Ma uitam prin update-uri pt aplicatiile din AppStore si am vazut update-ul la Remote. Evident ma uit sa vad “What’s new in this version” si vad ce e incercuit in poza atasata. iTunes 8.1 deci :D…..e semn ca e aproape si ca se apropie un nou firmware iPhone….sper (in ultimile dati au fost apropiate ca data ambele update-uri)! Hai cu BT transfer si copy&paste;!
Mda am cautat ceva mai atent si am ajuns pe pagina de download itunes de la Apple si au si ei acolo un Badge cu “iTunes 8.1 coming soon”. Era in fata mea tot timpu da nu am bagat de seama..lol. In oricecaz tot sper la un nou iPhone firmware :D…iubesc la nebunie acest “iphone update frenzy” :D
”Apple has announced some of the new features that will be in the upcoming release of iTunes 8.1. This information was posted on the iTunes “What’s New” page.”
toate alea sunvalabile de la 8.0.0 in sus….aici era vb de 8.1….adik numai ce e in josu paginii…dar mai mult de atat e vb de un firmware iPhone..>SPER! :D
Spun un nou firmware iPhone pt ca in ultimile dati update-urile iTunes nu s-au aflat la mare distantza de ce le de iPhone. Nu se stie nimik sigur.
Pt inceput cam asta e nou in 8.1:
Nu incurcati treburile! Pe 17 martie o sa fie o conferinta de prezentare a iphone OS 3. Atat. E foarte putin probabil ca va fi disponibil imediat. Aminti-va pentru iphone OS 2, a durat cateva luni bune intre prezentare si aparitie.
Dap dap dap…..am stiut eu ceva…yuhuuu!! Sa inceapa iar mania update-ului de iPhone!!! Abia astept sa vad ce ne pregatesc pt 3.0!! Si poate scot si un nou iPhone….asta ar fi maxim de belea!
Două discuții noi deschise pe același subiect la interval de cîteva ore. S-au unit aici. Va rămîne cu acest nume deoarece zvonurile indică un posibil 3.0.
ma baieti ma.. va tot aud pe toti cu Copy Pasteu’ asta.. la ce va trebuie asa ceva? ca m-ati facut curios.. adik sunt o gramada de functii importante care ar merita adaugate, dar copy pasteu’ asta nici ca mi-ar fi trecut prin minte, ma jur..
dati copy paste la text din notes in mesaje, sau ce?