interesează interfața…

Vezi care e politica la devisurile astea….vrei mai mult trebe să cumperi ceva la ea…pe AppleTV se rezolvă prin software deci mai au de evouat tivx-urili

Semnătură 

———————————————————-
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
———————————————————-

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, iar la Apple TV vrei mai mult… canci, nu se poate deloc.

Semnătură 

⌘-N

1 din 2
1

AppleTV cu si de ce? ››