2 din 3
2
5th Avenue Apple Store
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

tare nenea Jobs la youtube,

totusi sunt curios cum reuseste de fiecare data cand vorbeste, sa vorbeasca cu atata entuziasm de te lasa cu “gura apa”, adica -“ti curga balele” dupa noile produse ce urmeaza a fi lansate de apple.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

si ce daca s-a deschis un nou magazin? nu vad rostul de ce asa tam tam mare… e un magazin simplu. si aici produsele sunt pe bani.nimic nou sub soare.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
Derek - 22 Mai 2006 11:39 AM

si ce daca s-a deschis un nou magazin? nu vad rostul de ce asa tam tam mare… e un magazin simplu. si aici produsele sunt pe bani.nimic nou sub soare.

Tocmai aici e ideea…NU este un magazin simplu deloc, este o experienta mai placuta decat in alte parti. E cu totul diferit, de la design-ul magazinului pana la conceptul de 24h/365zile. Intra tu intr-un magazin cu computere Dell sau HP (oricum ei nu au retailing propriu) si incearca sa compari. Gandeste-te ca daca te trezesti la 3 dimineata ca nu stii ceva te duci pe 5th Avenue si baietii te rezolva pe loc…gratis.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Niste prieteni au incercat sa-mi cumpere un iTrip de la BestBuy. S-au dus, au incercat si apoi au comandat de pe Amazon. BestBuy - un client mai putin. La magazinul Apple m-as duce de placere, si fara sa cumpar, adauga genius bar si toate produsele vizibile din orice punct al magazinului si cred ca e cha-cinnggg pentru Apple. Nu e doar un magazin simplu. E un “statement” plus servicii unice.

P.S. Imi place si liftul, probabil pentru persoanele cu dizabilitati fizice. Chiar ma intrebasem din poze ce naiba, e unlike Apple sa nu faca o intrare si din asta…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.10.05

cum spunea si Jobs, lucrezi pana la 2 noaptea la un film la ceva 3d, su strica ceva si disperi sa nu pierzi ore de munca, iei mac-ul si te duci cu el la noul store si ti-l repara, inafara de asta din magazinele astea cumpara cel mai mult cei care trec de pe win pc sistems adica switcher, e un fel de biserica a convertirii smile)

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nevrozel - 22 Mai 2006 12:16 PM

Tocmai aici e ideea…NU este un magazin simplu deloc, este o experienta mai placuta decat in alte parti. E cu totul diferit, de la design-ul magazinului pana la conceptul de 24h/365zile. Intra tu intr-un magazin cu computere Dell sau HP (oricum ei nu au retailing propriu) si incearca sa compari. Gandeste-te ca daca te trezesti la 3 dimineata ca nu stii ceva te duci pe 5th Avenue si baietii te rezolva pe loc…gratis.

nu e vorba atat de vinzare cat de suport. la orice ora din zi si din noapte, daca ai o problema, te poti duce acolo si te rezolva

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

mda. desigur. am sa plec de aici din oradea acolo sa ma rezolve cu ceva. smile) ca idee e buna. dar tot nu ne alegem cu nimik din asta.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Derek - 22 Mai 2006 04:22 PM

mda. desigur. am sa plec de aici din oradea acolo sa ma rezolve cu ceva. smile) ca idee e buna. dar tot nu ne alegem cu nimik din asta.

Păi:

Located in the state of New York, New York City has a population of over 8.1 million within an area of 321 square miles (approximately 830 km²).

Tu, noi, mai puţini… pe rând, pe rând şi câte unul să ajungă la toată lumea maică.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

smile

http://www.apple.com/retail/fifthavenue/winners.html

Norocosii…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Inca un interviu cu Steve Jobs…

http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=fy12GtdDw8s&l=58&t=OEgsToPDskI0Z4d1oTOBTtndn6KcPXQX&fs=1&title=Steve Jobs on NBC Nightly News

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
szhoul - 21 Mai 2006 02:31 AM

mi-ar plăcea sa văd magazinul și eu…  trebuie să ne luăm vacanță băieți, ieșim din ro sa vedem un apple store

Pe bune: o punem de o excursie la Roma cand s-o deschide Apple Store-ul? Ne adunam mai multi, punem banii de benzina, conducem pe rand, gasim o pensiune prin Roma. Ar fi misto!

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

cica aka din roma ar fi in interiorul unui mall…
asa am auzit

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
altero - 01 Iunie 2006 09:12 PM

Pe bune: o punem de o excursie la Roma cand s-o deschide Apple Store-ul? Ne adunam mai multi, punem banii de benzina, conducem pe rand, gasim o pensiune prin Roma. Ar fi misto!

Misto ideea! Eu as merge. Dar cred ca o sa ne trebuiasca un mini-bus sau ceva…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mini-bus? Nu prea-mi vine sa cred. Sa vedem cati doritori ar fi.
Iar daca suntem multi, ori mergem cu mai multe masini, ori am putea inchiria ceva (dar e cam scump si nu stiu daca e voie sa iesi din tara).

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
altero - 02 Iunie 2006 12:57 PM

Mini-bus? Nu prea-mi vine sa cred. Sa vedem cati doritori ar fi.
Iar daca suntem multi, ori mergem cu mai multe masini, ori am putea inchiria ceva (dar e cam scump si nu stiu daca e voie sa iesi din tara).

Un mini-bus cu 8-10 locuri ar fi ideal, eu cred ca s-ar gasi oameni care sa mearga. Dar cred ca pana la urma tot mai bine e cu autocarul.

Semnătură 

⌘-N

2 din 3
2

‹‹ Stupid question...      500 de membrii... ››