Noul beta are click dreapta pe bookmarkurile din bookmarks bar. Era extrem de frustrant ca vroiam sa-i dau un click dreapta si rename/delete si el il interpreta click si deschidea pagina.
Acum e normal, adica ce ma asteptam eu sa se intample.
Azi mi-am luat inima în dinți și i-am dat și eu un test. Quicksilver G4, 733 MHz, 1.5 Gb RAM. Rezultatele le aveți în imagine. E bine? Nu prea cred pentru că stă foarte mult până îmi deschide macuser.ro, sau hotmail.com sau orice altă pagină.
Azi mi-am luat inima în dinți și i-am dat și eu un test. Quicksilver G4, 733 MHz, 1.5 Gb RAM. Rezultatele le aveți în imagine. E bine? Nu prea cred pentru că stă foarte mult până îmi deschide macuser.ro, sau hotmail.com sau orice altă pagină.
Nu pot deduce din poza atașată rezultatele.
645 de puncte. Detaliile nu ma intereseaza. Sunt curios de punctajul care l-a primit in urma testului. Doar 645 de puncte. Ahh, sa nu uit, am OS X 10.4.
LE: Am vazut punctajele celorlalti. Deci, se pare ca am o problema ori cu browserul, ori cu sistemul ori ceva setari proaste. Nu stiu unde anume. Dar e de belea.
ia-le pe rînd
alt browser merge mai repede?
și nu lua ca referință macuser.ro, care merge greu (încă)
Da. E drept ca mi-a cazut tot entuziasmul dupa ce am vazut ce scor am scos cu SAFARI, asa ca nu am mai incercat cu Firefox. A inceput sa-mi placa SAFARI, desi sta foarte prost cand vine vorba de aplicatia HomeBanking de la ING.
Voi incerca diseara si am sa postez rezultatele. Sau poate ca e ceva de la provider. O sa vad diseara.
....Doar 645 de puncte. Ahh, sa nu uit, am OS X 10.4….Deci, se pare ca am o problema ori cu browserul, ori cu sistemul ori ceva setari proaste. Nu stiu unde anume. Dar e de belea.
De belea foarte mare nu este dacă ți cont de faptul că ai Mac OS X Tiger pe un QuickSilver G4 la 733 MHz și cu 1.5 GB RAM (o mașină de altfel nu nouă și pe care s-a muncit). Mai daugă faptul că e Safari 3.2 probabil la tine.
Dacă te uiți în poza atașată de mine scorul numai că se dublează și beneficiez nu de foarte multe falicități în comparație cu ale tale.
Adică Mac OS X Leopard 7, CPU 1.8 GHz PPC G5, și 1 GB SDRAM, GeForce FX 5200 64MB, pentru Safari 4 Beta - iMac.
Așa că după părerea mea, prea mult nu mai poți să îi ceri la al tău Power PC G4.
La mine merge bine în Internet Banking la Sparda-Bank.
Este SAFARI 4 Beta. Chiar inainte de a-i face testul, am facut update la, deja instalatul, SAFARI 4. Daca e asa cum spui, vis-a-vis de performanta computerului, atunci nu prea difera Apple de Windows. Arunca pe piata softuri tot mai puternice, lasand in urma utilizatorii de OS mai vechi. Imi este peste mana sa ma apuc sa fac tot felul de inginerii pentru a-mi cumpara un G5, ceva mai “tinerel” decat G4.
Nu, te înşeli.
E imposibil să rulezi orice program la aceeaşi viteză, pe toate platformele şi configuraţiile. Păi, atunci, de ce-ţi mai iei maşină nouă? Nu se poate rezolva totul din soft.
Compară rezultatele tale cu alt browser, Firefox, Opera etc. La sfîrşit, vezi ce-ţi place. OK?
Supărarea ta seamănă cu a şoferului care are o maşină de acum 10 ani şi e supărat că nu o poate alimenta cu benzină fără plumb. Nu duce motorul.