cam da! evident ca nu te opreste nimeni sa folosesti altceva in safari nu am gasit in preferences optiunea de a schimba motorul de cautare. firefox vine si el setat default atat pt mac dar si pt win/linux dar poti schimba foarte usor. ceea ce vezi in atasamente, sunt cele mai folosite cuvinte cu care s-au facut query-uri in google pt a se ajunge pe siteurile monitorizate. oamenii nu stiu ca adresa unui site se scrie in adress bar ci in search field-ul google-ului, google fiind homepage-ul lor. so, cum ar fi o zi fara google? multe siteuri nici n-ar exista, nu?
daca vrei sa-ti caute doar in paginile RO poti face asta in Preferintele de pe pagina Google
Stiu asta, insa nu ma intereseaza. Vroiam ca si in Firefox sa pot folosi google.ro si sa beneficiez de cele 3 optiuni de sub field-ul de search la o cautare. Cam atat imi lipseste pt a lasa Firefox.
Hello, si eu cu o intrebare, probabil ca e valabila si pt Safari 3, insa nu stiu ca pana acum i-am dat doar cu Firefox-ul. Cum setez si eu ca search-ul de sus dreapta sa se desfasoare in Google local (in speta cel romanesc)?
daca vrei sa-ti caute doar in paginile RO poti face asta in Preferintele de pe pagina Google
Stiu asta, insa nu ma intereseaza. Vroiam ca si in Firefox sa pot folosi google.ro si sa beneficiez de cele 3 optiuni de sub field-ul de search la o cautare. Cam atat imi lipseste pt a lasa Firefox.
Observ că Safari 4 are un stil de a crăpa foarte… subtil. Pur și simplu dispare instantaneu de pe ecran, nu dă niciun mesaj de eroare, nimic, nici măcar ăla cu “reset/relaunch”. Parcă n-ar fi fost deloc deschis, așa de iute dispare.
Cand dai click pe unul din tab-uri in safari, daca ai deschise mai multe, fiind f. mici din aceasta cauza, ai toate sansele sa nimeri exact pe X -ul de inchidere al tabului si sa se inchida, pierzand legatura, neavand sansa ca la Firefox, unde intai sa iti afiseze tab-ul, indiferebt in ce zona nimeri cu click-ul pe el, dupa care doar daca doresti sa il poti si inchide .
Mi s-a cam pus pata pe el, ca mi-a inchis un tab si nu stiu pe unde sa mai gasesc informatiile care erau acolo ca erau f. multe tab-uri deschise !
Iar am patit o si cred ca este un motiv suficient, sa uit ca exista “iiiSafari” de acum inainte !
N-am chef sa lucrez stresat, ca trebuie sa dau click la milimetru cand am multe taburi deschise, ca poate nimer X-ul si dispare tabul, si dupa aceea sa caut prin istoric…