16 din 21
16
Safari 4 beta
  [ Ignoră ]   [ # 226 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

interesanta intrebare. parca inainte se putea din sagetura de langa lupa?
daca vreau sa caut cu yahoo?? e monopol acum google pe mac?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 227 ]
Rank
Newbie
Din: Toplita, HR
Macuser din: 08.03.08

In treapta TAB-ului are un semn..triunghi hasurat.
Click pe el si tragi….

Semnătură 

MacBook Pro/2.4 GHz/4 GB/149.05 GB/GeForce 8600M GT 256 MB/Mac OS X Leopard

[ Ignoră ]   [ # 228 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
huk - 16 Martie 2009 01:00 AM

e monopol acum google pe mac?

cam da! evident ca nu te opreste nimeni sa folosesti altceva wink in safari nu am gasit in preferences optiunea de a schimba motorul de cautare. firefox vine si el setat default atat pt mac dar si pt win/linux dar poti schimba foarte usor. ceea ce vezi in atasamente, sunt cele mai folosite cuvinte cu care s-au facut query-uri in google pt a se ajunge pe siteurile monitorizate. oamenii nu stiu ca adresa unui site se scrie in adress bar ci in search field-ul google-ului, google fiind homepage-ul lor. so,  cum ar fi o zi fara google? multe siteuri nici n-ar exista, nu? smile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 229 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07
STef… - 16 Martie 2009 12:51 AM

daca vrei sa-ti caute doar in paginile RO poti face asta in Preferintele de pe pagina Google

Stiu asta, insa nu ma intereseaza. Vroiam ca si in Firefox sa pot folosi google.ro si sa beneficiez de cele 3 optiuni de sub field-ul de search la o cautare. Cam atat imi lipseste pt a lasa Firefox.

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 230 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08
EMacsi - 16 Martie 2009 12:26 AM

Hello, si eu cu o intrebare, probabil ca e valabila si pt Safari 3, insa nu stiu ca pana acum i-am dat doar cu Firefox-ul. Cum setez si eu ca search-ul de sus dreapta sa se desfasoare in Google local (in speta cel romanesc)?

Multumesc!

Cu Glims. (foto)

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 231 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08
EMacsi - 16 Martie 2009 05:36 AM
STef… - 16 Martie 2009 12:51 AM

daca vrei sa-ti caute doar in paginile RO poti face asta in Preferintele de pe pagina Google

Stiu asta, insa nu ma intereseaza. Vroiam ca si in Firefox sa pot folosi google.ro si sa beneficiez de cele 3 optiuni de sub field-ul de search la o cautare. Cam atat imi lipseste pt a lasa Firefox.

Vezi că cele 3 opţiuni pot fi şi 10! smile

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 232 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Observ că Safari 4 are un stil de a crăpa foarte… subtil. Pur și simplu dispare instantaneu de pe ecran, nu dă niciun mesaj de eroare, nimic, nici măcar ăla cu “reset/relaunch”. Parcă n-ar fi fost deloc deschis, așa de iute dispare.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 233 ]
RankRankRank
Member
Din: Dr. Tr. Severin
Macuser din: 19.11.07

Se poate seta Safari cumva, pentru a avea deschisa permanent o coloana cu semnele de carte, in partea stanga ?

[ Ignoră ]   [ # 234 ]
RankRankRank
Member

MARE PROSTIEEEE !!!!

Cand dai click pe unul din tab-uri in safari, daca ai deschise mai multe, fiind f. mici din aceasta cauza, ai toate sansele sa nimeri exact pe X -ul de inchidere al tabului si sa se inchida, pierzand legatura, neavand sansa ca la Firefox, unde intai sa iti afiseze tab-ul, indiferebt in ce zona nimeri cu click-ul pe el, dupa care doar daca doresti sa il poti si inchide .

Mi s-a cam pus pata pe el, ca mi-a inchis un tab si nu stiu pe unde sa mai gasesc informatiile care erau acolo ca erau f. multe tab-uri deschise !

Appleeeee,  invata de la Firefox ! angry

[ Ignoră ]   [ # 235 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08

In History ai optiune Reopen Last Closed Window, plus toate ferestre accesate.
E imposibil sa n-o mai gasesti !

[ Ignoră ]   [ # 236 ]
RankRankRank
Member
mariuspmg - 23 Martie 2009 04:11 AM

In History ai optiune Reopen Last Closed Window, plus toate ferestre accesate.
E imposibil sa n-o mai gasesti !

Am gasit pana la urma, dar…, dupa cum ziceam, este mai istet iFirefox la chestia asta !

[ Ignoră ]   [ # 237 ]
RankRankRank
Member

Iar am patit o si cred ca este un motiv suficient,  sa uit ca exista “iiiSafari” de acum inainte !

N-am chef sa lucrez stresat, ca trebuie sa dau click la milimetru cand am multe taburi deschise, ca poate nimer X-ul si dispare tabul, si dupa aceea sa caut prin istoric…

VOODOO…

[ Ignoră ]   [ # 238 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

De ce nu folosești Ctrl-Tab și Ctrl-Shift-Tab pentru a naviga printre tab-uri?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 239 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

La mine nu functioneaza Ctr-Tab si Ctr-Shift-Tab. Macbook Pro -ul din semnatura toate update-urile la zi safari 4 beta . Ce fac gresit ?

[ Ignoră ]   [ # 240 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

la mine merge. imac late 2006

Semnătură 

just !

16 din 21
16