Ciudatenie panou frontal iPhone?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Astazi cand tineam iPhonul meu 3G in soare puternic am observat 3 cerculete de dimensiuni egale pe panoul frontal, undeva in stanga speaker-ului (a castii, adica pe unde aud sunetul cand il tin la ureche :p ). Aceste 3 cerculete erau dispuse pe doua randuri, unul singur-singurel si pe randul doi celelalte 2 parca. Nu erau negre, caci altfel nu le-as fi observat probabil, ci gri.
M-am gandit eu ceva si am ajuns la urmatoarele supozitii :
- este normal, toate modelele (cel putin cele 3G) au asa ceva. Daca asta este cazul, la ce folosesc totusi ?
- nu este normal..doar mie mi s-a intamplat (din ce cauze oare?). Recunosc ca l-am conectat odat la iTunes-ul unui amic cu Windows..s-o fi suparat si i-au aparut bube ?
- mi s-a parut mie..deoarece nu mai am mai gasit nici un pic de soare pt a repeta experimentul..si am cautat ceva ! O fi de la soare..sau din cauza pisicii, cine stie..

Va rog comentati!

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj napoca
Macuser din: 12.03.07

si la mine e la fel. eu am zis ca va fi wi-fi sau ceva de genul., dar nu cred ca tre sa iti faci probleme.

Semnătură 

“La următoarea abatere cât de mică ai ban.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

He, he, alea-s senzorii. Ia pune degetul pe zona aia, sa vezi ca se stinge ecranul (ca atunci cand duci telefonul la ureche).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08

ciudatenie smile))))))))))))))))))))) aia sunt senzorii de apropiere…. smile))))))))))))))
asta intra in categoria celor cu difuzoarele smile))))

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Unul e senzorul de proximitate care funcționează doar în timpul unui apel.
Al doilea e senzorul ambiental care reglează luminozitatea, dacă a fost activată funcția din Settings.
Celelalte, probabil, fac parte din ciclul “Salut, ție și ascultătorilor noștri!” adică mijloace specifice de asigurare a siguranței cetățenilor, luptă împotriva terorismului, crizei economice etc smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator

Ce repede ati sarit..nu ma asteptam. Si s-a si stins subiectul cam repede!
Cred ca toma a inteles ce am vrut sa spun cu topicul asta :p (la acelasi lucru ma gandeam si eu in leg. cu cel de-al treilea senzor..)

Oricum ideea lui era alta(pe langa informarea mea si a publcului larg despre difuzoare si senzori). Se pare ca umorul meu e luat prea in serios red face

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Ca să-l completez pe toma, uite detaliile de pe site-ul Apple
http://www.apple.com/iphone/features/sensors.html

Acum, să ai telefonul şi să nu te fi uitat măcar o singură dată la prezentarea lui… hmmmm, acolo ai fi găsit şi acest detaliu. Eu m-am uitat peste toate tutorialele şi broşurile şi… etc.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator

http://justanothergeeksite.com/forum/index.php?topic=83.0

La noi se da si legea aia cu ascultatul telefoanelor, oare o fi acoperit si aspectul asta ?

Si ar mai fi si de discutat de ce senzorii au forma literei ‘J’. E un mesaj, ceva ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Alex Andreescu - 08 Martie 2009 05:22 PM

http://justanothergeeksite.com/forum/index.php?topic=83.0

La noi se da si legea aia cu ascultatul telefoanelor, oare o fi acoperit si aspectul asta ?

Si ar mai fi si de discutat de ce senzorii au forma literei ‘J’. E un mesaj, ceva ?

Sper ca nu ai luat totul in serios!!
Articolul din link-ul tau e o parodie, o gluma!
J - e de la JESUS cool cheese

Mi-a placut finalul din articol:
Jesus-mobe-toting spooks will shortly be able to covertly harvest your face using Multitouch and put it into a secret government database for use by council bin nazis, special-powers police, moralistic smut crusaders etc.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)