Eu nu am citit partea aia, te cred. Ha, e tare, adică pe MBA și noul MB uni alu nu se poate pune??!! Foarte tare, cît se poate de tare…
Au ei o formulare gen Oracolul din Dehli: “Să se elibereze nu se poate să se condamne la moarte” (puneți un punct după al treilea sau al șaselea cuvânt).
Avem știre pe prima pagină acuma - am scris bine ?
Hai băgați toți bug repoarte că nu apare bara de încărcare.
Pe mine sincer nu ma deranjeaza cu nimic lipsa barei de incarcare. De ce imi trebuie sa vad acea bara de incarcare? Practic, de cele mai multe ori ea nu imi spune cat mai am de asteptat si in plus safari 4 merge prea bine ca sa imi dau seama cand se incarca.
Dom’le, acilea unde mă aflu eu cu PB de 12 inci, partea aia cu fw nu se afișează, probabil este ceea ce lipsește după built-in.
Da’, colega zice că pe MBA merge. Eu le dau peste bot cu asta.
Nu stiu ce legatura are FW cu browser-ul, dar vad ca pe Air vrea; cel putin deocamdata…
Eu aș zice, fără să pariez, dar – dacă aș paria – cred că aș cîștiga, că textul ăla cu firewire (eu nu l-am văzut…) a rămas din lunile trecute, de pe cînd cei care lucrau la el nu știau că Steve plesnește noi mac-uri fără fw. Bine că s-a oprit, cel puțin deocamdată.
Așa mă gândeam și eu. Prefer ca Apple să facă greșeli ca asta, în loc să mai avem un fiasco de genul MobileMe sau reorganizări… conectice… Scăparea mai poate semnala, așa într-o interpretare paranoică, și o eventuală grabă a la ‘hai să-l urcăm repede‘, dar nu cred, totuși…
La mine nu prea merge deloc. Am importat toate bookmarks din Firefox si moare cand il deschid. Mai am instalat si 1password si poate de aia nu functioneaza, ca incearca sa il incarce la inceput. Nasol deocamdata.
La mine un tab cu youtube deschis consumă 80-90% din procesor și mai papă și vreo 200mb memorie
Am deschis 5 tab-uri și în fiecare am dat drumul la câte un filmuleț, după care am rămas pe ultimul deschis. Nu m-am uitat la câtă memorie era ocupată, dar procesorul s-a stabilizat după un minut pe la 50-60% (adică asta era fluctuația pe core-uri).
Ca să plimbi de colo-colo tab-urile trebuie să le apuci de colțul din dreapta. Altfel se comportă fiecare ca un Menu Bar. Dublu-click pe Tab Bar=New Tab nu mai merge, a funcționat aproape un an, începînd cu Safari 3.1. Asta apropo de Bogdan GC care spunea că alt mod nu știe.
La mine nu prea merge deloc. Am importat toate bookmarks din Firefox si moare cand il deschid. Mai am instalat si 1password si poate de aia nu functioneaza, ca incearca sa il incarce la inceput. Nasol deocamdata.
Pe mine sincer nu ma deranjeaza cu nimic lipsa barei de incarcare. De ce imi trebuie sa vad acea bara de incarcare? [...]
Pentru că nu ai niciun indiciu ce se întîmplă acolo, ai apăsat bine pe buton, nu ai apăsat, stai ca prostu’ sau stai cu folos. E deranjantă lipsa acelei bare. O puteau înlocui cu altceva, cu un led clipocitor, orice, dar nu fără nimic.
Am mai găsit ceva enervant: să zicem că primul tab e macuser.ro și că mai am un al doilea deschis, un site oarecare. Dacă în tab-ul cu macuser dau click pe o poză atașată la un mesaj aceasta se deschide în al treilea tab. Frumos, doar că dacă o închid nu se reactivează tab-ul cu macuser, ci al doilea, iar asta e cam nasol, pentru că trebuie să dau de fiecare dată un click suplimentar…
EDIT: acuma chiar nu sunt sigur cum era în 3, dar parcă înclin să zic că sărea înapoi pe tab-ul cu macuser. Poate verifică cineva. Mulțumesc.
@ szlayer: si in v3 cand inchideai un tab safari te ducea pe tab-ul imediat urmator: spre stanga daca ai inchis ultimul tab (oricum nu avea unde sa se duca spre dreapta :D ) sau spre dreapta daca era un oricare alt tab.
Vă rog să accesați acest link și să-mi spuneți dacă vă apare același mesaj ca în foto 1. După care accesați asta și vedeți dacă vă apare ceva asemănător cu mesajul din foto 2.
@szlayer Nici în Safari 3 nu sărea la loc, deschidea tab-ul cel mai apropiat. Acu e drept că a fost hăt demult cînd l-am folosit dar așa-mi aduc aminte.