iWeb Recover
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 20.12.06

Exista vreo posibilitate de a ‘importa’ un site in in iWeb?!?

Mai exact, am un site realizat in iWeb, dar caruia i-am pierdut ‘sursele’, adica am pierdut partitia pe care era iweb-ul. Tot ce mai am acum, este site-ul uploadat. Il pot ‘readuce’ in iWeb?

Merci.

Semnătură 

PASSIONE MAC
Once You Go Mac … You Never Go Back

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Nu - trebuie să-l refaci.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

F#@k!

Semnătură 

PASSIONE MAC

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Altă dată Time Machine.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

U read my mind!

Semnătură 

PASSIONE MAC

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Am avut si eu o surpriza asemanatoare,  ceea ce ma pune pe ganduri: chiar era atat de greu ca Publish-ul sa functioneze in ambele directii, tocma’ pentru accidente de genul? Acum vad ca putem sa ne publicam site-urile si pe alte servere de hosting, dar pentru tag-uri vad ca voi mai astepta…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

szlaeyer: da, era greu. În versiunea salvată la tine pe disc el are toate imaginile la dimnsiunile full (face mask, nu crop) și rezoluția full (poți oricând să faci zoom in într-o poză care o pusesei mică înainte și calitatea nu se pierde între salvări).
Ce face el export șî pune pe site este o versiune render-uită exact la rezoliția și dimensiunile care trebuie să apară pe site a ce are pe disc.
E la fel de simplu de transformat ce a pus pe site înapoi în document editabil pe cât de simplu este de transformat un MP3 înapoi într-un fișier LogicPro cu fiecare track audio raw separat sau un JPG în PSD-ul original cu multe layere.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

since you put it that way raspberry

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucurestiul meu iubit...
Macuser din: 12.11.07

... salutare oameni buni…

Ca tot veni vorba de iWeb, am construit vre’o doua site-uri cu iWeb, frumos, usor, publicate pe web, pe domenii cumparate (.ro)... dar:

... ieri, am facut un backup cu time machine, din cauza unui sunet ciudat care il tot face Mac’ul meu de tre’ sa’l duc la doctor, dar am incercat reinstalarea sistemului… (de fost win…dousist)
Si totul a mers bine, dar… cand am redeschis iWeb’ul, nu mai aveam nici un site din cele facute… Am facut tot posibilul sa le redeschid (adica sa le incarc in iWeb) din folderele unde le salvasem dar nu stiu cum… n’a mers nici cu Time Machine, dar pana la urma m’am descurcat si le’am readus in iWeb…  (adica mai precis am copiat tot ce salvase time machine din nou pe calculator pur si simplu)
pentru ca am incercat si cu Migration Assistant si tot n’a mers… (sau sunt eu un bou si nu stiu cum)

intrebare…
Daca reinstalez pe curat totul, si nu vreau sa folosesc TimeMachine (adica nu vreau tot ce aveam inainte, doar bucati), cum pot reincarca site’urile construite deja in iWeb sau cum pot salva sursa, unde si cum pentru a putea reincarca ???? Pentru ca nu vreau sa refac totul de la zero… (am citit mai sus ca nu se poate, dar “Liviu” nu avea sursa, iar eu nu stiu de unde sa o iau sau cum sa o salvez… )
Nu stiu daca m’am exprimat corect sau m’am facut inteles, dar ma bazez pe intuitia voastra de a intelege…

Va multumesc foarte mult…

Semnătură 

... cailor, le plac merele ! smile ...

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

... dupa 6 ore de cautari… am gasit…

iWeb, salveaza toate site’urile facute (ca in cazul meu, in care sunt mai multe) ca UNUL SINGUR... intr’un fisier numit Domain

username/library/Application Support/iWeb/Domain      in Domain, pe care nu il putem deschide decat cu iWeb, se afla ABSOLUT TOATE site’urile construite cu iWeb, poze fonturi si io mai stiu ce… chiar daca sunt denumite altfel…  Daca “Domain” nu se afla acolo la locul lui, n’aveti decat sa’l cautati cu spotlight, eu l’am gasit in Documents si l’am pus la locul lui….

uf… pana la urma nu’i greu… dar mi’a luat doar 6 ore sa descopar…

(sugestia mea, nu stiu daca are importanta… backup la Domain, la fiecare site construit nou… )

... dar acum am alta buba… nu mai pot deschide firefox.. lucru care s’a intamplat si cu safari cu ceva timp in urma… adica vre’o cateva ore… si mi’au murit hot corner’urile… dar isi mai revin din cand in cand… acu’... repar permisiile…

[ Modificat: 13 Martie 2009 10:00 PM de aureld ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Da, uite aveai si aici un raspuns : http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/10144/

Cum adica nu ti se mai deschide FF ? Ce face mai exact ?

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Alex Andreescu - 13 Martie 2009 11:34 PM

Da, uite aveai si aici un raspuns : http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/10144/

Cum adica nu ti se mai deschide FF ? Ce face mai exact ?

Multumesc pentru raspuns, m’am chinuit de nu se poate.. stiam sistemul si unde sa caut.. dar nu gaseam nici un fisier… calculatorul meu, sau cumva TimeMachine l’au pus in alta parte… in Library exista, dar era gol golut…

Firefox…
... pai… nu face nimic… dau click pe dock si astept… se aprinde “beculetul de sub” si… astept… astept… si nimc.. nici macar in menu bar nu apare… nu vrea, am reparat permisiile, acum jumatate de ora s’au terminat… dar tot nimic… opera se deschide la secunda… safari 4 si el a inceput sa imi placa… FF il folosesc doar pentru ING Banking, ca nu merge safari… nu e musai de folosit, dar nu vrea… si tot astept… acum de vre’o 7-8 minute tot astept… va tin la curent..

Semnătură