harti pe iphone?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.12.08

buna, am si eu niste nelamuriri,
Am iphone 3g si vreau sa vad o harta normala a bucurestiului, cu nume de strazi, nu cladirile din satelit
1 exista asa ceva in iphone si nu am gasit eu?
2 ca sa fac download de harti am nevoie de cydia?
3 nu sunt lamurita daca in cazul tel meu care nu a necesitat decodare desi a fost cumparat nou la liber, am nevoie de acest program - cydia- care am impresia ca e necesar celo ce si-au decodat tel.
4 cum pot folozi gps pt a primi indrumari sa ajung la o adresa in oras?

Merci anticipat!
Ema

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Normal, iphone-ul functioneaza cu hartile google (de-aia nu vezi nume de strazi pentru ca google nu are harti pentru Ro). Este ceva pe Cydia, si anume xgps parca dar nu l-am incercat, deci nu stiu ce poate.
Cydia se instaleaza cand iti jailbreak-uiesti telefonul: adica o sa poti sa instalezi programe care nu apartin de appstore (nu este foarte recomandat daca nu te pricepi putin, zic eu), tot cu ajutorul cydia se instaleaza si yellowsn0w (programul care deblocheaza iphone-urile 3g)

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

jailbreakingu e o operatiune usoara ce nu duce la stricaciuni de niciun fel..e recomandabil daca simti nevoia de a iti face iphoneul unic prin teme ,schimbari de iconite sau daca ai nevoie de anumite add-onuri..pentru sistem ; safari samd
Am vazut recent la un tip pe un iphone jailbreakuit o iconita cu Yahoo!Maps..am cautat aplicatia in Cydia dar nu am vazut-o nicaieri.. mi-ar fi fost si mie folositoare si mie aia ..totusi exista un web app cu harta ptr bucuresti

http://maps.mobione.ro/full/

poate te ajuta

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.12.08

ok, merci de raspunsuri!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mures
Macuser din: 06.05.08

O alta solutie este MotionX GPS care are hartile OSM (openstreetmap) si iti si arata pozitia pe harta.
Softul este pe iTunes.

Semnătură 

MacBook Pro - MacBook White - iMac 24” - iMac 27”
1xAirport Extreme 2013 - 2xAirport Extreme DualBand - 1xAirport Extreme 802.11n - 4xAirport Express Airtunes 802.11n
iPhone 5S - iPhone 5 - iPhone 4S
iPod 8GB - iPad WiFi 16GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 

hartile de unde le iei si cum le instalezi in iphone?
exista harta pt romania? e ok?

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

E o solutie online a hartii dar se poate si donwloda local, dar trebuie adaptata unui soft specific.
OSM are o harta foarte buna si este imbinatatita zilnic.

Tot pe iTunes exista deja un soft care foloseste hartile OSM ale marilor orase din lume in mod offline (descarcate pe iphone)
ex: itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=306282610&mt=8

Este un soft realizat cu ajutorul CloudMade iPhone Maps API
http://developers.cloudmade.com/projects/iphone-api/examples

Pentru cine stie este foarte usor de realizat (poate ne ajuta cineva, pls PM me).

Semnătură 

1xAirport Extreme 2013 - 2xAirport Extreme DualBand - 1xAirport Extreme 802.11n - 4xAirport Express Airtunes 802.11n

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Poate vom avea noroc si cei de la apple vor lasa publicarea pe iTunes a softului Sygic pentru iPhone:
http://www.youtube.com/watch?v=6JyRly9fQi0

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Chris2000 - 05 Martie 2009 01:25 AM

Poate vom avea noroc si cei de la apple vor lasa publicarea pe iTunes a softului Sygic pentru iPhone:
http://www.youtube.com/watch?v=6JyRly9fQi0

Ar fi super sa ii lase apple sa il adauge in itunes store, dar cred ca din moment de nu i-a lasat pe cei de la nav’n go sau tom tom ma inoiesc ca ii vor lasa pe acestia…..totusi, speranta moare ultima raspberry

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

hmm, cica exista solutii sa se converteasca harti pentru xgps .. are cineva idee cum ?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.09.08

m-am jucat un pic cu CloudMade si mi-am facut o aplicatie care foloseste OpenStreetMap - default e pentru Timisoara
nu are hartiile offline, le ia de pe server (macar ajung si eu sa mai consum din 1.5gb/luna)

3 fingers touch - zoom out pentru overview
search bar - cautare strazi

vreau sa mai adaug si GPS autolocation si limitarea la search in jurul locatiei