Mac OS X pe PC
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.02.09

salut, m-a tot batut gandul sa instalez Mac-ul pe PC, am citit pe mai multe forumuri si am gasit diverse raspunsuri. Ba ca merge, alti ba ca nu merge, ba ca iti trebuie nu’s ce patch, ba nu’s ce. Intrebarea mea este: merge sau nu instalat Mac pe un PC, cu patch sau nu, si cum se face? mersi

Semnătură 

[Apple]: iPod Classic 6G 80GB Silver, Firmware 1.1.2

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Este ilegal. Nu se poate oficial, trebuie mediu de instalare hackat. Trebuie emulat EFI, o să meargă prost și o să fie instabil.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Și în adiție la ce a zis aramdune este interzis de regulament de a se discuta de el pe acest forum (datorită faptului că este ilegal) și riști un ban de la nesuferitul ăla de Administrator dacă insiști. Vezi pe forumul softpedia ce și cum. Sau ia-ți un mac de la mama lui și ai tot suportul aici pe forum.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

Fa un calcul…
un pc la 1200 ron ... e cam muci nu?
am luat un Power Mac G5 cu garantie , la 1200 RON in configuratia urmatoare:
1,6GHz PPC, 2GB DDR (4x512DDR), 80GB Hdd, video Nvidia FX5200 cu 64Ram, SUperdrive.
Si este Macintosh, nu Hackintosh.
Si merge bine.

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

chiar asa iti poti lua un G4 sau G5 si iti merge cam tot ce merge si pe intel,in afara de windows,dar daca vrei windows poti ramane la PC.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj napoca
Macuser din: 12.03.07

cu riscul unui ban, desi chiar daca este interzis/ilegal, referinte tot primesti.

Iti spun din propria experienta, l-am instalat pe pc-uri; intel, amd, celeron, sempron, toata gama de procesoare. Merge. Cand faceam eu asta OS X-ul era la 10.4.7. O sa iti bati capul de numa, referinte gasesti cat nu poti duce chiar si cu specificati pentru fiecare brand - componenta. Da un search dupa osx86 si ai tot ce iti trebuie. DAR: NU SE MERITA. Merge foarte incet, probleme cu driverele, efi, PLACA VIDEO etc. Cum spuneau si ceilanti fa cumva si cumpara un g4-g5 sau ce poti.
Dupa toata experienta asta mi-am achizitionat: vezi in semnatura. Acum nu mi-as mai bate capul cu instalarea pe un pc, nici daca imi dai un iMac.

Semnătură 

“La următoarea abatere cât de mică ai ban.”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 24.01.09

been there done that too smile) pe hackintosh nici nu merg toate programele…pur si simplu nu ruleaza, probleme la updateuri de sistem ca nu sunt compatibile cu ce ai tu, panicuri de kernel, nu-ti ia stickurile de memorie, doar daca dai restart cu sticku bagat in usb, poate nu-ti ia nici macar un disk in unitatea optica, te scoli dimineata si vezi ca nu-ti mai buteaza ....daca vrei os x scapa de pc si da i-ati un g4/g5 ca-s foarte bune si alea eu nu ma plang

Semnătură 

fac ce fac dar stiu ce fac…

PowerBook G4 17” High-Res 1.67Ghz

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

OK sorry chiar nu am stiut ca este ilegal sa intreb acest lucru aici pe forum, sorry se poate inchide acest topic si va multumesc ca m-ati lamurit ca nu se merita instalat pe PC o sa imi iau un mac, oriqm arata mult mai bine raspberry mersi

[ Modificat: 24 Februarie 2009 01:51 AM de popa_alexandru87 ]
 Semnătură 

[Apple]: iPod Classic 6G 80GB Silver, Firmware 1.1.2

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Îți zic eu - arată bine dar merge mai bine decât arată smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
psergiu - 24 Februarie 2009 03:59 AM

Îți zic eu - arată bine dar merge mai bine decât arată smile

Multumesc pt raspunsuri si indrumari! se poate inchide topicul

Semnătură