@Eugen: Tu intelegi ceva din ce au scris altii mai sus? Ce setari ai tu acolo conteaza pentru tine, fiecare isi face setarile cum prefera. Practic nu ai scris nimic. Ai venit ca nebunu’ si ai zis in mijlocul unei conferinte despre meci ca si tu ai pasarele.
Frate MacUser, încercam doar să TE AJUT PE TINE și eviden pe alții care vor citi și nu vor ști cum să își facă setările, pentru a nu ajunge la problema prin care tocmai tu ai trecut.
Te rog nu mă face nebun, și retrageți afirmația.
Ma-mă, dar rău mai ești.
Ști ceva, că tot e postul cu numărul 1000, i-a șterge aceste posturi, ale mele, și ai scăpat de mine.
ADIO, sper că ști ce înseamnă ADIO și de unde vine.
[ Modificat: 30 Aprilie 2009 04:47 AM de Eugen M. ]
Foarte bine, citeaza si re-citeaza pana prinde tot poporul. Si ca sa citez si eu: trebuie folosita optiunea de “Reset Safari…” chiar daca doar cu o singura bifa: “Remove all webpage preview images”. In acest mod pot scapa de gigi de previews dar pastrand History intact. Apoi, la deschiderea History, Safari intreaba daca vreau sa incarc de pe net automat si preview-uri pentru History-ul vechi, dar se multumeste cu un nu.
Am instalat si eu Safari 4 beta, insa am o mare problema cu Adobe. Daca se deschide o pagina web in .pdf mi se inchide instantaneu Safari.
In rest merge bine.
Ce pot sa fac?
Uită-te în /Library/Internet Plugins/ și în /Users/USERUL-TĂU/Library/Internet Plugins/. Dacă vezi vreun plugin care amintește de Acrobat, șterge-l. Restartează Safari și vezi dacă mai face figuri.
Uită-te în /Library/Internet Plugins/ și în /Users/USERUL-TĂU/Library/Internet Plugins/. Dacă vezi vreun plugin care amintește de Acrobat, șterge-l. Restartează Safari și vezi dacă mai face figuri.
Nu am gasit nimic in Library/Internet Plugins legat de plugin - Acrobat.
Nu am gasit nimic in Library/Internet Plugins legat de plugin - Acrobat.
Pluginurile de Safari pot fi in 4 locuri: /Library/Internet Plugins, /Users/NumeleTau/Library/Internet Plugins, /Library/InputManagers si /Users/NumeleTau/Library/InputManagers. Ai cautat in toate aceste cai?
La mine noua versiune Safari 4 beta pare să aibe probleme cu secțiunea Get a Mac de pe situl Apple. Reclamele din partea de jos a paginii nu se mai văd.
EDIT: Nici în Firefox nu apar. O fi o problemă cu situl, nu cu Safari…
// do the scroll
if (this.orientation == ‘horizontal551 ew Effect.MoveBy(this.list, 0, this.maskInnerDimension*direction, options);
SyntaxError: Parse error
} else {
in slider.js:232
interesant e cum merge pe alte browser-e. poate le serveste o versiune diferita.
disable adblock. shift-click pe refresh la pagina si… voila!
re-enable, same shit. adblock buleste acel .js, dar nu m-am prins cum.
oricum /ads nu suna deloc bine