net si mac
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.07.08

de cateva zile netul face figuri. am net cu pppoe si o luna-doua a mers decent, pana alaltaieri cand a incetat sa mai existe..pe iMac..am restartat modemu, am bagat din nou parola si account name..nimic…am bagat lan-ul pe macbook si a mers…am scos dupa cateva ore cablul si m-am intors la imac..poate-poate…si o mers! si ieri o picat iar, si l-am bagat la macbook si dupa o grmada de clickuri(connect/disconnect) si-o dat drumul…si azi am incercat iar pe iMac si nimic. acum scriu de pe pro dar nu imi convine sa stau cu laptopu intr-un singur loc…are cineva idee despre ce se-ntampla cu netul,lanul,macul,sau ce-o mai fi pe langa?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
hhh - 08 Martie 2009 07:28 PM

de cateva zile netul face figuri. am net cu pppoe si o luna-doua a mers decent, pana alaltaieri cand a incetat sa mai existe..pe iMac..am restartat modemu, am bagat din nou parola si account name..nimic…am bagat lan-ul pe macbook si a mers…am scos dupa cateva ore cablul si m-am intors la imac..poate-poate…si o mers! si ieri o picat iar, si l-am bagat la macbook si dupa o grmada de clickuri(connect/disconnect) si-o dat drumul…si azi am incercat iar pe iMac si nimic. acum scriu de pe pro dar nu imi convine sa stau cu laptopu intr-un singur loc…are cineva idee despre ce se-ntampla cu netul,lanul,macul,sau ce-o mai fi pe langa?

Cred că, ha-ha-ha, ai mulți pitici și mulți elfi și multe elfițe care-ți umblă prin setări, pe la codări…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.07.08

Sarumana pentru raspuns, am pus intrebarea in ideea ca cineva o sa imi dea poate un raspuns bine intentionat nu ironii de IT-ist atoatestiutor. Daca nu ai chef sa raspunzi sau nu ai ce altceva sa faci, next time nu te mai deranja.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

ai bagat parola si account name si ce fel de “nimic” s-a intamplat? un mesaj de eroare, ceva anume?
deschide si tu aplicatia Console, selecteaza “All Messages” si citeste ce zice p’acolo cand incerci autentificarea.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
hhh - 08 Martie 2009 07:37 PM

Sarumana pentru raspuns, am pus intrebarea in ideea ca cineva o sa imi dea poate un raspuns bine intentionat nu ironii de IT-ist atoatestiutor. Daca nu ai chef sa raspunzi sau nu ai ce altceva sa faci, next time nu te mai deranja.

Iar supăr pe cineva. Păi să-ți explic: la asemenea date de identificare (pun și nu merge, pun dincolo și merge), ce vrei să-ți spun? Te asigur că cereri de ajutor de acest tip au fost cu zecile, în final reclamantul spunea senin că uitase să spună tocmai detaliul esențial, că – de ex. – ieri i-a umblat soția în setări sau el a umblat și uitase etc. etc.
Dacă dai detalii, spui clar și coerent ce ai făcut și ce nu ai făcut, poate reușește cineva să te ajute. Eu speram că ai înțeles din mica glumă. Constat că nr. de supărăcioși pe metru pătrat a cam crescut pe acest forum. Eu știam că simțul umorului este o parte componentă a omului educat. Îmi pare sincer rău că m-am înșelat și mă retrag.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Heaven 9, ROT
Macuser din: 15.09.07

hhh esti sigur ca ai resetat un “modem”? ma indoiesc, cheama pe cineva sa iti configureze routerul wireless, ca sa nu mai stai intr-un singur loc. in general il poti configura accesand http://192.168.1.1 , ii spui ca ai conexiune ppp0e, ce username si parola ai si ar trebui sa-ti mearga automat pe fiecare apple in parte, fie ca este portabil sau nu, lan sau wifi.

Semnătură 

survolaj

‹‹ Mass Mess in YM      ActiveX si safari ››