sugestie de sectiune
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

M-am lovit de problema cu imprimanta Samsung ML-1610 si am cautat pe Google o solutie. Din fericire, am gasit-o. Atunci m-a palit o idee: sa propun o sectiune a forumului, sectiune care sa se numeasca “How to…”. Ma gandesc ca pe un forum al utilizatorilor de mac ar fi mai la indemana sa cauti solutia unei probleme explicata de un utilizator roman, in neaosha limba romaneasca. Iar in cazul in care tot iti prinzi urechile, poti contacta autorul thread-ului pt. lamuriri. Si fiecare care se loveste de o problema mai delicata, mai aparte, ar putea posta solutia pentru cei care se vor lovi (odata si-odata) de aceeasi problema. Ce ziceti?

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

nu este chiar treaba mea dar sunt sectiunile Internet şi networking, Mac-uri desktop şi periferice, Sistemul de operare Mac OS X. cred ca undeva tot te incadrezi. asta e parerea mea.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, ai dreptate. Eu ma gandisem sa strang toate problemele “How to” intr-o singura sectiune. Si nu thread-uri de genul “Am o problema. Cum o rezolv?” ci post-uri cu rezolvarea unor probleme mai dificile. Sa fie stranse toate solutiile astea intr-un singur loc.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Mie imi place ideea unei sectiuni de-astea, si asa in functie de cat de folosita e sectiunea si de cate probleme avem ne dam seama si cat de batuti in cap suntem smile

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
kracker - 17 Mai 2006 01:40 PM

Mie imi place ideea unei sectiuni de-astea, si asa in functie de cat de folosita e sectiunea si de cate probleme avem ne dam seama si cat de batuti in cap suntem smile

Nu cred. Sunt de parere ca va fi o unitate de masura a desteptaciunii noastre prin nr. de probleme rezolvate. wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 12.11.05

Tot pe tema asta, as avea si eu o propunere ptr. un trade sub denumirea ” Alba ca zapada” !!. Referitor la incepatorii carora le ramine marul in git!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Există deja o sectiune a sitului denumita Tips & Tricks .

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 17 Mai 2006 03:56 PM

Există deja o sectiune a sitului denumita Tips & Tricks .

Ooops! Așa-i… offff… are și omu’ o idee si voi îi dați in cap… rușine!!!

Semnătură