Totushi, cred ca Adobe ii trage tare in jos pe cei de la Apple. E de mirare ca, avind compilatoarele furnizate de Apple, nu pot rescrie (de juma’ de an) codul… Probabil le-o platesc pentru Final Cut.
Totushi, cred ca Adobe ii trage tare in jos pe cei de la Apple. E de mirare ca, avind compilatoarele furnizate de Apple, nu pot rescrie (de juma’ de an) codul… Probabil le-o platesc pentru Final Cut.
La cat de complexe sunt suitele software de la Adobe, nu e de mirare ca trecerea dureaza asa de mult. Ei sunt pusi in cea mai nasoala situatie, in care trebuie sa treaca totul dintr-un mediu de programare intr-altul, ca de-abia dupa aia sa poata sa scoata Universal Binaries.
Tudore, chestia cu 2x-4x mai rapid este valabilă NUMAI pentru UB, ca atare aplicațiile neoptimizate merg (mult) mai încet, oricît ram îi pui. Nu are cum să fie altfel…
Dacă un asemenea compilator are merge singur… sînt milioane de linii de rescris, nu cred că e așa simplu. Dovada: doar aplicațiile relativ mici, gen Mellel sau Nisus „zboară” pe intel, cele „grele” mai au de așteptat luni bune. Nu cred că pot lansa niscai beta mai devreme de final de an.
La cat de complexe sunt suitele software de la Adobe, nu e de mirare ca trecerea dureaza asa de mult. Ei sunt pusi in cea mai nasoala situatie, in care trebuie sa treaca totul dintr-un mediu de programare intr-altul, ca de-abia dupa aia sa poata sa scoata Universal Binaries.
este cam imposibil sa rescrie codul intr-un timp atat de scurt, se mai gandesc si la cs3 intre timp nu?
Cred că e chestie de tempo: Quark era în întîrziere mare față de Adobe, lucrau la v. 7 pe cînd Apple lansa UB. Adobe a fost, eventual, luat un pic prin surprindere de devansarea cu 6 luni a lansării mactel-urilor. Chiar nu cred că e omenește posibil ca Adobe să lanseze complexa sa suită ca UB înainte de final de an, mai probabil pe la anu’. Posibil niscai alpha și beta să apară prin toamnă.