2 din 2
2
Help cu un iBook G4
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Generalu - 09 Mai 2009 03:18 PM
macintel - 08 Mai 2009 02:19 AM

Dupa ce apesi butonul de star(si ii dai drumul) se aude sunetul =chime?

Da, se aude sunetul !

Tot în starea aia ești? Nu ai mai avansat deloc? Ești sigur că discurile alea sînt bune? Ești sigur că unitatea optică e bună?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.07

Sunt intr-o stare si mai proasta, aproape ca am renuntat la a mai incerca ceva ! Discurile sunt originale, am facut rost si de DVD-ul lui original cu sistemul, am folosit si o unitate DVD externa (functionala), am facut si pe dracu in paish’pe, tot nu vrea sa boot-eze de pe DVD !!!

Generalu’

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Generalu - 09 Mai 2009 11:35 PM

Sunt intr-o stare si mai proasta, aproape ca am renuntat la a mai incerca ceva ! Discurile sunt originale, am facut rost si de DVD-ul lui original cu sistemul, am folosit si o unitate DVD externa (functionala), am facut si pe dracu in paish’pe, tot nu vrea sa boot-eze de pe DVD !!!

Generalu’

Dar alte metode ai încercat? Target Mode? Proba cu alt mac? Cum ai probat de pe o unitaqte externă? Era conectată prin firewire? Sau cumva prin USB? Dacă prin USB, ai probat degeaba, nu merge prin USB.
Ce înțelegi prin „originale”? Scrie pe ele Apple? Nu e suficient. Dacă scrie pe ele, dar sînt pt alt model de mac, tot degeaba. Mai degrabă un Tiger generic (retail) sau un MAC OS 9 tot retail.

[ Modificat: 10 Mai 2009 12:11 AM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

Generalu’

poate găsești în orașul tău pe cineva care să te ajute…
nimic nu este imposibil

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 10 Mai 2009 12:36 AM

Generalu’

poate găsești în orașul tău pe cineva care să te ajute…
nimic nu este imposibil

Apropo, Generale, unde locuiești? Prin ce coclauri de lume, dacă nu e secret. Dacă ai completa la profil localitatea, poate sare cineva apropiat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Bun, s-o luăm sistematic: cînd încerci să butezi de pe dvd-ul original, ce zice? Apoi, ce fel de dvd extern ai? Cumva pe usb? Butarea pe usb nu merge în cazul macurilor cu procesoare ppc.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.07

Is departe de cei din Iasi, mai aproape ceva de Focsani, pentru ca sunt din Bucuresti ! :D
O sa mai incerc sa resuscitez “beleaua” in urmatoarele saptamani, sa-mi fac putin timp de pierdut cu ea. Momentan sunt prins cu altele, si parca nu mai am tragere de inima sa infrunt “dusmanu”, asta si pentru ca pe IBM PC nu-mi sta nimic in cale (sau aproape), fie ca-i vorba de hard sau soft.
E cineva doritor sa m-ajute in aceasta privinta din Bucuresti (is mai activ prin sectoarele 2, 3 si 4) ? Daca e cineva care se pricepe, poa’ sa-mi lase un PM cu un eventual numar de telefon, sa comunicam mai pe-ndelete. Multumesc anticipat !

Generalu’

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Faversham, UK
Macuser din: 24.06.06

Subiect vechi dar nu vreau sa deschid unul nou.

Se mai pot oare comanda undeva CD-urile originale, pentru un anumit model de iMac (Summer 2000), cu MAC OS 9?

O saptamana buna tuturor!

Semnătură 

Valentin Voica
(MacBook 13.3” Mid 2006 - 1.83 GHz Intel Core Duo, 2 GB RAM, 60 GB HDD)
(MacBook Air 13.3” Early 2015 - 2.2 GHz Intel Core i7, 8 GB RAM, 256 GB SSD)

2 din 2
2