mi se pare mie sau Safari 4 nu mai foloseste pluginul de Adobe pdf
am incarcat un pdf si nu mai apare bara de sus cu interfata de Acrobat Readear
foloseste oare resurse interne?
si bineinteles, se incarca mult mai repede !!!
Resurse interne = Preview. Dacă de exemplu nu ai instalat Acrobat atunci PDF-urile se văd în Safari prin intermediul Preview.
Și la mine a dispărut toolbar-ul, dar pluginul de Acrobat e încă în funcțiune.
PS: Ca să fii sigur că vezi PDF-urile în Safari cu Preview în loc de Acrobat, mergi în /Library/Internet Plugins și scoate de acolo fișierul AdobePDFViewer.plugin (sau mai bine pune-l în Disabled Plugins).
Resurse interne = Preview. Dacă de exemplu nu ai instalat Acrobat atunci PDF-urile se văd în Safari prin intermediul Preview.
PS: Ca să fii sigur că vezi PDF-urile în Safari cu Preview în loc de Acrobat, mergi în /Library/Internet Plugins și scoate de acolo fișierul AdobePDFViewer.plugin (sau mai bine pune-l în Disabled Plugins).
Am făcut cum ai spus, Tudore, dar acum, când încerc să văd un pdf de pe un site îmi zice că nu am plug-in-ul necesar (Adobe adică). Menționez că eu nu am Safari 4, ci 3.2.1.
binențeles că nu am restartat Safari. Gata, e muult mai bine fără Adobe. Deci : am deschis Adobe, la Pref am debifat chestiile alea două (“display pdf in browser using…” și “allow fast web view”); am pus pe desktop plugin-ul AdobePDFViewer (pot să îl șterg de tot?) și acum deschid ff ușor orice pdf de pe net prin intermediul Preview (within Safari, adică nu trebuie să download-eze mai întâi). Mulțumesc!
mi-am imaginat ca le vede cu Preview
problema e ca nu mai gasesc AdobePDFViewer.plugin, si eu nu l-am sters (nu ca as avea nevoie de el)
dar in conditiile in care am instalate si CS3 si CS4, Acrobat 8 si 9 mi se pare ciudat ca a disparut
adevarul e ca pentru prima data vad un pdf in Safari fara plugin; si imi place
Am observat un simptom enervant: destul de des, cand incarc prima pagina cu Safari 4 beta, apare “rozeta magica” si tot sistemul se cam duce pe apa sambetei in ceea ce priveste performanta, chiar daca load-ul pe core-uri este de 17-25% pe bucata… Inainte nu-mi facea asa, deci doar de la Safari poate sa fie, zice eu, mai exact de la faza cu top sites; cred ca verifica, ma scuzati, daca e content nou… Sper sa dispara ca-i cam enervant si sunt curios daca mai face asa la cineva, poate la cineva cu un Air sau alt mac mai putin dotat…
aha, deci nici o urma de lentoare… o sa-l scot, desi imi place… pe de alta parte, tot obisnuit sunt sa dau command+T si sa scriu cateva litere pana apare ce ma intereseaza, deci nu pot sa spun ca ma ajuta in mod deosebit…
Altcineva? Cineva care sa confirme, sa nu ma ia teoreia conspiratiei pe dinaninte si sa incep sa suspectez altceva… :D
O secunda-doua n-ar fi problema, dar sta mult mai mult la mine si nu neaparat cand deschide Top Sites, ci efectiv prima pagina dupa ce am deschis browserul, blocand sistemul practic, dar fara ca procesorul sa fie la 100%, dimpotriva incarcarea e chiar mica…