1 din 2
1
Stupid question…
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Sunt in discutii cu un prieten, pe care vreau sa-l conving despre superioritatea Mac-urilor si sa-in inclin balanta spre un Mac. Eram curios sa stiu daca stie cineva cam cate Mac-uri sunt in Romania si cam cati utilizatori Mac. Exista date publicate undeva?

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Hehe..nope. Tocmai prin faptul ca nu sunt atat de multi utilizatori dovedeste superioritatea. Daca am fi cu totii superiori, nu am mai fi superiori. smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Utilizatori de mac la noi sunt putini si buni… grin . Eu estimez cateva mii in Bucuresti, cateva sute in orasele mari… si cateva zeci spre deloc… in orasele mici…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Putini, buni, si foarte foarte modesti smile

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Xanthrax - 19 Mai 2006 10:33 PM

Sunt in discutii cu un prieten, pe care vreau sa-l conving despre superioritatea Mac-urilor si sa-in inclin balanta spre un Mac. Eram curios sa stiu daca stie cineva cam cate Mac-uri sunt in Romania si cam cati utilizatori Mac. Exista date publicate undeva?

nu numărul contează, ci commitment-ul

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.05.06

Nu sint mai mult de 1000

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
xebalba - 20 Mai 2006 12:57 AM

Nu sint mai mult de 1000

ba da, circa 2 % erau mai an si e in crestere… fa calculul…
nu vorbesc, desigur, de ipod…
mia aia, chiar mai mult, e doar in Bucuresti

P.S. Acum am observat că xebalba (ce nume, bre!) a postat doar această observațiune! O tempora, o mores…

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca

cei inscrisi pe macuser au toti apple??

sau si-ar dori/??

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu isi va lua mac daca ii spui ca sunt cam 10% ? din toti care folosesc un calculator din romania…
mai bine convinge-l cu atuurile lui, arata-i sistemul, intreaba-l la ce ii fooloseste, daca vrea counter strike, nu avem… sau programe care nu au varianta mac…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ce relevanta are numarul in superioritate?

parca era o zicala…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Nu-i vorba de superioritate. Ce-l preocupa este sa nu se simta izolat. iar ceea ce fac eu, incerc sa-l conving ca poate sa se descurce foarte bine intr-o lume Windows.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

pai cu forumul asta + aria de mac de la softpedia, numai izolat nu e un user de mac… vorbind de ce e in limba romina pe net wink

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

arata-i reclamele video cele noi de la apple!!!

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Xanthrax - 19 Mai 2006 10:33 PM

Dacă bună parte din viața sa în fața calculatorului înseamnă jocuri nu-l vei putea convinge, cel mult să-i arăți că Windows merge brici pe noua generație mactel, astfel că va putea folosi și Win și MAC OS X, la care ar putea ajunge „din mers”, gustînd gradual din fructul păcatului.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
Xanthrax - 21 Mai 2006 06:29 PM

Nu-i vorba de superioritate. Ce-l preocupa este sa nu se simta izolat. iar ceea ce fac eu, incerc sa-l conving ca poate sa se descurce foarte bine intr-o lume Windows.

eu atunci am fost izolat cand am avut pc smile. de cand lucrez pe mac totul s-a schimbat. am luat de ex. magazinul chip dezpre bug-uri in win smile) am rsuflat usurat cand am vazut de ce am scapat… dar cel mai imp. este acest sit. pentru cei care folosesc pc sunt o sumedenie de astfel de pagini care nu se deosebesc unul de celalalt decat perin look. aici gasesti prieteni. hai ca oamenii se mai cearta mai sunt divergente, dar unde nu sunt? ufff

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

totul depinde de gradul de receptare

1 din 2
1