Intrebare generala!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.03.09

Salutare! Ma numesc Lotzi si sunt utilizator Windows de cca 10-ani.A-si vrea sa experimentez ceva nou si m-am gindit sa incerc Mac OS-ul ,daca se poate cumva instala pe un PC tipic comercial?!!!

[ Modificat: 12 Martie 2009 03:32 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ola
toate datele de care ai nevoie le găsești pe forum la softpedia wink
acest forum are altă politică wink
o găsești descrisă aici: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewannounce/4849_6/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Salutare Burebista ! Sau preferi Dacul? Am citit ceva despre mac-uri ,dar raspunsurile nu sunt cele pe care le caut. De unde se poate downloda Os-ul si cum se instaleaza? Stii ,sunt ca un copil care inva ta sa mearga, deh e ceva nou si am inteles mult mai ‘‘sigur’’ decat Windows.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

yap…
nu ai citit deloc linkul pe care ți l-am dat mad

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

OK! Am inteles! Dar daca vrea cineva sa ma ajute ma poate contacta pe .! By BY !                                            my bad! sory!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Fiind off-topic, o sa incerc sa fiu scurt: cum vrei sa fii ajutat? Sa-ti explice cineva tot procesul de instalare in scris, prin vreo cateva mii de caractere? Ceea ce ceri tu e ilegal (nu ca as fi eu vreun sfant imaculat, dar asta e legea p-aci) si oricum e mai rapid sa pui mana si sa citesti, respectiv sa te chinui un pic. Vei afla ca, daca incercarea ta va avea un rezultat satisfacator, e mai placut sentimentul ca ai facut tu ceva (chiar si o piratare), decat sa-ti dea cineva mura-n gura… In plus: cate persoane ai ajutat tu la viata ta care au lasat o adresa de mail pe un forum si o rugaminte superficiala?

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Cineva a spus,cind sa inventat www-ul ca ‘informatia este pentru toti’’ ,si cine nu vrea sa-i umbli in camara nu are decat sa-si securizeze datele ! Nu,nu vreau citeva mii de caractere ,vreau doar un raspuns simplu, merge MacOs pe PC sau nu! Atat si nimic mai mult!Linuxul merge dar e greoi .Stiiu ca Mac-ul e exclusivit dar nu am crezut ca e char asa de exclusivist .Am inteles baieti nu va mai stresez .O seara buna!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

răspunsul l-ai primit de la inceput
nu citeva mii de caractere, ci doar citeva, care pot fi citite repede
de înțeles, înțelege fiecare cum poate