Salutare! Ma numesc Lotzi si sunt utilizator Windows de cca 10-ani.A-si vrea sa experimentez ceva nou si m-am gindit sa incerc Mac OS-ul ,daca se poate cumva instala pe un PC tipic comercial?!!!
[ Modificat: 12 Martie 2009 03:32 AM de Administrator ]
Salutare Burebista ! Sau preferi Dacul? Am citit ceva despre mac-uri ,dar raspunsurile nu sunt cele pe care le caut. De unde se poate downloda Os-ul si cum se instaleaza? Stii ,sunt ca un copil care inva ta sa mearga, deh e ceva nou si am inteles mult mai ‘‘sigur’’ decat Windows.
Fiind off-topic, o sa incerc sa fiu scurt: cum vrei sa fii ajutat? Sa-ti explice cineva tot procesul de instalare in scris, prin vreo cateva mii de caractere? Ceea ce ceri tu e ilegal (nu ca as fi eu vreun sfant imaculat, dar asta e legea p-aci) si oricum e mai rapid sa pui mana si sa citesti, respectiv sa te chinui un pic. Vei afla ca, daca incercarea ta va avea un rezultat satisfacator, e mai placut sentimentul ca ai facut tu ceva (chiar si o piratare), decat sa-ti dea cineva mura-n gura… In plus: cate persoane ai ajutat tu la viata ta care au lasat o adresa de mail pe un forum si o rugaminte superficiala?
Cineva a spus,cind sa inventat www-ul ca ‘informatia este pentru toti’’ ,si cine nu vrea sa-i umbli in camara nu are decat sa-si securizeze datele ! Nu,nu vreau citeva mii de caractere ,vreau doar un raspuns simplu, merge MacOs pe PC sau nu! Atat si nimic mai mult!Linuxul merge dar e greoi .Stiiu ca Mac-ul e exclusivit dar nu am crezut ca e char asa de exclusivist .Am inteles baieti nu va mai stresez .O seara buna!