totusi sunt curios cum reuseste de fiecare data cand vorbeste, sa vorbeasca cu atata entuziasm de te lasa cu “gura apa”, adica -“ti curga balele” dupa noile produse ce urmeaza a fi lansate de apple.
si ce daca s-a deschis un nou magazin? nu vad rostul de ce asa tam tam mare… e un magazin simplu. si aici produsele sunt pe bani.nimic nou sub soare.
Tocmai aici e ideea…NU este un magazin simplu deloc, este o experienta mai placuta decat in alte parti. E cu totul diferit, de la design-ul magazinului pana la conceptul de 24h/365zile. Intra tu intr-un magazin cu computere Dell sau HP (oricum ei nu au retailing propriu) si incearca sa compari. Gandeste-te ca daca te trezesti la 3 dimineata ca nu stii ceva te duci pe 5th Avenue si baietii te rezolva pe loc…gratis.
si ce daca s-a deschis un nou magazin? nu vad rostul de ce asa tam tam mare… e un magazin simplu. si aici produsele sunt pe bani.nimic nou sub soare.
Niste prieteni au incercat sa-mi cumpere un iTrip de la BestBuy. S-au dus, au incercat si apoi au comandat de pe Amazon. BestBuy - un client mai putin. La magazinul Apple m-as duce de placere, si fara sa cumpar, adauga genius bar si toate produsele vizibile din orice punct al magazinului si cred ca e cha-cinnggg pentru Apple. Nu e doar un magazin simplu. E un “statement” plus servicii unice.
P.S. Imi place si liftul, probabil pentru persoanele cu dizabilitati fizice. Chiar ma intrebasem din poze ce naiba, e unlike Apple sa nu faca o intrare si din asta…
cum spunea si Jobs, lucrezi pana la 2 noaptea la un film la ceva 3d, su strica ceva si disperi sa nu pierzi ore de munca, iei mac-ul si te duci cu el la noul store si ti-l repara, inafara de asta din magazinele astea cumpara cel mai mult cei care trec de pe win pc sistems adica switcher, e un fel de biserica a convertirii )
Tocmai aici e ideea…NU este un magazin simplu deloc, este o experienta mai placuta decat in alte parti. E cu totul diferit, de la design-ul magazinului pana la conceptul de 24h/365zile. Intra tu intr-un magazin cu computere Dell sau HP (oricum ei nu au retailing propriu) si incearca sa compari. Gandeste-te ca daca te trezesti la 3 dimineata ca nu stii ceva te duci pe 5th Avenue si baietii te rezolva pe loc…gratis.
nu e vorba atat de vinzare cat de suport. la orice ora din zi si din noapte, daca ai o problema, te poti duce acolo si te rezolva
mi-ar plăcea sa văd magazinul și eu… trebuie să ne luăm vacanță băieți, ieșim din ro sa vedem un apple store
Pe bune: o punem de o excursie la Roma cand s-o deschide Apple Store-ul? Ne adunam mai multi, punem banii de benzina, conducem pe rand, gasim o pensiune prin Roma. Ar fi misto!
Pe bune: o punem de o excursie la Roma cand s-o deschide Apple Store-ul? Ne adunam mai multi, punem banii de benzina, conducem pe rand, gasim o pensiune prin Roma. Ar fi misto!
Misto ideea! Eu as merge. Dar cred ca o sa ne trebuiasca un mini-bus sau ceva…
Mini-bus? Nu prea-mi vine sa cred. Sa vedem cati doritori ar fi.
Iar daca suntem multi, ori mergem cu mai multe masini, ori am putea inchiria ceva (dar e cam scump si nu stiu daca e voie sa iesi din tara).
Mini-bus? Nu prea-mi vine sa cred. Sa vedem cati doritori ar fi.
Iar daca suntem multi, ori mergem cu mai multe masini, ori am putea inchiria ceva (dar e cam scump si nu stiu daca e voie sa iesi din tara).
Un mini-bus cu 8-10 locuri ar fi ideal, eu cred ca s-ar gasi oameni care sa mearga. Dar cred ca pana la urma tot mai bine e cu autocarul.