eu zic ca chiar daca au anuntat no multitasking si backgrounding asta nu inseamna musai ca nu
o sa fie incluse pina atunci… nu cred ca e problema de puterea procesorului, exista smartphone-uri
cu procesoare mult mai slabe care se descurca onorabil cu astfel de features.
Un mic update….WWDC 2009 o sa fie intre 8-12 Iunie..deci mai mult ca sigur si 3.0 atunci. Cat de cat o data mai exacta…asta ca sa stim cu cat ne mai prelungim amaru :D
@boboc : ce are una cu alta?! crezi ca apple face serviciul de push pt. google? google v-a introduce push cand o sa vrea, ce are Os-ul 3.0 al lui Apple cu push-ul pt. gmail ? Nu confunda notificarile prin push pt. aplicatii cu serverul de mail….nu are nicio legatura una cu alta…
stiu ca google trebuie sa ofere serviciul si nu apple dar ma gandeam ca odata cu lansarea 3.0 ar fi momentul si ma gandeam ca developerii pot vedea asta.
Google ofera push pentru contacte si calendar prin microsoft exchange,sper sa apara si pentru mail.
A aparut iPhone 3.0 beta2 firmware. Bineinteles pentru developeri. Cei care l-au încercat spun că sunt îmbunătăţiri substanţiale de performanţă. Aşteptăm un review in româna.