3 din 3
3
A fost lansat Aeterius Free - un alt joc romanesc pe App Store
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Mai pot primi si eu un cod te rog? Mersi

Foarte tare jocul, am trecut deja la nivelul 3 smile. Intradevar, ar merge de numa’ un mod multiplayer. Spor in continuare la treaba wink.

[ Modificat: 21 Februarie 2009 12:40 AM de goosebumps4 ]
 Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
Rank
Newbie
Din: Brasov
Macuser din: 26.01.08

@goosebumps: Merci. Hai ca mai ai putin! smile

Pentru toata lumea inca interesata: mai dau niste promo code-uri, dar dupa regulile noi—vedeti post-urile anterioare in thread.
Concursul este inca deschis.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

@flod: I’m on to it raspberry

PS: ii place foarte mult jocul si prietenei mele

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
Rank
Newbie
goosebumps4 - 21 Februarie 2009 04:43 PM

@flod: I’m on to it raspberry

PS: ii place foarte mult jocul si prietenei mele

smile
Si a mea are cateva ore bune de joc la activ. A fost junior beta tester raspberry
Oricum, ma bucur, pentru ca in general fetele sunt mai deschise la puzzle-uri (sau alte tipuri casual/addictive), din cate am observat.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08

Am ajuns si eu pe la nivelul 4

Felicitari. Este un joc foarte interesant.

OBS: Mi se blocheaza ecranul in timpul jocului !

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
Rank
Newbie
mariuspmg - 22 Februarie 2009 02:49 AM

Multzam!

Nu inteleg exact in ce fel se blocheaza ecranul. Tot device-ul? Nu mai scapi decat cu home/quit? Sau e mai nasol?
Din cate stiu nu se prea blocheaza. Poate scapi de probleme daca faci un restart.

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Care-i faza la nivelul 4 cu acele mine? Adică ele ajung să se ciocnească una de alta şi prin urmare toţi ies din “peisaj”...
Din câte am observat minele au o traiectorie haotică, deci nici măcar nu “mă urmează” ca să pot influenţa cu ceva traseul lor!
Indicii?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
Rank
Newbie

Pentru cei intersati inca de promo code-uri pt. versiunea platita, am lansat un concurs similar pe touchArcade, dar in alte conditii (mai usoare). In sensul ca voi premia primii 25 de jucatori dupa high-score (nu trebuie sa-l si termine neaparat).
Se pare ca e intr-adevar putin cam greu de “apucat” din prima, asa ca am redus stacheta.
Va invit sa participati!

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
Rank
Newbie
Ǻndяei - 22 Februarie 2009 04:22 AM

Care-i faza la nivelul 4 cu acele mine? Adică ele ajung să se ciocnească una de alta şi prin urmare toţi ies din “peisaj”...
Din câte am observat minele au o traiectorie haotică, deci nici măcar nu “mă urmează” ca să pot influenţa cu ceva traseul lor!
Indicii?

Cand e pe punctul de a exploda o mina (trebuie sa stai cu ochii pe ele), scapi usor indreptandu-te catre ea (sa te opui suflului).
Cand explodeaza cel putin 2 e cam nasol pt. ca suflul e prea puternic ca sa mai controlezi nava.

Hint: Intra tu in ele, inainte de a exploda din alte motive (se lovesc inamicii, sau unele de altele).
Hint2: Nu fa asa si cu asteroizii smile

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Eu am rămas la nivelul cinci. Acolo e piatra de încercare pentru mine. smile Felicitări pentru idee, inedită dealtfel și pentru accesul în AppStore.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
Rank
Newbie
toma - 22 Februarie 2009 06:59 AM

Eu am rămas la nivelul cinci. Acolo e piatra de încercare pentru mine. smile Felicitări pentru idee, inedită dealtfel și pentru accesul în AppStore.

Multumesc!

Da, in mod special ala mic din 5 nu-i chiar usor de imblanzit smile

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08
flod - 22 Februarie 2009 04:06 AM
mariuspmg - 22 Februarie 2009 02:49 AM

Multzam!

Nu inteleg exact in ce fel se blocheaza ecranul. Tot device-ul? Nu mai scapi decat cu home/quit? Sau e mai nasol?
Din cate stiu nu se prea blocheaza. Poate scapi de probleme daca faci un restart.

Scuze. Trebuia sa detaliez mai mult. Se stinge, adica intra in standby, dar jocul am vazut ca merge in background pt ca am pierdut viata.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
Rank
Newbie
mariuspmg - 23 Februarie 2009 12:08 AM

Scuze. Trebuia sa detaliez mai mult. Se stinge, adica intra in standby, dar jocul am vazut ca merge in background pt ca am pierdut viata.

Cred ca te referi la scaderea luminozitatii ecranului in timpul jocului, daca nu faci “touch” pe display un anumit timp (controlabil din “Settings”).
Da, este o problema pe care am descoperit-o de curand si sper sa o rezolv in urmatorul update.
Multumesc pentru feedback!

3 din 3
3