M-am lovit de problema cu imprimanta Samsung ML-1610 si am cautat pe Google o solutie. Din fericire, am gasit-o. Atunci m-a palit o idee: sa propun o sectiune a forumului, sectiune care sa se numeasca “How to…”. Ma gandesc ca pe un forum al utilizatorilor de mac ar fi mai la indemana sa cauti solutia unei probleme explicata de un utilizator roman, in neaosha limba romaneasca. Iar in cazul in care tot iti prinzi urechile, poti contacta autorul thread-ului pt. lamuriri. Si fiecare care se loveste de o problema mai delicata, mai aparte, ar putea posta solutia pentru cei care se vor lovi (odata si-odata) de aceeasi problema. Ce ziceti?
nu este chiar treaba mea dar sunt sectiunile Internet şi networking, Mac-uri desktop şi periferice, Sistemul de operare Mac OS X. cred ca undeva tot te incadrezi. asta e parerea mea.
Da, ai dreptate. Eu ma gandisem sa strang toate problemele “How to” intr-o singura sectiune. Si nu thread-uri de genul “Am o problema. Cum o rezolv?” ci post-uri cu rezolvarea unor probleme mai dificile. Sa fie stranse toate solutiile astea intr-un singur loc.
Mie imi place ideea unei sectiuni de-astea, si asa in functie de cat de folosita e sectiunea si de cate probleme avem ne dam seama si cat de batuti in cap suntem
Mie imi place ideea unei sectiuni de-astea, si asa in functie de cat de folosita e sectiunea si de cate probleme avem ne dam seama si cat de batuti in cap suntem
Nu cred. Sunt de parere ca va fi o unitate de masura a desteptaciunii noastre prin nr. de probleme rezolvate.