Bun, si cu Top Sites scos prima pagina se incarca greu si omora tot sistemul pentru 20-30 de secunde, fara ca, din nou, core-urile sa fie mai incarcate de 25%. Drept urmare i-am dat un AppleJack si pare ca se misca mai bine. “Vom vedea”, cum zice si orbul cum evolueaza lucrurile…
in afară de aspectul grafic, te ajută la ceva prima pagină?...
Mie nu-mi place deloc aspectul acestui Safari 4… Tab-urile sus mă enervează, nu-s deloc practice. Că e mai rapid și mai sigur nu comentez, așa o fi, eu nu simt mare diferență la capitolul ăsta.
Am revenit la 3.x.x
Macintosh Requirements
Any Mac running Security Update 2009-001 and Mac OS X Leopard 10.5.6 or Mac OS X Tiger 10.4.11
Mac with an Intel processor or a Power PC G5, G4, or G3 processor and built-in FireWire®
Carevasăzică ăștia cu Air și Macbook nou au pus-o ?
Pareri despre Safari 4 , trebuie sa mentionez ca il rulez pe Ferestre.
La fel ca si celalalt beta e plin de Bug-uri nu-mi salveaza parola pt yahoo de ex , nu mi-a incarcat situri blizard i-am dat restart si apoi au mers (nu degeaba au pus report a Bug:D) , iar dak stabil inseamna No Crash , nu prea e stabil , mia picat in timp ce scroluiam un PDF ...
In schimb , sper deosebire de Safari 3 e MULT mai SEXY si mai rapid. CF in history imi place mult , la fel si Top Sites i-ar mai lipsi doar optiunea de a pastra taburile upon closing precum si un buton dedicat care sa-ti deschida Bookmarksurile - numi place sa tin bookmark bar-ul activat . Oricum , m-a convins sa renunt la Opera :D
Sper ca produsul finit sa elimine bugurile devenind mai rapid si stabil.
Macintosh Requirements
Any Mac running Security Update 2009-001 and Mac OS X Leopard 10.5.6 or Mac OS X Tiger 10.4.11
Mac with an Intel processor or a Power PC G5, G4, or G3 processor and built-in FireWire®
Carevasăzică ăștia cu Air și Macbook nou au pus-o ?
LOL , ce legatura are Prezenta FireWire ? ))
Nu are, dar – în mintea celor care au formulat textul – marchează o anume generație de la care poți instala sistemul cu pricina.
În cazul ultim, firewire nu se referă la toată seria, ci numai la G3! Ăla care a scris textul cred că a lipsit la lecția de logică și de acord logic v. acord gramatical. Evident, nu se referă nici la cele două recente modele pe intel, MBA și MB uni alu, pe care, evident, se poate instala.
in afară de aspectul grafic, te ajută la ceva prima pagină?...
Mie nu-mi place deloc aspectul acestui Safari 4… Tab-urile sus mă enervează, nu-s deloc practice. Că e mai rapid și mai sigur nu comentez, așa o fi, eu nu simt mare diferență la capitolul ăsta.
Am revenit la 3.x.x
și la versiunea asta au apărut repede soluțiile de ‘tuning’
poate că versiunea finală o să aibă in preferințe asta…
De 10 min. am descarcat versiunea asta si sunt impresionat de viteza.
Este mult mai rapid ca Mozilla. Sa vad cat il tine. Renuntasem la Safari.
Functionalitatile sunt ok. Astept versiunea finala. Are cineva vreo estimare..cand?
Mai studiez si revin…
Hello, si eu cu o intrebare, probabil ca e valabila si pt Safari 3, insa nu stiu ca pana acum i-am dat doar cu Firefox-ul. Cum setez si eu ca search-ul de sus dreapta sa se desfasoare in Google local (in speta cel romanesc)?
Nu cred ca este optiunea asta.
Oricum daca esti atent…ai sa observi ca motorul de cautare este intuitiv si nu este nevoie de un motor local.
El identifica zona utilizatorului si actioneaza ca atare.