Impartire film MKV mare pe 2 DVDuri
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Întreb și eu ceva probabil cam banal, dar vreau să mă asigur : am un film mkv, mare, de vreo 6 gb, 720p. Cum nu pot să îl “pun” pe un DVD normal (de DL nu am prea auzit prin România), m-am gândit să îl arhivez cu SimplyRar în mai multe arhive mici de vreo 100 mb, și apoi l-am pus pe vreo 2 DVDuri. Am făcut proba și pe un PC (copiate, dezarhivate, play-ate) și pare să meargă. Nu mă prea pricep la format-uri video de genul HD, dar mie nu mi s-a părut că pierd ceva din calitatea 720p. Am făcut bine ? Mulțumesc.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
calinescu26 - 01 Martie 2009 02:23 AM

[...]de DL nu am prea auzit prin România),

Tu chiar vorbești serios?! Nu continuu cu o ironie, cum mă ard buricele deștelor, că sare laseru și zice că deviez de la topic.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Arhivarea nu are cum sa scada calitatea filmului. ROTFL

Exista DLuri in toate tarile. ROTFL

Poti sa-l pui pe 2 DVDuri direct, fara efort cu Toast. Eu prefer sa convertesc filmul in mp4 cu VisualHub si sa-l fac de 4,38 GB. Nu pierd mult din imagine si nu ma mai complic.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

calinescu26, fii si tu mai atent la titlul topicului unde postezi. Te rog.

On topic: se vorbea de un MKV splitter pe aici, prin zona. Ai putea cu el sa tai filmul in 2.

[ Modificat: 01 Martie 2009 02:50 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08

Dvd-uri dl gasesti pe toate gardurile. Unul mai scump e pe la 8 lei. Dar daca tii tu neaparat sa il imparti, foloseste toast wink

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D