URGENT!!Probleme cu bookmarks-urile la safari
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.02.09

in ce folder se afla toate bookmarks-urile??? in bookmarks.plist nu imi arata toate care le aveam….unde ar trebui sa caut???va rog sa ma contactati pe e-mail la .
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
jackalx - 25 Februarie 2009 04:20 AM

in ce folder se afla toate bookmarks-urile??? in bookmarks.plist nu imi arata toate care le aveam….unde ar trebui sa caut???va rog sa ma contactati pe e-mail la .
Multumesc

Cel mai bine, dacă vrei să ai un backup al semnelor de carte, este să folosești comanda Export Bookmarks, respectiv Import bookmarks, dacă e cazul.
Am tot scris pe aici că backup este mama tuturor apărătorilor de rele.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

S-a mutat de la “Sugestii & reclamații” aici.

De la un PM de la jackalx am aflat că este vorba de Safari de wingoze

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

usor off-topic:
bookmarks-urile, ca si sticks-urile, nu reprezinta o forma corecta de exprimare. bookmarks este deja plural. ar fi un fel de bookmark-urileurile wink

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

problema este ca nici in win nu mai pot sa intru ca sa dau export….....si nici in bookmarks.plist nu sunt toate…..unde le-as putea gasi…..haideti sa ramanem pe problema sa nu mai batem in alta parte cu discutia sa pot intelege ceva.merci

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Avea dreptate saracul sa puna anuntul la sugestii si reclamatii. N-avem o sectiune pentru Safari pe Wingaoze. Avem sectiuni numai despre Macintosh si alte produse hardware apple. Pana si iTunes e cuplat cu iPod.
Pentru ca stiam ca, nu-i asa, softul Apple merge doar pe Mac. Iar ciudatenia aia de iTunes pe Wingaoze era doar pentru cei cu iPod, ca cine e tampit sa foloseasca altceva decat Winamp pe PC, daca n-are iPod Apple?

Asa ca am ajuns intr-un punct de rascruce. Avem userul de Safari, windozar convins, nu vrea altceva de la Apple. Probabil situl asta ar trebui sa-i ofere suportul tehnic pe care nu-l are de la Apple. Haideti cu totii sa ii raspundem la obiect, deja incepe sa nu mai inteleaga.

Concluziile mele:
1. Topicul trebuie mutat la loc la sugestii si reclamatii. Se face rubrica noua au ba? Ce e un macuser? Un posesor de PC cu wingaoze si Safari, ce altceva?
2.A. Ar trebui sa-i spuna cineva nefericitului ca nu folosim windows decat pentru programele care nu merg pe Mac, Safari nu e unul dintre ele.
2.B. Cine e windozar fara Mac, (Ǻndяei parca era unul) sa-i spuna nevoiasului unde stau bookmarkurile Safari pe wingaoze. Nu poate fi prea greu sa sapi prin foldere de windows. Unde pot fi?
3. In mod evident, vor fi zeci de reinstalari anuale ca urmare a unor infectii masive pentru fiecare PC cu Safari. Poate face cineva un wiki, ceva: “Cum sa recuperam datele Safari dintr-un Windows in flacari!”
4. Urez bun venit noii generatii! Sa-i primim cu bratele deschise, sunt la fel ca noi, acum in marea familie a Apple products users. Weeee!!!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Hai ca m-am sacrificat eu si am dat drumul la windows prin parallels si am instalat safari4 de win. Si am descoperit ca in “Documents and Settings\UserName\Aplication Data\Apple Computer\Safari\” exista mai multe plist-uri printre care si Bookmarks.plist. Tot acolo exista si History.plist daca vrei sa salvezi si pe unde te-ai plimbat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Am găsit la servici un peceu cu Safari 3 instalat și confirm că fișierele sunt tot acolo unde a zis Alex

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Am uitat sa scriu ca “Application Data” e un folder ascuns al sistemului de operare si, prin urmare, trebuie bifat in Tools->Folder options->view->Show hidden files and folders ca sa poata fi vazut.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 25 Februarie 2009 08:37 AM

Avea dreptate saracul sa puna anuntul la sugestii si reclamatii. N-avem o sectiune pentru Safari pe Wingaoze. [...]

Da, ar fi o idee, butonul
„Aplicații Apple pt Windows” (iTunes, Safari, Bonjour for windows, QuickTime….).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

multumesc mult de ajutor sper sa gasesc…...cele bune ....si ca sa raspund mai multor intrebari: folosesc win si am preferat safari in loc de celelalte deoarece merge mult mai repede,dar daca nu reusesc sa imi gasesc tot ce am nevoie din bookmarks nu o mai fac…cele bune

‹‹ Mac OS X pe PC      hdd extern si windows ››