4 din 4
4
Internet pe iphone 3g: orange vs. vodafone
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 12.01.08
adr1an - 02 Aprilie 2009 11:35 PM

exprimare de fost angajat sau actual smile

pai e bine primita aceasta parere. in felul asta stiu si eu la ce sa ma astept de la oferta personalizata.

Semnătură 

am mere.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
adr1an - 02 Aprilie 2009 11:35 PM
Alex Andreescu - 02 Aprilie 2009 12:48 AM

Pai nu ti-a spus omul mai sus ?
“Vor face ei niște calcule privind media ultimelor 6 facturi (SAI) și-ți vor propune o prelungire bazata pe SAI ( NU TOT, îți oferă minimul - 50-75%) pentru un an sau dublează SAI-ul și-ți propun prelungire pe 2 ani (dublare teoretică, de fapt o să încerce să-ți bage doar 150%) - dacă negociezi o vor face până la valoarea maximă (100% SAI - 1 an sau 200% SAI - 2 ani).
După ce te prind și-ți fac loyacu, îți mai bagă pe gât o poveste de genul că dacă tot ai prelungit cu oferta loyac (servicii)

exprimare de fost angajat sau actual smile

sau poate un fost beneficiar de servicii, care nu se lasă păcălit ușor, nu?
informația contează mai mult decit ce este cel o face publică
wink

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

nks14
SAI = Six Average Invoice
Loyac = loializare - oferta de servicii

Ti-am scris in mesajul anterior ce inseamna fiecare smile

dacuBurebista
salut Dacule wink ...
exprimarea e într-adevăr de fost angajat Vodafone…acum simplu client la care sună și Loialty și Telesales să-mi bage pe gât ofertele lor “tare bune” și eu și mai tare mă amuz când le cam demontez ofertele frumos prezentate și îi fac să nu mă mai sune a doua oară.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.11.08

Exista cateva aplicatii in App Store, chiar si gratuite, cu care puteti masura viteza atat la download cat si la upload. E suficient sa cautati cu “network speed”. Dar eu va spun din experienta personala, ca fost client Vodafone care a trecut pe Orange din august, cand s-a lansat iPhone-ul. Internetul merge mult mai bine decat mergea pe Vodafone cu Nokia N95. E adevarat ca procesorul net superior de pe iPhone face in mod sigur o parte din diferenta, dar eu sunt foarte multumit de viteza cu care navighez, asa ca n-as sta pe ganduri intre 9 Euro/200 MB (un jaf ordinar) si 4,5 Euro/500 MB, mai ales ca folosesc destul de mult internetul. Chiar daca prin absurd ar fi mai rapid pe Vodafone, diferenta n-ar fi suficient de mare incat sa justifice alegerea unei oferte care pare rupta de acum 6-7 ani, cand serviciile de date erau un adevarat lux. Astia de la Vodafone imi provoaca greatza, imi aduc aminte cat m-au implorat sa nu reziliez contractul, mi-au dat si termen de gandire (LOL), mi-au propus un abonament de 1,5 Euro numai sa nu le trantesc usa-n nas. Ce patetici…

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
AppleGeek - 05 Aprilie 2009 05:19 AM

Astia de la Vodafone imi provoaca greatza, imi aduc aminte cat m-au implorat sa nu reziliez contractul, mi-au dat si termen de gandire (LOL), mi-au propus un abonament de 1,5 Euro numai sa nu le trantesc usa-n nas. Ce patetici…

Am auzit si eu de astfel de situatii cu cei de la Vodafone.
Eu, de exemplu, am reziliat unul din abonamentele cu Orange vechi de aprox. 5 ani; am facut solicitarea prin telefon, m-au sunat in vreo 2 zile de la alt departament pentru confirmare si atat.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Ce extraoptiuni de internet folositi pentru cartela vodafone?eu am sunat la x222 si mi-au spus k nu pot activa extraoptiunea de 500 Mega cu 4.76e,doar optiunea de 1euro=1mega.Va multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

https://www.vodafone.ro/business/internet-si-email/internet-pe-telefon/pachete-acces-internet/index.htm

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Lipit aici, unde-i e locul.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

4 din 4
4