2 din 2
2
Restore
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
cosmigeo - 18 Februarie 2009 04:36 PM

M-ai pierdut demult smile...sigur imi prind urechile ......mai bine….....daca stiti pe cineva care ar putea sa ma ajute(care se ocupa cu asa ceva)...sa imi intaleze OS X-ul v10.5.6 contra cost bineinteles…un service ceva…care sa nu imi ia pielea de pe mine….multumesc anticipat.

Caută în oraşul tău un macuser milos!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
cosmigeo - 18 Februarie 2009 04:36 PM

M-ai pierdut demult smile...sigur imi prind urechile ......mai bine….....daca stiti pe cineva care ar putea sa ma ajute(care se ocupa cu asa ceva)...sa imi intaleze OS X-ul v10.5.6 contra cost bineinteles…un service ceva…care sa nu imi ia pielea de pe mine….multumesc anticipat.

Dacă tot ceri ajutor, spune la profil și în ce localitate locuiești, să sară lumea unde trebuie, nu alături.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: BUCURESTI
Macuser din: 17.02.09

Scuze…sunt din Bucuresti…..deocamdata am gasit un “macuser milos”....si i am lasat macbook-ul…sper sa reuseasca sa imi reinstaleze os x ul 10.5…..el a zis ca are o varianta mai vecehe dar o updateaza dupa si ajunge Leopard:)...in cateva zile o sa aflu daca a reusit…multumesc oricum de sfaturi….P.S. nu o sa mai sterg pozele de acum:)

2 din 2
2

‹‹ LaunchBar      Restore din Time Machine. ››