Sunt in discutii cu un prieten, pe care vreau sa-l conving despre superioritatea Mac-urilor si sa-in inclin balanta spre un Mac. Eram curios sa stiu daca stie cineva cam cate Mac-uri sunt in Romania si cam cati utilizatori Mac. Exista date publicate undeva?
Utilizatori de mac la noi sunt putini si buni… . Eu estimez cateva mii in Bucuresti, cateva sute in orasele mari… si cateva zeci spre deloc… in orasele mici…
Sunt in discutii cu un prieten, pe care vreau sa-l conving despre superioritatea Mac-urilor si sa-in inclin balanta spre un Mac. Eram curios sa stiu daca stie cineva cam cate Mac-uri sunt in Romania si cam cati utilizatori Mac. Exista date publicate undeva?
nu isi va lua mac daca ii spui ca sunt cam 10% ? din toti care folosesc un calculator din romania…
mai bine convinge-l cu atuurile lui, arata-i sistemul, intreaba-l la ce ii fooloseste, daca vrea counter strike, nu avem… sau programe care nu au varianta mac…
Nu-i vorba de superioritate. Ce-l preocupa este sa nu se simta izolat. iar ceea ce fac eu, incerc sa-l conving ca poate sa se descurce foarte bine intr-o lume Windows.
Dacă bună parte din viața sa în fața calculatorului înseamnă jocuri nu-l vei putea convinge, cel mult să-i arăți că Windows merge brici pe noua generație mactel, astfel că va putea folosi și Win și MAC OS X, la care ar putea ajunge „din mers”, gustînd gradual din fructul păcatului.
Nu-i vorba de superioritate. Ce-l preocupa este sa nu se simta izolat. iar ceea ce fac eu, incerc sa-l conving ca poate sa se descurce foarte bine intr-o lume Windows.
eu atunci am fost izolat cand am avut pc . de cand lucrez pe mac totul s-a schimbat. am luat de ex. magazinul chip dezpre bug-uri in win ) am rsuflat usurat cand am vazut de ce am scapat… dar cel mai imp. este acest sit. pentru cei care folosesc pc sunt o sumedenie de astfel de pagini care nu se deosebesc unul de celalalt decat perin look. aici gasesti prieteni. hai ca oamenii se mai cearta mai sunt divergente, dar unde nu sunt? ufff