Varianta ta vodafone - mobile internet; 200MB cu 9EUR/luna - este cea mai mare hotie. Feriti-va de ea. Mai am doua luni si pot sa renunt la acest abonament. FERITI-VA DE VODAFONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da, pot argumenta. Acest abonament are niste clauze ascunse, numai de Vodafone stiute si care te vor pune in situatia de a nu putea sa-ti explici traficul efectuat si pretul cerut. Contorizarea ta nu este aceeasi cu cea de la Vodafone, mereu se va gasi o explicatie in defavoarea ta. Asa cum am spus, abia astept sa scap de ei. Cine vrea sa-l incerce, nu are decat, este liber.
de cand exista GSM in romania am fost la connex/vodafone
de aprox 4 ani am trecut la Orange din cauza ca la vdfn niciodata nu uteam lua legatura cu servicii clienti + Blackberry meregea mai bine pe Orange.
Concluzii:
1. Abia am putut sa scap de abonamentele vdfn. (vrajeli, minciuni, povesti etc)
2. Nici nu au iPhone. Si carck-uit nu vreau sa-l folosesc.
3. La vodafone tot timpul ma pacaleau cu facturi
nu am nici un comision dar Orange este o companie mult mai flexibila si serioasa.
Netul merge bine. Si acum am iPhone care merge super.
daca ar fi sa le dau nota pe toate serviciile: Fuckin’ vdfn nota 2
si Orange 8
PS. iPhone-ul nu recomand sa folosesti cu softul spart.
nu merita.
Te inregistrezi la iTunes store. ai n-spe mii de aplicatii ieftine + poti face un cont la MobileME.
si functioneaza Coool.
+ ai avantaje la cumpararea telefonului.
primul iPhone a costat cam 500 si ceva eur. Si al doilea ei m-au scos cau aprox 200 eur. puncte-fidelizare etc. Ambele iPhone 16 GB Black
+ Blackberry-uri inainte ce am mai luat toate sub 300 eur.
Si eu sunt interesat de niste comparatii intre vitezele 3G ale celor 2 retele, poate si comparatii intre zonele de acoperire.
Eu momentan nu am internet pe telefon si as vrea sa optez pt asa ceva, dar desi sunt client Vodafone de vreo 8 ani m-ar tenta sa trec pe Orange pt ca ofertele lor par mult mai bune.
Orange ofera acum o campanie de testare a internetului mobil.Faci contract pentru 2 ani cu ei,ai 15 zile de testare a internetului gratuit dupa care daca nu esti multumit il duci inapoi si se reziliaza contractul fara nicio obligatie.Eu l-am testat 3 zile,in oras a fost foarte bine,in afara orasului pe edge nu prea am fost multumit.
Internetul l-am testat pe laptop,am inteles ca merge bagat sim-ul si in iPhone.
dar e doar un pachet de date, nu? include si abonament de voce?
pana acum am auzit numai argumente PRO orange, insa niciunul legat de viteza de transfer, browsing etc.
pana una alta, astept sa ma sune cei de la vodafone si sa-mi spuna ce decizie au luat (initial la telefon mi-au oferit 200mb cu 9eur apoi au spus ca or sa-mi faca o oferta personalizata, pentru nevoile mele). sunt client vodafone inca de la aparitia CONNEX si n-am avut niciodata restante de plata; ba mai mult, am utilizat cu drag dial-up de la xnet si am facut viata parintilor foarte grea cand a venit momentu platii facturilor. de aceea astept cu mare interes o oferta pentru un abonat cu vechime.
@MafiaSIC - oferta orangeyoung pentru internet e valabila pana in iulie 2009. dupa aceasta perioada orange NU garanteaza ca va continua promotia; in conditiile astea as lua un abonament super-accesibil (5.99E) + extraoptiunea internet pe mobil 500mb cu 4.76E timp de 2ani.
totusi, astept un mic test de viteza din partea dvs.
Haideti sa imi expun si eu punctul de vedere.
Folosesc serviciile Connex de cand s-au infiintat, si serviciile 3G cam de cand au fost lansate in RO. Pe mai multe telefoane, in mai multe zone. Parerea mea este ca viteza 3G Vodafone este net superioara celei Orange. Ca oi fi prins eu o zona mai buna, ca nu e atat de ‘aglomerat’ serviciul comparativ cu Orange, nu stiu, dar testat inclusiv unde locuiesc cu un SIM Orange si unul Vodafone si diferenta de viteza este neta in fav. Vodafone.
Daar tine cont si de opinia celorlalti - la Orange este mai ieftin si au EDGE. In rest cele doua companii sunt exact la fel - iti vor banii si atat.
Acum alegerea e a ta. Si nu uita, o masuratoare 100% edificatoare nu o sa gasesti - pentru motivul ca nu ai cum si de unde..
Orange ofera acum o campanie de testare a internetului mobil.Faci contract pentru 2 ani cu ei,ai 15 zile de testare a internetului gratuit dupa care daca nu esti multumit il duci inapoi si se reziliaza contractul fara nicio obligatie.Eu l-am testat 3 zile,in oras a fost foarte bine,in afara orasului pe edge nu prea am fost multumit.
Internetul mobil nu este egal cu internet pentru telefonul mobil. http://orange.ro/abonamente-date/try-ro.html
Ziceai ca poti pune cartela in telefon si ai internet…, nu stiu daca se poate dar cine ar introduce cartela in iPhone doar ca sa navigheze pe internet (nu ai voce, sms…etc)
nks14
Stai liniștit, Vodafone te va deranja doar dacă plătești facturi grase și dacă în acest caz vei amenința cu rezilierea.
Vor face ei niște calcule privind media ultimelor 6 facturi (SAI) și-ți vor propune o prelungire bazata pe SAI ( NU TOT, îți oferă minimul - 50-75%) pentru un an sau dublează SAI-ul și-ți propun prelungire pe 2 ani (dublare teoretică, de fapt o să încerce să-ți bage doar 150%) - dacă negociezi o vor face până la valoarea maximă (100% SAI - 1 an sau 200% SAI - 2 ani).
După ce te prind și-ți fac loyacu, îți mai bagă pe gât o poveste de genul că dacă tot ai prelungit cu oferta loyac (servicii), o poti face și prin puncte să-ți iei un telefon, teoria e că cele două oferte s-ar contopi și tu de fapt ai beneficia de una singură CARE E VRĂJEALĂ, însă în sistem apar ambele și dacă reziliezi inainte de termenul prelungit îți vor baga taxa de la ambele oferte (loyac+lps)....TOTUL E FĂCUT CA SĂ TE PRINDĂ ÎN GHEARE…după care “pa! fraiere, până data viitoare”
(eu așa vrăjeam îmi făceam comisioanele pentru un salariu frumușel, și dacă mai mușca clientul și vreun abonament ce i-l băgam pe gât, eram supermulțumit)
Nu-i încălzește cu nimic că ai fost client CONNEX, această companie a murit, era o companie românească căreia Vodafone i-a făcut veșnica-pomenire; iar de dial-up nu știau cum să mai scape. Ei urmăresc doar să te prindă ca și client să-și scoată profitul de pe fiecare ca apoi să trimită banii în Marea Britanie și să-i laude de acolo că ce treabă bună au făcut.
nks14
Stai liniștit, Vodafone te va deranja doar dacă plătești facturi grase și dacă în acest caz vei amenința cu rezilierea.
Vor face ei niște calcule privind media ultimelor 6 facturi (SAI) și-ți vor propune o prelungire bazata pe SAI ( NU TOT, îți oferă minimul - 50-75%) pentru un an sau dublează SAI-ul și-ți propun prelungire pe 2 ani (dublare teoretică, de fapt o să încerce să-ți bage doar 150%) - dacă negociezi o vor face până la valoarea maximă (100% SAI - 1 an sau 200% SAI - 2 ani).
După ce te prind și-ți fac loyacu, îți mai bagă pe gât o poveste de genul că dacă tot ai prelungit cu oferta loyac (servicii), o poti face și prin puncte să-ți iei un telefon, teoria e că cele două oferte s-ar contopi și tu de fapt ai beneficia de una singură CARE E VRĂJEALĂ, însă în sistem apar ambele și dacă reziliezi inainte de termenul prelungit îți vor baga taxa de la ambele oferte (loyac+lps)....TOTUL E FĂCUT CA SĂ TE PRINDĂ ÎN GHEARE…după care “pa! fraiere, până data viitoare”
(eu așa vrăjeam îmi făceam comisioanele pentru un salariu frumușel, și dacă mai mușca clientul și vreun abonament ce i-l băgam pe gât, eram supermulțumit)
hahaha…felicitari
multumesc pentru explicatie. 2 intrebari am: 1. ce inseamna SAI? 2. loyac ce mai e?
din pacate(sau din fericire) nu am lucrat la vreun operator de tel. mobila si nu sunt familiar cu termenii.
Pai nu ti-a spus omul mai sus ?
“Vor face ei niște calcule privind media ultimelor 6 facturi (SAI) și-ți vor propune o prelungire bazata pe SAI ( NU TOT, îți oferă minimul - 50-75%) pentru un an sau dublează SAI-ul și-ți propun prelungire pe 2 ani (dublare teoretică, de fapt o să încerce să-ți bage doar 150%) - dacă negociezi o vor face până la valoarea maximă (100% SAI - 1 an sau 200% SAI - 2 ani).
După ce te prind și-ți fac loyacu, îți mai bagă pe gât o poveste de genul că dacă tot ai prelungit cu oferta loyac (servicii)”
Pai nu ti-a spus omul mai sus ?
“Vor face ei niște calcule privind media ultimelor 6 facturi (SAI) și-ți vor propune o prelungire bazata pe SAI ( NU TOT, îți oferă minimul - 50-75%) pentru un an sau dublează SAI-ul și-ți propun prelungire pe 2 ani (dublare teoretică, de fapt o să încerce să-ți bage doar 150%) - dacă negociezi o vor face până la valoarea maximă (100% SAI - 1 an sau 200% SAI - 2 ani).
După ce te prind și-ți fac loyacu, îți mai bagă pe gât o poveste de genul că dacă tot ai prelungit cu oferta loyac (servicii)”