Atât, că și așa mi-o merge vestea că-s cârcotaș.
E in regula. Daca nu doream un feedback, nu ceream unul. Orice idee, orice parere este binevenita. Doar asa pot sa-mi dau seama unde am gresit. Uneori sunt absorbit de anumite detalii tehnice care imi dau bataie de cap si uit sa ma concentrez si pe alte aspecte.
Totusi, punctual unele observatii:
1. Pagina de inceput, am conceput-o ca si o coperta. Iti poate trezi interesul sau nu. In al doilea caz, nasol pentru mine. Ai perfecta dreptate la chestia cu HOME.
2. Fonturile nu sunt chiar un mix facut alandala. In general, este perfect valabil sa folosesti un anumit tip de font pentru titluri si altul pentru bodytext. Eu, in general asa am lucrat. Doar ca se prea poate ca din cauza ca nu ai fontul sa il inlocuiasca cu altceva. Habar nu am cum merge treaba cu fonturile pe browsere. Am folosit Adobe Carslon. Am crezut ca este general, din moment ce eu il am atat pe MAC cat si pe PC. Site-ul a fost lucrat si la lucru, si fontul l-am avut si acolo pe PC. Acum, sunt convins ca vor fi oricand adepti pentru fonturile cu serife si adepti pentru fonturile fara. Intr-o revista de design am vazut ca acest font, Adobe Carslon, este un font des folosit si care se preteaza si la print de mici dimensiuni. O sa ma mai gandesc. Fonturile, ca idee sunt aceleasi care le-am folosit si la sigla. De aceea, pentru a pastra o oarecare uniformitate, le-am inclus si in site.
3. Chestia cu link-urile albastre este cel putin ciudata. Am vazut, acuma, ca apare, dar doar pe IE. Pe Safari si pe FF, mie nu mi-a facut aceste figuri. Initial, cand am creat paginile, nestiind care sunt diferentele dintre setarile HTML si CSS, am setat culorile pentru linkuri (cand ii activ, cand l-ai vizitat, cand nu l-ai vizitat, cand esti cu mouse-ul pe el etc.) setari care le-am facut atat in HTML cat si in CSS. Cand am facut preview in Safari/FF am vazut ca nu au niciun efect. In IE, in schimb, oroare. Atat de multe culori erau pe pagina cu harta site-ului incat am revenit si am scos toate setarile culorilor pentru linkuri din HTML, de pe toate paginile. Se pare ca pagina asta am omis-o.
Multumesc pentru problemele semnalate.