Intrebare…
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Este vorba despre un iBook G3 600MHZ, 640 SDRAM, 16VRAM. Ma intereseaza ce OSX recomandati pentru a fi instalat? Panther sau Tiger? Evident, ma refer aici la performanta cat se poate mai buna (scoatem din calcul Dashboard si alte nebunii mancatoare de resurse).

So, ce parere aveti? Shoot.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

eu din ce am vazut, panther se misca mai incet decat tiger pe un mini…
concluzia este ca s-ar misca mai repede cu tiger, din cate am incercat eu…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Daca nu trebuie sa dai bani in plus, Tiger.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si eu ma gandesc tot la Tiger insa vreau sa aud si parerile voastre. Sper ca cei 640SDRAM sa faca fata acceptabil. Oricum nu o sa tin multe aplicatii deschise sau sa folosesc cine stie ce programe performante pe el. Cel mai probabil am sa incerc sa il conving pe tata sa il foloseasca. smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.11.05

la mine cu 512 se misca mai bine decat am mi-am dorit,asa ca o sa fie bine si la tine cu atatia rami

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Daca te referi la iMac CoreDuo… deja sunt pe jos de ras. Nu poti compara cei 512DDRAM2 667MHZ ai tai cu cei 640SDRAM 100MHZ ai mei. E diferenta de la cer la pamant. smile
Oricum, mersi de gandurile bune. smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cel mai bine sa le incerci pe amandoua.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Si eu am obs pe Mac Mini pe vremea cand aveam doar 250 Ram, ca Tiger merge mult mai bine. Am mai zis eu si de faza cu texturile metalice de la ferestre & stuff… Tiger e gandit mai inteligent.
Desigur.. nici eu nu ma gandesc la Dashboard & stuff. Dar.. Tiger iti recomand si eu. Gandeste-te ca e facut dupa Panther si nu invers. deci au rezolvat automat problemele de performanta wink

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

eu am un ibook g3 in 700Mhz cu 256 de SDRAM, tiger-ul merge brici cu tot cu dashboard, chiar nu am de ce sa ma plang…

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
nevrozel - 21 Mai 2006 10:30 PM

Este vorba despre un iBook G3 600MHZ, 640 SDRAM, 16VRAM. Ma intereseaza ce OSX recomandati pentru a fi instalat? Panther sau Tiger? Evident, ma refer aici la performanta cat se poate mai buna (scoatem din calcul Dashboard si alte nebunii mancatoare de resurse).

So, ce parere aveti? Shoot.

tiger

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…