hp 970 cxi
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Întrebare derivată din precedenta, legată de imprimanta cu laser (Brother 2030 mi-am luat):
cred că trebuie să curăț un pic acest HP 970 cxi, încă merge, deși dă semne de oboseală. ultima oară mi-au curățat-o băieții de la Transilvae, de unde o luasem (să fie vreo 2 ani). E vreun șpil aici? E vreo firmă care curăță / întreține imprimante? Habar n-am, dar bănuiesc faptul că niscai curățare trebuie să-i faci… Sau pot s-o fac și eu? Cum?
tot cu mulțumiri anticipate…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

eu am facut odata… cu apa, sapun, un burete, mult tifon si o periuta de dinti - dupa ce a stat 2 zile la uscat, a functionat din nou
era o imprimanta epson, cineva pusese prost un cartus de cerneala care cursese si apoi a lasat-o citeva zile sa stea pe balcon…. cerneala se facuse un fel de clei colorat lipicios wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 21 Mai 2006 05:02 PM

eu am facut odata… cu apa, sapun, un burete, mult tifon si o periuta de dinti - dupa ce a stat 2 zile la uscat, a functionat din nou
era o imprimanta epson, cineva pusese prost un cartus de cerneala care cursese si apoi a lasat-o citeva zile sa stea pe balcon…. cerneala se facuse un fel de clei colorat lipicios wink

Frumos. Te asigur că asta a mea nu este în acest hal, doar cam scîrțîie un pic, ceva praf… E vreun ulei special pt jucăriile astea?

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

mai bine goleste un spray cu aer prin ea….  fuge tot praful

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 22 Mai 2006 02:03 PM

mai bine goleste un spray cu aer prin ea….  fuge tot praful

ei, da, iată ceva ce nu cred că am făcut. aer și praf avem, slavă domnului…
[e vorba de dl primar]

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

Merge unsa .. doar are componente in miscare, eu folosesc un spray de lant de motociclete,  curata si unge in acelasi timp.

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Mai intai aspira cu un aspirator, dupa aia IESRI AFARA CU EA si sufl-o (think: praf negru mult)
Nu exagera cu unsul - trebuie FOARTE putin - altfel ori ies folie patate, ori ajunge pe cilindrul de la toner si il strica, ori curge in fuser si miroase a cartofi prajiti. Eu am stricat un CD-Changer cu unsul - scartaia mecanismul de urcat-coborat capul, l-am uns generos fara sa ma gandesc ce se intampla cu uleiul pe un dispozitiv care se invarte cu mare viteza - a ajuns peste tot si mai ales curge pe bratele de manevrare/oprire a discurilor si le umple de ulei - care are un unghi de refractie diferit de plastic si capul ce citire urla ca sunt erori - si trebuiesc sterse discurile dupa fiecare schimbare.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 22 Mai 2006 08:50 PM

Mai intai aspira cu un aspirator, dupa aia IESRI AFARA CU EA si sufl-o (think: praf negru mult)
Nu exagera cu unsul - trebuie FOARTE putin - altfel ori ies folie patate, ori ajunge pe cilindrul de la toner si il strica, ori curge in fuser si miroase a cartofi prajiti. Eu am stricat un CD-Changer cu unsul - scartaia mecanismul de urcat-coborat capul, l-am uns generos fara sa ma gandesc ce se intampla cu uleiul pe un dispozitiv care se invarte cu mare viteza - a ajuns peste tot si mai ales curge pe bratele de manevrare/oprire a discurilor si le umple de ulei - care are un unghi de refractie diferit de plastic si capul ce citire urla ca sunt erori - si trebuiesc sterse discurile dupa fiecare schimbare.

am notat, oricum i-am pasat lu’ fi-meo sarcina să o curețe, cică merge bine…
multzam frumos

Semnătură