Wacom My Volito + Mac Mini
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Sper sa fi postat bine aici, daca nu rog administratorul sa mute unde ii e locul, cu scuzele de rigoare…
In fine, revenind la subiect, mi-a dat un prieten o tableta grafica wacom my volito, el a folosit-o pe pc pana si-a luat ceva mai misto si i-am cerut-o eu sa ma joc iarna in absenta aerografului… Cand am primit-o… mergea! De mentionat (poate) ca aveam alt mini pe ppc. Dupa cateva luni de atunci, mai cu seama azi, am scos-o de la praf si am conectat-o la mini… supriza! nu mai merge :(
Simtome:
Dupa ce o conectez ledul de pe tableta se aprinde intermitent cateva secunde, dupa care nu se mai aprinde deloc.
Initial, fara a instala drivere puteam sa o folosesc pe post de mouse, acum nu mai merge deloc si nici nu apare conectata in system profiler.

I-am facut eu ceva ? A patit ea ceva ? Sa fie de la mac (acum pe intel C2D…desi ma indoi teribil) ?

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

În ce port USB ai conectat-o ? Direct în ma sau într-un HUB fără sursă de alimentare ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 20 Februarie 2009 05:15 AM

În ce port USB ai conectat-o ? Direct în ma sau într-un HUB fără sursă de alimentare ?

Direct in mac via un cablu de prelungire. Am incercat si direct si prin hub si prin tastatura… nimic!
Am intrat pe windblows si timp de cateva secunde luminita aia sta aprinsa… dupa logare, nu imi recunoaste jucaria. Imi zice “Usb device not recognized” desi am drivere instalate.

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

În System Profiler la USB apare în “copăcelul” ăla ? Dacă da, ce detalii scrie la ea ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nup, nu apare. Numai in windblows si imi zice ca nu il recunoste. Cand ajung acasa o sa il pun si pe pc sa vad daca acolo am mai mult succes.

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

ATENTIE!
Sunt unele prelungitoare USB care nu da voie device-ului sa ia tensiune. Incearca sa o conectezi direct sa vezi daca functioneaza.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.03.07

Am avut și eu o tabletă Volito în urmă cu mai mulți ani. Din păcate, la vremea respectivă, nu venea cu driver de Mac, era o tabletă excusiv de PC (ei bine da). Am reușit să o fac totuși să funcționeze, inclusiv funcția de pressure sensitivity, descărcând un alt driver, de Grafire, parcă. Nu mai rețin, din păcate, dacă la acel moment mai eram pe OS 9 sau trecusem la OS X.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Dacă nu apare acolo e pa :(

Semnătură