salutare!
n-a mai postat nimeni în topicul ăsta de ceva vreme da’ am găsit eu că-i nimerit să pun o întrebare aici…
folosesc Yhaoo Messenger și pot spune că sînt foaret mulțumit de el, că știe de toate, de la chat la video și merge fără probleme… o singură chestie mă enervează (în uindouz era simplu), poate nu știu eu s-o fac, poate nu știe YM.. cum dreak’ trimiți mesaj la grup? că-i nashpa să dai mesaje la 60-70 de oameni pe rînd…
merçi anticipat!
[ Modificat: 11 Martie 2009 10:14 PM de Administrator ]
pai ce altceva e un mesaj la 60-70 de persoane odata?
tu cum il numesti?
dealtfel, YM de mac nu difera prea mult de YM de PC - sunt aceleasi setarile si comenzile
dreptate ai… sînt la fel în mare majoritate. numa’ cu chestia asta nu mă descurc…
la uindouz selectai grupul, click dreapta, “send instant message to all group” și gata… la mac nu merge treaba așa… asta-i problema mea, nu găsesc comanda asta care să-mi permită IM la tot grupul…
si eu m am confruntat cu aceasi problema si am ajuns la concluzia ca nu poti da mass de pe Y Messengeru` de pe MAC….avand in vedere ca am studiat problema din scoartza in scoartza acum nu stiu ce sa zic….sa nu fi studiat in deajuns…...si hais a fim seriosi massu e mass spamu e spam….
“Massuriel de messenger” e un excelent nume de manelist elf.
Si ca sa nu mi-o iau iar pe coaja ca-s off-topic, repet si eu: nu se poate. Si cu cit mai multe lucruri vor impiedica pe internautii din galaxie sa trimita mesaje in masa, cu atit mai fericiti vom fi.
Iar alora care nu pricep ce ne tot sclifosim atita cind ne trimit ei astfel de mesaje, deci l fak o dediktie ultraspeciala MERITA SA VEDETI SUPER TARE: http://www.youtube.com/watch?v=ps2_U4P6NC0