8 din 10
8
iphone 3.0 firmware…
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.10.06

Puteti descarca iPhone 3.0 de aici:

Nu am citit regulamentul

A fost re-uploadat…

De asemenea, mai jos puteti gasi modalitatea de downgrade in caz ca nu sunteti multumiti sau ceva nu e in regula:

http://www.modmyi.com/forums/general/529411-downgrade-2-2-1-3-0-a.html

Sper sa va fie de folos…

[ Modificat: 21 Martie 2009 02:20 AM de toma ]
 Semnătură 

  A gresi este omeneste… A da vina pe altul este si mai omeneste…  

http://www.nextsteptravel.ro

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 24.10.06

Mentionez ca este vorba, evident, de o varianta beta a noului sistem de operare… cu tot ceea ce implica acest lucru…

Semnătură 

  A gresi este omeneste… A da vina pe altul este si mai omeneste…  

http://www.nextsteptravel.ro

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

http://blog.iphone-dev.org/post/87410307/itchy-update-fingers
Deci nu dati update decat daca aveti iphone 2g (“For the 2G iPhone, the baseband is the same as before, and in fact your 2G unlock will stay without your needing to do anything special. For 2G only though!” - musclenerd) ... restul cu 3g, trebuie sa mai asteptam.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Toti trebuie sa astepte indiferent. Daca nu esti inscris la programul de dev. (cel platit) nu poti activa telefonu. Ramai cu el blocat ... Degeaba pe 2G nu se modifica basebandul, si degeaba cei care au un iphone cu contract (Orange de ex. in RO) pot folosi functiile gsm ale telefonului, daca nu il poti activa momentan.
Probabil, in urmatoarele zile, saptamani o sa apara o versiune quickpwn/pwnage ce suporta 3.0beta.
Acel ghid de mai sus pt. downgrade, nu merge , e o prostie, asa ca ,cine a luat ipsw-ul 3.0 de pe net sa nu faca un update aiurea ca asa ramane cu el mult timp de acum; doar daca cineva de aici de pe forum, care este inscris in program vrea sa faca o fapta buna si inscrie telefoane ca unitati de teste

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Corect. Cred ca ar fi bine daca s-ar posta pe homepage un anunt prin care sa se explice clar riscurile celor mai “nerabdatori”.

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.09.08
mirceahr - 18 Martie 2009 05:00 PM

... doar daca cineva de aici de pe forum, care este inscris in program vrea sa faca o fapta buna si inscrie telefoane ca unitati de teste

Eu sunt inscris in program (cu certificare) si am instalat 3.0 fara probleme si merge ok. La ce te referi cand zici ca trebuiesc inscrise telefoanele ca unitati de testare?

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRank
Member

Se refera la faptul ca daca respectivul iPhone(UUID-ul acestuia) nu este inscris in baza de date Apple de un developer certificat(cont platit) nu se poate activa.

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRank
Jr. Member

I see… e cineva dispus sa faca un test? Pot sa-l inscriu eu!

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cum merge beta-ul? Ai incercat MMS-urile? copy/paste/cut? .... sau celelalte treburi?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRank
Member
rfm - 18 Martie 2009 05:33 PM

I see… e cineva dispus sa faca un test? Pot sa-l inscriu eu!

Ai PM :D

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRank
Jr. Member
goosebumps4 - 18 Martie 2009 05:35 PM

Cum merge beta-ul? Ai incercat MMS-urile? copy/paste/cut? .... sau celelalte treburi?

Are ceva buguri, mai ales la applicatia iPod, la video si la muzica ... merge cam greu sau i-a lista de la inceput. Nu am avut timp sa ascult multa muzica.

La MMS nu am testat pentru ca nu am optiunea si nici nu ma intereseaza acest future!

In rest ai tot ce s-a prezentat si la conferinta si ale multe chichite schimbate.

Search-ul este superb ... se misca repede si rezultatele sunt afisate corect.

Copy/paste este superb cum l-au implementat.

Voce memos nu vrea sa imi mearga ... se blocheaza si cu el si telefonul si il deblochez dupa ce tin apasat pe butonul de power cateva secunde.

P.S. Stefanel a fost primul care mi-a dat direct UID-ul telefonului, asa ca asteptam sa vedem daca ii merge lui. Sunt chiar curios.

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRank
Jr. Member

Am sa adaug un device care este 3G si are abonament Orange, altfel se pare ca nu merge, din ce scriu cei de la Apple!

................................

By installing iPhone OS 3.0 beta software on your Authorized Test Devices, these Devices are permanently “locked” into testing mode and cannot be restored to earlier versions of iPhone OS.

Development on iPhone requires activation with your carrier network. Please activate your device prior to installing iPhone OS 3.0 beta software. If your device has not been activated, you may not be able to do so after you have installed iPhone OS 3.0 beta software. If you do not have a carrier network in your region or do not require access to iPhone features (camera, GPS, phone), iPod touch can be used for development and testing.

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

In primul rand : Multumesc Marius ca m-ai adaugat.
In al doilea rand : merge smile  am iphone 3.0beta. In cursul zilei, seara cel tarziu, am sa fac un mic review pt. cine este interesat
In cateva minute, va spun daca se poate face sau nu downgrade, desi ma indoiesc

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Looking forward to it mirceahr…..
Ma gandesc oare daca vor scoate cei de la dev team ceva pentru unlock la beta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRank
Jr. Member

Nu merge facut downgrade, si sigur ca cei de la iphone-dev vor scoade zilele urmatoare ceva.

8 din 10
8