Pentru utilizatorii de PowerBook G4 - ce/cum webcam?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 03.04.06

Buna,
Rog pe cei ce folosesc PB G4 daca imi puteti spune ce tip de webcam folositi pentru Yahoo Messenger?

Am mai postat cu ceva timp in urma un anunt similar. Problema: pe PB G4 nu pot conecta nicicum webcam pe YM (am ultima versiune de YM pt. MacOSX).
Prin Macam merge, deci sistemul (Tiger) “o vede”  dar pe YM nu vrea sa se activeze deloc.
Am pe aici doua webcam-uri, aceeasi problema cu amindoua.
Mentionez ca ambele webcam functioneaza pe Yahoo Messenger pe G5-ul pe care il folosesc eu (laptopul este al fratelui meu).
Cineva isi dadea cu parerea ca aceasta problema ar fi de la portul USB 1, ce exista PB G4, si ca unele webcam pe mess ar merge numai pe USB2 ?!

Astept raspuns, un sfat… Va multumesc anticipat!

[ Modificat: 18 Februarie 2009 03:34 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Vezi ca Macam are si un plugin, pe care trebuie sa-l arunci in /Library/Quicktime sau in calea omoloaga din userul tau. Altfel vezi camera doar in aplicatia Macam, dar nu si in alte aplicatii care lucreaza cu camera.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 03.04.06
Xanthrax - 17 Februarie 2009 04:30 AM

Vezi ca Macam are si un plugin, pe care trebuie sa-l arunci in /Library/Quicktime sau in calea omoloaga din userul tau. Altfel vezi camera doar in aplicatia Macam, dar nu si in alte aplicatii care lucreaza cu camera.

Daaaaaa, multumim mult! Asa am reusit! smile Cind vii prin Timisoara, frate-meu iti va da o bere… doua… n… Pe bune! ... Iti trimit nr de tel.pe PM.

Declar topic inchis