Primele 5 persoane doritoare care se anunta in acest thread, cu conturi in US Store (pentru .ro inca nu merge, asa ca nu veti avea ce face cu ele), vor primi cate un promo code pentru varianta platita.
Astept sugestiile, impresiile voastre si review-urile pe App Store, daca considerati ca merita
Multumesc,
Florin.
In legatura cu dificultatea, are un “learning curve” destul de ridicat la partea de control. Eu zic ca face parte din fun-ul jocului, dar cu siguranta il face sa nu fie pentru oricine—probabil devine frustrant daca nu reusesti sa-l bati pe primul nemernic din cateva incercari
Altfel, dupa ce va obisnuiti cu controlul, jocul free poate fi terminat (sau, ma rog, deblocat complet, pt. ca ultimul nivel e interminabil) in aprox. 15 min.
La varianta full e mai mult de munca
Intr-adevar a fost foarte simplu. Ideea e ca tre’ sa apesi pe link-ul “Redeem” din pagina principala a AppStore (dreapta sus, sectiunea “Quick Links”). Eu cautam un astfel de link in pagina aplicatiei, ca asa mi se parea normal.
@alxx: Multzam de explicatii. Nu prea am treaba pe US store, decat ca sa ma uit la rank-uri, asa ca nu stiam. Am atasat un screenshot cu link-ul aici. Have fun!
@Alex: Ai codul in PM
L-ai primit pe ultimul. Vezi PM.
Ma bucur ca-ti place!
Daca e cerere mare (n-am banuit ca-s atatia macuseri cu conturi de US, sau eu sunt singurul fara? ) mai dau drumu’ la vreo 5 coduri.
De data asta, insa, numai celor care termina varianta Free —trimiteti un screenshot (sleep + home in joc) cu secventa profilul vostru (in care apare “current level 15”), ca in atasament.
Pana atunci astept cu interes impresiile voastre!
Multumesc.