7 din 10
7
iphone 3.0 firmware…
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Speram la un Springboard mai inteligent, dar ma bucur de note si de CalDAV. Restul e apa de ploaie pentru mine…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Pe mine, deşi e un lucru minor, cel mai mult mă încântă din aceste update-uri, tastatura în landscape raspberry

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Va fi dumnezeiasca cand vrei sa scrii un sms sau mail.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

Ce ziceti, ne procopsim oare si cu un iPhone nou?

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05
Cookie503 - 18 Martie 2009 03:23 AM

Prin vara poate..odata cu OS 3.0 sau pe aproape.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu zic ca nu. Nu vor respecta “traditia”. Acest 3G a fost lansat deoarece primul model a plecat cu unele lipsuri majore, l-au lansat in graba, contra timp.
3G-ul pare sa fie destul de complet din punct de vedere hardware, cu update-uri bune de soft… e un telefon bun.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08
Ǻndяei - 18 Martie 2009 03:48 AM

Eu zic ca nu. Nu vor respecta “traditia”. Acest 3G a fost lansat deoarece primul model a plecat cu unele lipsuri majore, l-au lansat in graba, contra timp.
3G-ul pare sa fie destul de complet din punct de vedere hardware, cu update-uri bune de soft… e un telefon bun.

Hai ca eu nu cred ca in anul 2009 vom ramane cu un telefon cu camera de 2 megapixeli, fara video (total neinteresante pt mine oricum, dar faceam comparatie cu piata)  si un spate de plastic, cand toate smartfounurile astea ‘respectabile’ sunt din aluminiu (ca si macurile, de altfel). Apple e recunoscut pt inovatii, e aiurea sa aiba tehnologia anului 2009 pe hardware-ul din 2005…
Oricum, eu sper la un upgrade, dar nu astept iphone-ul, ci ipod touch, ca ala ma intereseaza. Cand a aparut generatia a 2a, m-am hotarat sa astept pana la a 3a pentru un upgrade…

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08
vance - 18 Martie 2009 04:05 AM
Ǻndяei - 18 Martie 2009 03:48 AM

Hai ca eu nu cred ca in anul 2009 vom ramane cu un telefon cu camera de 2 megapixeli, fara video (total neinteresante pt mine oricum, dar faceam comparatie cu piata)  si un spate de plastic, cand toate smartfounurile astea ‘respectabile’ sunt din aluminiu (ca si macurile, de altfel). Apple e recunoscut pt inovatii, e aiurea sa aiba tehnologia anului 2009 pe hardware-ul din 2005…
Oricum, eu sper la un upgrade, dar nu astept iphone-ul, ci ipod touch, ca ala ma intereseaza. Cand a aparut generatia a 2a, m-am hotarat sa astept pana la a 3a pentru un upgrade...

Si eu am zis la fel. Astept cu nerabdare generatia a 3a

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ok, prezentarea tocmai a fost publicata pe site-ul Apple
http://events.apple.com.edgesuite.net/0903lajkszg/event/index.html

Probabil o sa apara si in iTunes curand…

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.09.08

Chiar acum am facut update la iPhone firmware la 3.0. Atentie pt cei care vor sa aiba jailbreak ... cei de la Apple specifica ca o data ce ai instalat 3.0 nu mai poti sa instalezi o versiune mai veche decat 3.0, dar o sa asteptam sa vedem ce zici si cei del a iphone-dev.org smile

Oricum se pare ca sunt destul de multe lucruri interesante in acest update. Maine o sa am mai mult timp sa ma joc cu el si o sa va tin la curent.

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.04.08

voi ati observat spre sfarsitul prezentarii ca unele optiuni din os 3.0 nu o sa fie disponibile pe iphone 2g? cum ar fi stereo bluetooth ?
murphy chiar nu doarme : singurul lucru la care speram si nu e pe 2g. si upgrade la 3g-ul de plastic nu fac. asta e.

Semnătură 

MBP 2,2 15-inch
Iphone 1.1.3 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
radug - 18 Martie 2009 06:33 AM

voi ati observat spre sfarsitul prezentarii ca unele optiuni din os 3.0 nu o sa fie disponibile pe iphone 2g? cum ar fi stereo bluetooth ?
murphy chiar nu doarme : singurul lucru la care speram si nu e pe 2g. si upgrade la 3g-ul de plastic nu fac. asta e.

Yeah I know….it sucks ass big time…caca maca…..cand am auzit prima oara de BT Stereo am zis Aleluia…..asta ca sa zica cacanaru ala la sf ca nu merge si pe 2G! Huooooo bah!
De MMS….ura si la gara….sunt asa trist!
Asta e imi iau 3G…parca ma simt mai bine :D

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

posibiltatea de turn by turn navigation apps! Asteptam de mult o aplicatie de la TomTom pt navigatie, sa pot cumpara doar hartile care ma intereseaza (direct din aplicatie)! Sper ca o sa scoata asa ceva!
push notifications, acum aplicatiile de IM vor fi utilizabile!

Mi se pare un update serios! Poate doar multitasking-ul lipseste, in rest sunt multumit de ce scot, pacat ca mai avem de asteptat inca vreo cateva luni.

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

A aprut prezentarea si in iTunes

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Hehe, eu zic ca il lanseaza in vara, poate o sa il lanseze de-odata cu snow leopard-ul :D ... cine stie, poate la WWDC.

[ Modificat: 18 Martie 2009 02:59 PM de goosebumps4 ]
 Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

7 din 10
7