1 din 2
1
atasamente in Entourage
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am un amic care crede despre mine ca sunt mare mester in Macuri smile. Ma intreaba ceva despre Entourage, program pe care nu l-am folosit niciodata. Uite ce spune:

- The mail programme on my Mac is Microsoft Entourage v.11.4.0 with updates.
- internet connection 10mb is routed through an internet telephone connection which only goes up to 7-8mb (brilliant!)
- When we send more than one jpg file as an attachment, the message bounces back whatever address we send to.
As it is irritating to send only one picture at a time, what can we do??

Aveti vreo idee? Sa-l mai intreb detalii?
Merci.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu cumva e din setările programului?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

aașaaaa… întrebi acilea și p-ormă te dai mare în ale macului…  raspberry

mîiine dimineață vedem exact, colega mea folosește entourage de f.f. multă vreme așa că poate vedem care-s setările….

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 17 Februarie 2009 12:04 AM

Am un amic care crede despre mine ca sunt mare mester in Macuri smile. Ma intreaba ceva despre Entourage, program pe care nu l-am folosit niciodata. Uite ce spune:

- The mail programme on my Mac is Microsoft Entourage v.11.4.0 with updates.
- internet connection 10mb is routed through an internet telephone connection which only goes up to 7-8mb (brilliant!)
- When we send more than one jpg file as an attachment, the message bounces back whatever address we send to.
As it is irritating to send only one picture at a time, what can we do??

Aveti vreo idee? Sa-l mai intreb detalii?
Merci.

S-ar putea să nu fie „an Entourage issue”, ci limitările providerului de net. De ex., eu nu pot trimite atașamente mari (nu știu exact ce înseamnă asta, probabil peste 2 MB) dacă folosesc gmail, dar – același mesaj cu atașament mare – îl pot trimite prin .me/.mac.com. Nu am testat care ar fi limita superioară pt care gmail nu face nazuri, dar cert face, .me.com nu.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

La gmail limita este de 20M http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=8770&topic=13268.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Cattus, limitarile ISP-ului sunt valabile (daca exista) pt orice tip de email, fie el gmail, yahoo sau .me. tot e-mail este.
Altero, “When we send more than one jpg” ... care marimea acelui fisier jpg? Acelasi fisier pleaca daca foloseste alt cont de mail si alt client de mail? e posibil sa nu permita contul de mail. de ex la gmail nu pot trimite fisiere mai mari de 10mb. si eu folosesc entourage la uzina si nu am avut probleme. e drept ca doar de 2-3 ori am trimis fisiere de 4-5mb. in rest, pana in 2 mb

LE: mno, cica s-a marit la gmail. ultima oara cand am incercat era de 10mb.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
arturescu - 17 Februarie 2009 03:55 AM

La gmail limita este de 20M http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=8770&topic=13268.

Teorie… niciodată nu am trimis atașamente mai mari de maxim 10 MB. Totuși, gmail nu le ia, trebuie să mă comut pe .me.com

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ciudat. Eu, cind nu puteam trimite cu Yahoo, foloseam gmail.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

daca setarile la outgoing sunt ok, gmail e mai bun ca yahoo la ataamente, fie ele 1 fisier mare sau zeci de file mici…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Dupa cum scria in manualul de la gmail, limita este 20M dar “the size of a file may increase because transport encodings are automatically added”.
Am facut o imagine.dmg de 15M si am incercat s-o trimit din Mail.app catre gmail folosind relay smtp de la rds; mail.app a umflat atasamentul la 20M, iar smtp.rdslink.ro nu ma lasa sa trimit decat 5,7M.
Depinde de setarile serverul smtp.

Mi-am trimis aceeasi imagine.dmg din webmail gmail de la adresa mea catre adresa mea si a ajuns.

[ Modificat: 17 Februarie 2009 04:25 AM de arturescu ]

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

dar smtp.gmail.com de ce nu e bun?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Pentru ca RDS limiteaza accesul pe SMTP-ul altora si vor sa pui smtp-ul lor…trebuie sa faci cerere pentru a accesa alt smtp.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

păi atunci, altero, intrebă pe amicul…
o fi de la provider
la mine nu e cazu’, merge uns

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

E adevarat ca pozele in ziua de azi pot fi mari, dar nu cred ca trimite mai mult de 10 mega.
Si mie imi suna ca ar fi de la provider, cu toate ca are 7-8 mega up, deci teava groasa.

O sa-l mai intreb. MaC, vezi si tu maine cum e cu Entourage-ul colegei, cu toate ca n-ar trebui sa fie de la el.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Mda, am sapat prin toate setarile si nu apare nicaieri limitare a attachmentului…
Mi-a trimis un mail, merge…

Avea entourage 11.3.6, dupa ce am facut testul am updatat la 11.4.0, am mai trimis si alt mail la fel.
Deci nu e de la Entourage.

Daca oamenii sint cit de cit deschisi pot face o incercare cu Thunderbird de exemplu si sa-si seteze accountul cu datele din Entourage. Daca face la fel e clar unde-i buba

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

Merci, i-am trimis omului sugestiile voastre (mentionand ca-s ale vostre smile ), sa vedem ce mai zice.

1 din 2
1