Mobile me nu și nu!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.10.05

Salutare tuturor!
Din mai multe motive am reinstalat un sistem curat și încerc să fac ’norișorul’ MobileMe să-și facă și el treaba.
Cred că sunt la a cincea încercare -pe puțin!
Îmi recunoaște contul de me.com dar se blochează la ’Registering Computer’, stă cu zecile de minute și nimic, nema, nothing.
Zău dacă mai șțiu ce să-i fac!
Are cineva vreo experiență/expertiză pe subiect?
Mersic

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

ai incercat si cu mac.com ?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
SEmanuel - 19 Februarie 2009 11:49 PM

Salutare tuturor!
Din mai multe motive am reinstalat un sistem curat și încerc să fac ’norișorul’ MobileMe să-și facă și el treaba.
Îmi recunoaște contul de me.com dar se blochează la ’Registering Computer’, stă cu zecile de minute și nimic, nema, nothing.
Mersic

Da, dar după cîteva zile și-a revenit (adică următoarea dată cînd am revenit). Știu și eu? Nazuri…

P.S. Am făcut mai mult din curiozitate treaba asta. Eu nu mai folosesc sync prin .mac/.me de cînd, acum cîțiva ani, am pierdut date din Address Book în urma unui asemenea sync. Mi-am dat seama după cîteva luni de treaba asta, dar era deja tîrziu. Sînt foarte greu de gestionat pierderile astea și, ca atare, am decis să nu mai folosesc vreodată vreo aplicație de sync. Am, pur și simplu, un Address Book de referință, de pe calculatorul de bază, pe care îl salvez periodic. Mai fac sync cu iPhone dar, oricum, după ce m-am asigurat că există și salvarea „ciobănească” a bazei de date undeva pe un disc extern. Tot periodic, mai fac un backup global pe un dvd. Dacă cumva pierd date, de orice fel, să nu pierd tot, ci numai ce am lucrat în ultime săptămîni. De cînd fac aceste salvări duble-triple, nu mi s-a întîmplat niciodată nimic neplăcut.

[ Modificat: 21 Februarie 2009 08:56 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
SEmanuel - 19 Februarie 2009 11:49 PM

Salutare tuturor!
Mersic

Și mie mi-a făcut la fel după reinstalarea sistemului,șterge preferințele mobileme și rezolvi problema.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015