8 din 21
8
Safari 4 beta
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Da, vezi sa fie 5528.18. Cattus a adus modificarea mai sus, in pagina 2 a topicului.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

uiiii, eu pusesem .16….acum modific

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

modificat, totul e ok….plus o cheita sus linga help wink
multumesc !

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
toma - 25 Februarie 2009 05:54 AM

Hm, ciudat. Am instalat pînă la urmă acel font și nu mi-a mai apărut mesajul. Ce treabă are, totuși, Safari 4 cu colecțiile de fonturi de pe harduri externe?

CSS 3 web fonts allow web designers to create stunning websites using the fonts they prefer rather than restricting themselves to “web-safe fonts.” Safari is the first web browser to automatically recognize websites that use custom fonts, downloading them as they’re needed.

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pana la urma care e faza cu full screenul?
si ce cu coltul ala albastru cu steluta din dreapta sus din Top Sites

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
STef… - 25 Februarie 2009 10:36 PM
toma - 25 Februarie 2009 05:54 AM

Hm, ciudat. Am instalat pînă la urmă acel font și nu mi-a mai apărut mesajul. Ce treabă are, totuși, Safari 4 cu colecțiile de fonturi de pe harduri externe?

CSS 3 web fonts allow web designers to create stunning websites using the fonts they prefer rather than restricting themselves to “web-safe fonts.” Safari is the first web browser to automatically recognize websites that use custom fonts, downloading them as they’re needed.

“CSS3 web fonts” n-are legătură cu problema în cauză. I-am explicat eu care-i treaba.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Coltul albastru cu steluta te informeaza ca pagina are continut nou de la ultima ta vizita.
Dar din ce am observat eu, ba merge ba nu merge…
E totusi beta.

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 25 Februarie 2009 03:13 PM

Eu zic că dacă sărim MULȚI cu bug-reporturi pe ei că nu mai e bara noastră albastră iubită, o să o pună la loc.

Luptă mare la web… Azi a apărut și OmniWeb, acum e gratis. Nici ăsta nu mai are progress bar, ci tot rotița aia. N-aș spune că agreez moda asta, chiar deloc. Asta nu se poate customiza, să aleagă omu dacă-i place bara sau roata aia cu zimți?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 26 Februarie 2009 01:17 AM
psergiu - 25 Februarie 2009 03:13 PM

Eu zic că dacă sărim MULȚI cu bug-reporturi pe ei că nu mai e bara noastră albastră iubită, o să o pună la loc.

Luptă mare la web… Azi a apărut și OmniWeb, acum e gratis. Nici ăsta nu mai are progress bar, ci tot rotița aia. N-aș spune că agreez moda asta, chiar deloc. Asta nu se poate customiza, să aleagă omu dacă-i place bara sau roata aia cu zimți?

Nu stiu sa existe vreo modalitate de a estima corect cat dureaza incarcarea unui site peste HTTP pentru ca incarcarea depinde de factori ce nu pot fi luati in calcul.
Ca atare, mie imi pare mai nimerita rotita pentru ca nu arata ca progress bar-urile alea care ajung la 90% in 10 secunde si pe ultimii 10% mai stau 10 minute.

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.08

te sustin in afirmatie diciu. pentru ce e buna bara daca nu indica corect?

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
D@NN - 26 Februarie 2009 01:15 AM

Coltul albastru cu steluta te informeaza ca pagina are continut nou de la ultima ta vizita.
Dar din ce am observat eu, ba merge ba nu merge…
E totusi beta.

si eu am crezut lafel la inceput

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
diciu - 26 Februarie 2009 02:18 AM

[...]
Ca atare, mie imi pare mai nimerita rotita pentru ca nu arata ca progress bar-urile alea care ajung la 90% in 10 secunde si pe ultimii 10% mai stau 10 minute.

Mie mi se pare NIMERIT ca fiecare să aleagă ce-i place: progress bar, rotița, un clipici de licurici sau nimic, stai și aștepți să se întîmple ceva. E mai palpitant.
Serios, dacă e să o luăm pe preferințe, doar ceva customizabil aici mi se pare cel mai nimerit lucru.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Xanthrax - 25 Februarie 2009 06:47 PM

Ai facut asta?

cu ce ai deschis playlist-ul
eu l-am deschis cu TextEdit si am inlocuit cu 5528.16 (versiunea de Leopard PPC) si nu vrea

help

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ba functioneaza
m-a derutat faptul ca nu aparea butonul cu 1P sus in bara

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

1Password are update compatibil cu Safari 4 acum.
Steluta functioneaza bine.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

8 din 21
8