Este vorba despre un iBook G3 600MHZ, 640 SDRAM, 16VRAM. Ma intereseaza ce OSX recomandati pentru a fi instalat? Panther sau Tiger? Evident, ma refer aici la performanta cat se poate mai buna (scoatem din calcul Dashboard si alte nebunii mancatoare de resurse).
Si eu ma gandesc tot la Tiger insa vreau sa aud si parerile voastre. Sper ca cei 640SDRAM sa faca fata acceptabil. Oricum nu o sa tin multe aplicatii deschise sau sa folosesc cine stie ce programe performante pe el. Cel mai probabil am sa incerc sa il conving pe tata sa il foloseasca.
Daca te referi la iMac CoreDuo… deja sunt pe jos de ras. Nu poti compara cei 512DDRAM2 667MHZ ai tai cu cei 640SDRAM 100MHZ ai mei. E diferenta de la cer la pamant.
Oricum, mersi de gandurile bune.
Si eu am obs pe Mac Mini pe vremea cand aveam doar 250 Ram, ca Tiger merge mult mai bine. Am mai zis eu si de faza cu texturile metalice de la ferestre & stuff… Tiger e gandit mai inteligent.
Desigur.. nici eu nu ma gandesc la Dashboard & stuff. Dar.. Tiger iti recomand si eu. Gandeste-te ca e facut dupa Panther si nu invers. deci au rezolvat automat problemele de performanta
Este vorba despre un iBook G3 600MHZ, 640 SDRAM, 16VRAM. Ma intereseaza ce OSX recomandati pentru a fi instalat? Panther sau Tiger? Evident, ma refer aici la performanta cat se poate mai buna (scoatem din calcul Dashboard si alte nebunii mancatoare de resurse).