Eu zic ca nu. Nu vor respecta “traditia”. Acest 3G a fost lansat deoarece primul model a plecat cu unele lipsuri majore, l-au lansat in graba, contra timp.
3G-ul pare sa fie destul de complet din punct de vedere hardware, cu update-uri bune de soft… e un telefon bun.
Eu zic ca nu. Nu vor respecta “traditia”. Acest 3G a fost lansat deoarece primul model a plecat cu unele lipsuri majore, l-au lansat in graba, contra timp.
3G-ul pare sa fie destul de complet din punct de vedere hardware, cu update-uri bune de soft… e un telefon bun.
Hai ca eu nu cred ca in anul 2009 vom ramane cu un telefon cu camera de 2 megapixeli, fara video (total neinteresante pt mine oricum, dar faceam comparatie cu piata) si un spate de plastic, cand toate smartfounurile astea ‘respectabile’ sunt din aluminiu (ca si macurile, de altfel). Apple e recunoscut pt inovatii, e aiurea sa aiba tehnologia anului 2009 pe hardware-ul din 2005…
Oricum, eu sper la un upgrade, dar nu astept iphone-ul, ci ipod touch, ca ala ma intereseaza. Cand a aparut generatia a 2a, m-am hotarat sa astept pana la a 3a pentru un upgrade…
Hai ca eu nu cred ca in anul 2009 vom ramane cu un telefon cu camera de 2 megapixeli, fara video (total neinteresante pt mine oricum, dar faceam comparatie cu piata) si un spate de plastic, cand toate smartfounurile astea ‘respectabile’ sunt din aluminiu (ca si macurile, de altfel). Apple e recunoscut pt inovatii, e aiurea sa aiba tehnologia anului 2009 pe hardware-ul din 2005…
Oricum, eu sper la un upgrade, dar nu astept iphone-ul, ci ipod touch, ca ala ma intereseaza. Cand a aparut generatia a 2a, m-am hotarat sa astept pana la a 3a pentru un upgrade...
Si eu am zis la fel. Astept cu nerabdare generatia a 3a
Chiar acum am facut update la iPhone firmware la 3.0. Atentie pt cei care vor sa aiba jailbreak ... cei de la Apple specifica ca o data ce ai instalat 3.0 nu mai poti sa instalezi o versiune mai veche decat 3.0, dar o sa asteptam sa vedem ce zici si cei del a iphone-dev.org
Oricum se pare ca sunt destul de multe lucruri interesante in acest update. Maine o sa am mai mult timp sa ma joc cu el si o sa va tin la curent.
voi ati observat spre sfarsitul prezentarii ca unele optiuni din os 3.0 nu o sa fie disponibile pe iphone 2g? cum ar fi stereo bluetooth ?
murphy chiar nu doarme : singurul lucru la care speram si nu e pe 2g. si upgrade la 3g-ul de plastic nu fac. asta e.
voi ati observat spre sfarsitul prezentarii ca unele optiuni din os 3.0 nu o sa fie disponibile pe iphone 2g? cum ar fi stereo bluetooth ?
murphy chiar nu doarme : singurul lucru la care speram si nu e pe 2g. si upgrade la 3g-ul de plastic nu fac. asta e.
Yeah I know….it sucks ass big time…caca maca…..cand am auzit prima oara de BT Stereo am zis Aleluia…..asta ca sa zica cacanaru ala la sf ca nu merge si pe 2G! Huooooo bah!
De MMS….ura si la gara….sunt asa trist!
Asta e imi iau 3G…parca ma simt mai bine :D
posibiltatea de turn by turn navigation apps! Asteptam de mult o aplicatie de la TomTom pt navigatie, sa pot cumpara doar hartile care ma intereseaza (direct din aplicatie)! Sper ca o sa scoata asa ceva!
push notifications, acum aplicatiile de IM vor fi utilizabile!
Mi se pare un update serios! Poate doar multitasking-ul lipseste, in rest sunt multumit de ce scot, pacat ca mai avem de asteptat inca vreo cateva luni.