Mobility Games lanseaza Star Jim pentru iPhone si iPod Touch
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.02.09

salutare,

cu putin timp in urma am lansat Star Jim, un joc de tip arcade care e in acelasi timp si debutul nostru pe App Store; speram sa fie bine primit de utilizatori;

il puteti gasi in doua versiuni aici:

Lite Version

Full Version

http://img3.imageshack.us/img3/6158/jim01.png  http://img134.imageshack.us/img134/3605/jim10.png

asteptam impresii, sugestii aici: Star Jim teaser

Multumesc,

Paul

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08

Vad ca se inmultesc dezvoltatorii de aplicatii pentru iphone :D tineti-o tot asa!

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Am downloadat şi eu varianta free. Vad că ce-a plătibilă are un rating bun, zi-ne unele detalii; ai succes cu ea? E lansată de aprox. 20 de zile.
Baftă.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Mobility Games e o companie in Romania?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Asa s-ar parea.. Iasi/Romania : http://www.mobility-games.com/contact.php

Gresesc paulmarcu ? Pot sa te intreb are e roulu tau in aceasta firma si in dezvoltarea jocului ?

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Ǻndяei - 24 Februarie 2009 01:43 AM

Am downloadat şi eu varianta free. Vad că ce-a plătibilă are un rating bun, zi-ne unele detalii; ai succes cu ea? E lansată de aprox. 20 de zile.
Baftă.

varianta originala a jocului e pentru j2me, si a fost destul de apreciata; acum, a ajuns portat pe iPhone; parerile de pana acum, le puteti vedea si singuri, noi speram sa fie apreciat;

huk - 24 Februarie 2009 02:47 AM

Mobility Games e o companie in Romania?

da, de cativa ani suntem pe piata dezvoltatorilor de aplicatii pentru dispozitivele mobile;

Alex Andreescu - 24 Februarie 2009 03:31 AM

Asa s-ar parea.. Iasi/Romania : http://www.mobility-games.com/contact.php

Gresesc paulmarcu ? Pot sa te intreb are e roulu tau in aceasta firma si in dezvoltarea jocului ?

nu gresesti, avem sediul in Iasi; activitatea mea tine de departamentul de quality assurance;

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Destul de “lite” versiunea “lite” - 3 nivele pe care le-am jucat destul de repede.
Făinuţ jocul; se mişcă destul de ciudat când îl controlezi prin “accelerometer”.
Deocamdată nu sunt hotărât dacă voi cumpăra versiunea full. I-am dat 4 *, ceva lipseşte… oh oh
Succes în continuare.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: Brasov
Macuser din: 26.01.08

Frumos realizat. Felicitari!
Si ideea mi se pare destul de buna—seamana cu Jumpin’ Jack (cred ca asa-i zicea la joculet—era in DOS, sau pe Z80, nu mai stiu exact)
In schimb, sunt de acord cu Andrei in legatura cu lite-ul. L-am terminat in 2-3 minute, la prima rulare.
Totusi pt. 99¢ versiunea full, cred ca o sa-l iau fara sa-mi fi facut o parere completa despre el din lite.
Apropos, salveaza progresul prin nivele?
In versiunea full par destul de multe, si sa-l iau de fiecare data de la inceput, avand in vedere ca nu prea am rabdare sa ma joc mai mult de 10-15 min o data ...

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
flod - 25 Februarie 2009 03:47 PM

Apropos, salveaza progresul prin nivele?
In versiunea full par destul de multe, si sa-l iau de fiecare data de la inceput, avand in vedere ca nu prea am rabdare sa ma joc mai mult de 10-15 min o data ...

ideea intregului joc e de a obtine un punctaj cat mai mare intr-o singura sesiune; lipsa unui ‘save’ ca optiune de meniu nu e o scapare din partea noastra, e o parte a jocului; optiunea de ‘save’ apare doar in cazul unei interferente din partea unui apel telefonic;
nu esti primul care intreaba lucrul asta, sunt cativa utilizatori pe App Store care au cerut si ei posibilitatea salvarii progresului; in functie de parearea generala, vom decide daca in viitorul update va apare si optiunea de ‘save’;

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

salut,
in urmatoarele cateva zile, StarJim va fi disponibil gratuit pe AppStore;
e o oferta limitata ce precede un update al jocului, update ce va insuma multe din sugestile de pana acum ale utilizatorilor nostri; incercati-l smile