Am incercat si eu acum de dimineata si ori nu am mai gasit ori au sters link-ul respectiv.Eram curios sa vad un preview direct de la ei ca altfel pe net sunt o gramada de speculatii la ce va avea sau ce nu.Asteptam oficialul de azi.
iphone os 3.0 NU apare in cateva saptamani. peste o saptamana este preview-ul dupa care mai dureaza cateva luni pana aparea versiunea finala. cel mai probabil in iunie, deodata cu un nou iphone. cititi stirile pana la capat, ca nu confuzati oamenii.
daca va aparea in cateva luni cu siguranta va fi cu un nou iphone si cred ca se va putea face update de la 2.2 la 3.0.
nu am avut prima generatie de iphone dar din cate imi aduc aminte se putea face update de la 1.4 la 2.0 contra unei anumite sume,sau ma insel?
banuiesc ca da ora din california.
oricum versiunea 3.0 cu siguranta va aduce multe schimbari(in bine) pentru ca deja concurenta pe piata smartphone-urilor isi spune cuvantul,pe zi ce trece mai apare cate un rival si nu cred ca e un avantaj pentru apple sa aiba atatea inconveniente gen copy/paste,impartirea apelurilor in 3 categori,missed/dialled/received/stergerea unui singur alel si asa mai departe.
iphone os 3.0 NU apare in cateva saptamani. peste o saptamana este preview-ul dupa care mai dureaza cateva luni pana aparea versiunea finala. cel mai probabil in iunie, deodata cu un nou iphone. cititi stirile pana la capat, ca nu confuzati oamenii.
daca va aparea in cateva luni cu siguranta va fi cu un nou iphone si cred ca se va putea face update de la 2.2 la 3.0.
nu am avut prima generatie de iphone dar din cate imi aduc aminte se putea face update de la 1.4 la 2.0 contra unei anumite sume,sau ma insel?
iPhone a avut intotdeauna update gratis…pretul era numai pt cei care au iPod Touch. Nu se pune problema unui cost la update-ul 3.0 pt orice versiune de iPhone.
Copy/Paste in 3.0 cred ca e destul de sigur, adica pana si banner-ul are o foarfeca si un tub de lipici peste o plansa, deci e destul clar mesajul (sper)
Totusi, e cazul ca 3.0 sa vina cu altceva, numai c/p . Ramane de vazut
Copy/Paste in 3.0 cred ca e destul de sigur, adica pana si banner-ul are o foarfeca si un tub de lipici peste o plansa, deci e destul clar mesajul (sper)
... Foarfeca si lipiciul au fost puse de altii, nu fac parte din bannerul original facut de Apple…