am si eu o problema…sunt incepator cu Mac .....am intrat in all images si le am mutat pe desktop intr un folder..ideea e ca erau si niste images ale systemului cred cine stie de pe unde erau…cum fac sa repar greseala…...
am deschis HD si am intrat i stanga la search unde scrie all images…...si din greseala le am mutat in trash.dupa care mi am dat seama ca sunt si images ale sistemuui si le am pus pe toate intr un folder pe desktop..acu unt amestecate pozele celui care a avut calc inainte cu cele ale sistemului…si nu stu cum sa repar greseala
avea omul o mie de poze si cand am selecatat tot nu am apucat sa vad ca sunt si imagini ale sistemului….....dupa erau deja la Trash…si nua m nici cd uri la el pt reinstal .....:(
Nu ştiu dacă, după prima mişcare de dat la gunoi nu s-ar fi putut un UNDO. Apoi, e prea tîrziu!
Mişcarea cu Undo am încercat-o acum, cu multiple fişiere aruncate la gunoi din mai multe locuri. M-am dus în coş şi cu Command+Z a mers!
Nu e problema, ziceam doar ca esti limitat la Leopard, deoarece cred ca nu a existat niciodata Tiger retail pt. Intel.
Dar iti va trebui varianta retail sau faci “tigania” cu firewire. Gasesti pe la wiki cum se face. Cauta instalarea in “Target mode”.
M-ai pierdut demult ...sigur imi prind urechile ......mai bine….....daca stiti pe cineva care ar putea sa ma ajute(care se ocupa cu asa ceva)...sa imi intaleze OS X-ul v10.5.6 contra cost bineinteles…un service ceva…care sa nu imi ia pielea de pe mine….multumesc anticipat.
M-ai pierdut demult ...sigur imi prind urechile ......mai bine….....daca stiti pe cineva care ar putea sa ma ajute(care se ocupa cu asa ceva)...sa imi intaleze OS X-ul v10.5.6 contra cost bineinteles…un service ceva…care sa nu imi ia pielea de pe mine….multumesc anticipat.
pînă ghicește cineva în ce oraș stai, uite niște service în bucurești
dealtfel, există niște bannere pe prima pagină care te duc (și) acolo