2 din 3
2
A fost lansat Aeterius Free - un alt joc romanesc pe App Store
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.08.08

Jocul este misto! Felicitari! Sper sa se vanda caci Quadrixul meu nu a fost un super succes in vanzari! Oricum… ai facut o treaba buna! Baga si un online scores asa ca sugestie…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Vreau si eu un cod te rog daca mai ai.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: Brasov
Macuser din: 26.01.08
AirFire - 20 Februarie 2009 07:29 PM

Jocul este misto! Felicitari! Sper sa se vanda caci Quadrixul meu nu a fost un super succes in vanzari! Oricum… ai facut o treaba buna! Baga si un online scores asa ca sugestie…

Multumesc, Robert!
Imi place mult si mie Quadrix (ideea, grafica, finisajele foarte bine realizate).
Online score o sa fie in urmatorul update (deja lucrez). Local score board-ul a aparut azi smile, asa ca mai e timp.

Dpdv al vanzarilor, am avut vreo 150 in prima luna la “Contact Wars”, dup-aia cate 2 in medie pe zi smile Sper sa-i dau un sut cu lansarea lui “Free For All” si a update-ului la asta platit.
Daca mai apar vreo 2-3 developeri poate facem o “ghilda”, ceva, de promovare reciproca online. Asa, un C.A.P. al iPhone dev-ilor din .ro smile

Multa bafta si tie!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Vezi să nu denumiți ghilda : iFone Authors Guild, că americanii ăștia cu acronimele lor o să vă strige : iFAG ! smile Acum fără glume de autobază (dacă am supărat, mii de scuze), felicitări sincere ! Să le arătăm vesticilor că nu suntem majoritari Mailat&Co;. Mult succes în continuare ! Abia aștept să îmi iau și eu un iPhone și o să le testez.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
calinescu26 - 20 Februarie 2009 07:51 PM

Vezi să nu denumiți ghilda : iFone Authors Guild, că americanii ăștia cu acronimele lor o să vă strige : iFAG ! smile Acum fără glume de autobază (dacă am supărat, mii de scuze), felicitări sincere ! Să le arătăm vesticilor că nu suntem majoritari Mailat&Co;. Mult succes în continuare ! Abia aștept să îmi iau și eu un iPhone și o să le testez.

smile)
Crezi ca iPhAG ar fi mai bine? smile

Merci!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

Cel mai bine ar fi : New Orăștie iPhone Apps Authors Guild = NO PhAG smile

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

Un cod si la mine daca se mai poate :D

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Pus si pe prima pagina, la stiri. Succes!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
huk - 20 Februarie 2009 08:34 PM

Pus si pe prima pagina, la stiri. Succes!

Merci frumos, huk!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
Rank
Newbie
cosmin mierlea - 20 Februarie 2009 08:23 PM

Un cod si la mine daca se mai poate :D

Sigur ca se mai poate (inca), Cosmin.
Nu trebuie decat sa termini versiunea free, si sa dovedesti printr-un screenshot smile

Nu vreau sa par rautacios, dar sa vedem putin competitie, daca e lumea interesata de freebies.

In plus n-am auzit inca nicio parere despre joc in sine. Sau doar fenomenul e de interes? smile

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator

Eu deabia am apucat sa cumpar si versiunea Contact Wars. Cred ca o lira si 19 e nimic pentru orice macuser, dar e mult pentru cel care a stat nopti sa scrie cod si sa-l testeze.

Ca si comentarii dupa iesirea in decor de 3 ori si o lupta propriuzisa:
- jocurile cu control pe senzorul gravitational sunt pretentioase pentru mersul in metrou/tren
- n-am apucat sa vad daca exista calibrare la pozitia in care vreau eu sa joc
- interesanta ideea de nave diferite ca puteri, o alegi pe aia care ti se potriveste cel mai bine stilului tau, dar dupa ce joci ceva timp si-ti dai seama care e
- ideea de Sumo e funny, dar si frustranta cand se da ăla la o parte cand tu ti-ai luat tot avantul. In orice secunda poti sa pierzi cu putina neatentie
- e bine ca poti relua de mai multe ori nivelul.
- i suck right now, dar cred ca pot sa capat un pic de experienta, dupa ce-mi creste un pic rabdarea.

@flod: macuserii (foarte dar foarte marea majoritate) de pe forumul asta nu prea contribuie cand vine vorba sa puna osul efectiv la treaba, dupa ce au dat destul din gura; sa nu fi dezamagit… Aici trebuie sa puna osul la joc, sper sa nu fie la fel.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
Rank
Newbie
huk - 20 Februarie 2009 09:15 PM

Eu deabia am apucat sa cumpar si versiunea Contact Wars. Cred ca o lira si 19 e nimic pentru orice macuser, dar e mult pentru cel care a stat nopti sa scrie cod si sa-l testeze.

Multumesc, huk. Ma bucur ca sunt persoane care vad problema si din perspectiva asta.
Pentru mine, au fost vreo 6 luni (de cand am deschis pt. prima data Xcode, sa ma apuc de el) pana la prima lansare, si s-au adunat vreo 8 pana acum, cu update-uri.
In exclusivitate pt macuser.ro, in Oct. 2008, pe cand nu stiam daca vor fi extraterestrii, sobolani, sau ce alte oratanii, arata cam ca in screenshot-ul atasat smile

Ca si comentarii dupa iesirea in decor de 3 ori si o lupta propriuzisa:
- jocurile cu control pe senzorul gravitational sunt pretentioase pentru mersul in metrou/tren

Asta, in mod special, cred ca e cam imposibil daca nu ai o pozitie cat se poate de “linistita”. In plus, daca te prinde jocul, la un moment dat incepi sa dai din maini destul de violent, si ai putea parea cel putin ciudat facand asta in metrou sau alte mijloace de transport in comun smile

- n-am apucat sa vad daca exista calibrare la pozitia in care vreau eu sa joc

Momentan nu exista (m-am concentrat in update-uri pe functii care sa-i sporeasca “valoarea” pana acum). O sa introduc cat de curand optiunea de calibrare a accelerometrului, insa doar pentru fine-tuning (la iPod-ul meu de ex, cu el pe masa, nava se misca tot timpul catre acelasi colt al ecranului), pentru ca nu stiu daca va fi posibil jocul cu device-ul perpendicular pe sol, de ex.

- interesanta ideea de nave diferite ca puteri, o alegi pe aia care ti se potriveste cel mai bine stilului tau, dar dupa ce joci ceva timp si-ti dai seama care e
- ideea de Sumo e funny, dar si frustranta cand se da ăla la o parte cand tu ti-ai luat tot avantul. In orice secunda poti sa pierzi cu putina neatentie
- e bine ca poti relua de mai multe ori nivelul.
- i suck right now, dar cred ca pot sa capat un pic de experienta, dupa ce-mi creste un pic rabdarea.

Sper sa-ti placa pana la urma, daca ai timp sa te obisnuiesti cu motorul jocului. Insa, am recunoscut deja, nu e genul de joc “casual”, astfel incat ori te prinde si-l joci cu prietenii la o bere (cum am avut eu zeci de ore de beta-testing smile, ori il lasi dupa cateva minute. Sper, avand in vedere ca poate fi testat in versiunea free, sa fie cumparat doar de cei carora le place, fara a incerca sa pacalesc pe cineva cu el (doar costa cat o bere intr-un bar de la periferie).

@flod: macuserii (foarte dar foarte marea majoritate) de pe forumul asta nu prea contribuie cand vine vorba sa puna osul efectiv la treaba, dupa ce au dat destul din gura; sa nu fi dezamagit… Aici trebuie sa puna osul la joc, sper sa nu fie la fel.

Nicio problema smile
Multumesc pentru feedback!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Foarte tare jocul. Felicitări!
Ar fi ok şi posibilitatea de joc multiplayer online, într-un viitor update
Mă joc de 10 minute, revin cu întrebări şi sugestii pe parcurs.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mda, jocul asta e absolut imposibil pentru mine. Nu mi-au placut niciodata jocurile tip Asteroid, si asta nu e ca alea, dar… si e un mare dar. Pentru mine e extrem de frustrant. La marginea suprafetei, adversaul poate sa decida sa te impinga in lateral si sa mori odata cu el. Sau sa te atace frontal si sa iasa mai repede afara. De fapt nu stiu daca decide el sau ține de traiectoria cu 2 pixeli mai la dreapta. Nivelul de finete necesar e prea delicat pentru mainile sau rabdarea mea. Nu toate jocurile sunt facute pentru toti.

Imi place mult zumzaitul motorului, foarte space age.
AI-ul e un pic retardat cu asteroizii. Vine direct spre tine chiar daca asta inseamna sa moara. Daca te ascunzi in calea asteroidului ii poti atrage in capcana. Nu e usor pentru ca asteroizii merg mult mai repede decat gorobetii, dar mai poti sa-i bati si asa. Asta cand nu m-au facut pe mine ciuca batailor intre cei 3… Ce naiba, nu mai sunt la generala… raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
Rank
Newbie

@Andrei: Multumesc. E bine daca ai rezistat 10 minute smile L-ai terminat deja?
Multiplayer, posibil; online, cred ca mai greu. Nu pot sa spun ca am experienta in jocuri multiplayer, dar la cate date bag pe gat engine-ului fizic din joc, la latenta unei conxiuni IP nu mi se pare posibil, cel putin cum e scris, si ce foloseste in prezent.

@huk: Oops ... smile Cred ca ar trebui sa mai lucrez la echilibrarea nivelelor, sau introducerea ideii de nivele de dificultate pentru a fi mai accesibil. Mie, si celor care m-au ajutat la testing, ni se pare extrem de simplu dupa cateva ore bune de joc (numar variabil, dupa caz), asa ca am incercat sa-l aducem la o forma la care nu devine trivial pentru cei care-i prind mersul, dar nici imposibil pentru ceilalti. Se pare ca mai e de lucru ...
In legatura cu AI-ul (impropriu spus), e practic inexistent, pentru ca inamicii vin tot timpul catre player, fara vreo strategie sau algoritm in mod special smile Diferentele dintre proprietatile lor si ce se intampla in spatiul de joc provoaca tot haosul. Sunt nivele care nu pot fi terminate decat bazandu-te pe ghidarea lor in asteroizi (pazindu-ti spatele in acelasi timp, si ferindu-te de alti asteroizi/mine, asa ca nu-i chiar simplu, tot timpul)

Multumesc pentru impresii.

2 din 3
2